makailaci25 2010 júl. 06. - 14:08:45
(31/71)
Barátom! Ha használod egy kicsit is a gondolkodódat,Hamar rájössz,hogy valóban voltak anno 100 éves egyedek,megnyugtatlak, ma is vannak.De sohasem az egyedekbõl indulunk ki.Nézd meg a 100 évvel ezelõtti és a mai átlagéletkort!Meg fogsz lepõdni azon, ami nyilvánvaló.Többen okoskodtak, hogy a régi idõkben milyen jó sok hó volt telenként,meg fehér karácsony, meg hûhó, meg hûhaaaaa.Aigner Szilárd utánanézett:utóbbi 100 évben mindössze 9 fehér karácsony volt.Szubjektív a világ,az emberi elme pláne az...
makailaci25 2010 júl. 05. - 16:59:11
(30/71)
Stimmel a 4 százalék SAJNOS! Nem csak én számoltam helyesen, hanem orvos{fõleg természetgyógyász}szaklapok Statisztikája.Kb 23 évvel ezelõtt kezdtem kérdezni az embereket táplálkozási szokásaik felõl. Az elsõ 100 megkérdezett között 1 se volt, aki tudatosan és szakszerûen táplálkozott volna. A következõ 100-ban találtam 5-öt és így tovább. A végére {12x100}kijött 3,8 átlag.FÉLELMETES!És akkor ezek akarnak 100 évig élni?RÖHEJ!Persze, ha 100 évig akarsz élni, le kell mondanod azokról a dolgokról, amik miatt 100 évig akarsz élni!!!
filmbarbár 2010 júl. 05. - 10:37:33 Előzmény makailaci25
(29/71)
"ma már az egész világ az átverésen, a bepalizáson és a kapzsiságon alapul."

Na, az ilyen hsz-t érdemesebb olvasni mint egy idiótáknak készített ál-tudományos ismeretterjesztõt bámulni. :)

Ha ez a 4% stimmel, nem lehet benne nagy hiba, akkor az efféle nyilvánvaló dolgokon görcsölõ mûsoroknak igen magas lehet a várható nézõszáma.
Figyelemelterelés, feszültséglevezetés, na meg unalomûzés. Ezek mind reális célkitûzések, teljesítésük garantálható. De minek?
makailaci25 2010 júl. 03. - 18:59:58 Előzmény Swa
(28/71)
Naponta egy alma az orvost távol tartja.{pláne, ha pontosan célzol!}Ezt szerintem még az angolok se hiszik el. Ilyen hosszú sorozatot készíteni ennek az önmagával szemben is felelõtlen emberiségnek egyszerûen felesleges és érthetetlen. Az emberiségnek csupán 4 százaléka él helyesen.A táplálkozási szokásokon ezt jól le lehet következtetni.Az emberek zöme azt eszi, ami az ízlelõbimbóknak felel meg, nem azt ami az egész emésztõrendszernek.A másik kérdés, hogy ebbõl a sorozatból mit lehet elhinni és megszívlelni, egyes dolgok mögött milyen lobbiérdekek vannak.Mert ma már az egész világ az átverésen, a bepalizáson és a kapzsiságon alapul.Többen mondták, hogy naiv vagyok és én hiszek nekik...Felvettem az eddig tavaly leadott 37 részt a különkiadásokkal együtt,tágabb ismeretségi körömben{kb 200 fõ} a kutyát se érdekli.
makailaci25 2010 júl. 03. - 18:58:34 Előzmény Swa
(27/71)
Naponta egy alma az orvost távol tartja.{pláne, ha pontosan célzol!}Ezt szerintem még az angolok se hiszik el. Ilyen hosszú sorozatot készíteni ennek az önmagával szemben is felelõtlen emberiségnek egyszerûen felesleges és érthetetlen. Az emberiségnek csupán 4 százaléka él helyesen.A táplálkozási szokásokon ezt jól le lehet következtetni.Az emberek zöme azt eszi, ami az ízlelõbimbóknak felel meg, nem azt ami az egész emésztõrendszernek.A másik kérdés, hogy ebbõl a sorozatból mit lehet elhinni és megszívlelni, egyes dolgok mögött milyen lobbiérdekek vannak.Mert ma már az egész világ az átverésen, a bepalizáson és a kapzsiságon alapul.Többen mondták, hogy naiv vagyok és én hiszek nekik...Felvettem az eddig tavaly leadott 37 részt a különkiadásokkal együtt,tágabb ismeretségi körömben{kb 200 fõ} a kutyát se érdekli.
Swa 2009 nov. 17. - 13:30:31
(26/71)
Az angol mondásnak, mely szerint "Naponta egy alma, az orvost távol tartja", folytatása is van:
"Naponta egy hagyma mindenkit távol tart..."
5/10
Nyünyü 2009 szept. 09. - 12:10:18 5/10
(25/71)
én is hasonlóan érzek a mûsor iránt.
felvetnek egy érdekes kérdést, amire szeretnék kinkrét, kézzel fogható választ kapni, de a megoldás valójában állandóan semmitmondó, kiábrándítóan általános, köznapi, tudománytalan
viktor0320 2009 ápr. 22. - 18:23:31 Előzmény csucsok
(24/71)
a mai adást(április 22.) valahonnan megtudnám szerezni?? mert nekem ez tényleg fontos lenne.
szóval ha van ötlet, akkor írjatok!

elõre is nagyon köszönöm!
csucsok 2009 márc. 19. - 15:33:51
(23/71)
Megismétlik a szériát március 26-tól.
csucsok 2009 febr. 24. - 15:50:56 Előzmény ver_krisz
(22/71)
Esetleg valaki nem vette fel az egészet elejétõl kezdve?
10/10
offtopic
ver_krisz 2008 dec. 18. - 19:02:52 10/10
(21/71)
Talán nem minden ebertõl fél az a pók, csak egytõl ijedt meg... XD

De tudom sajnálni szegény pókocskát.
6Timi6 2008 nov. 30. - 20:07:14 Előzmény BonFire
(20/71)
Pedig van olyan, hogy ha valaki pl a póktól fél akkor tõle 10 centire pókot raknak és akkor az elején minden baja van az mbernek aztán átesik a holtponton és semmi baja nem lesz azután... De pl az allergiával is így van... Egyik hawerom alergiás volt a parlagfúre, aztán telítették vele a szervezetét és azóta semmi baja... A környéken van is ilyen "szakrendelés"
BonFire 2008 aug. 12. - 19:45:08 Előzmény ver_krisz
(19/71)
Na, most mondtál valamit! Szintén félek a pókoktól, a többi rovaron meg nincs mit szeretni. De milyen érdekes, hogy míg gyerekfejjel kimondottan élveztük a cserebogár-gyûjtést, ahogy öregszem, egyre jobban undorodom tõlük. Valamelyik éjszaka is ásítok egyet, hát nem belerepült a számba egy nagy kanszúnyog! Majd' megfúltam, mire ki bírtam köhögni.

Szóval, én sem láttam még olyan embert, akit az gyógyított ki a fóbiájából, hogy sokkolták vele. Talán nem rázza meg késõbb annyira, vagy jobban leplezi, de ugyanúgy fog félni, max nem beszél róla. Ettõl még nem gyógyult ki a fóbiájából. És vannak olyan fóbiák is, amelyeket a rossz tapasztalat okoz. Soha életemben nem féltem a kutyáktól, amíg vagy kettõ meg nem kóstolt. Azóta mindegyiktõl félek, a legbarátságosabbtól is, és szívem szerint agyonlövöldözném mindet, pedig hát a többi nem tehet arról, hogy másik kettõ megrágott.
10/10
ver_krisz 2008 aug. 06. - 11:41:17 10/10
(18/71)
Most hogy jobban elkezdtem nézni, háát, egy pár dologtól dobtam egy hátast. :)

Pl. a túlélés a rekettyésben elég vicces volt. :P
Nem biztos, hogy vízlepárló fóliákkal, és piros ponyvával indulok el kirándulni. :o

És a pókos jelenetek...nekem arachnofóbiám van, és elég lett volna csak spontán megmutatniuk messzirõl azt a hatalmas dögöt, másis menekültem volna a stúdióból. Nem segítene a félelmeimen, ha öt 15 centis pókot sétáltatnának belõle a testemen. Brr.
offtopic
pozsizsuzsi 2008 aug. 01. - 18:26:09
(17/71)
Ehh. Nem néztem. De pl. olvastam a tiszta-e a lakásod mûsorról, és rögtön kiújult a gyomorfekélyem, nem is mertem rápislantani a tschillároma azóta sem. Mondjuk, ez könnyen ment, merthogy nincsen is.
timi1022 2008 aug. 01. - 18:19:11
(16/71)
Sztem meg nagyon jó kis sorozat!
zolo327 2008 júl. 26. - 18:30:37 Előzmény vanessaigornh
(15/71)
Ráadásul nagyon sok a téves információ és következtetés a mûsorban, emiatt kifejezetten káros nézni.
vanessaigornh 2008 júl. 25. - 22:38:27
(14/71)
Hát ja.
vanessaigornh 2008 júl. 25. - 22:09:45 Előzmény Imici
(13/71)
Teljesen igazad van. De szerintem ez azért van, mert nem mernek kijelenteni konkrétan semmit sem, hogy ez jó avagy nem.
10/10
ver_krisz 2008 júl. 25. - 09:39:39 10/10
(12/71)
Érdekes témákat vet föl, szeretem nézni. Jó pár dologról hasznos infókat tudtam meg.