Téma: Euro 2012

Keló Scofield 2012 júl. 02. - 17:09:28
(722/742)
Gratula Spanyolországnak, megérdemelték! Forza Italia!
AvatáR Gil Maerth 2012 júl. 02. - 16:41:38
(721/742)
szóval ez egy minimalista passzdömping , amivel kihozzák az ellenfelet a ritmusból?
asszem valami ilyesmit tett Brazília is 2002-ben :S
AvatáR Gil Maerth 2012 júl. 02. - 16:39:31
(720/742)
akkor elnézést kérek mindenkitõl akit megbántottam, hogy a csapatát gyanúsítottam :S
csak teljesen elképedtem hogy az eddig masszív olaszok fabatkát se értek.
XDX 2012 júl. 02. - 14:55:20
(719/742)
Amúgy meg így nõttek fel, ezt tanulták egész életükben a Barca növendékek, nekik már ösztönbõl megy az a fajta játék, nyilván fizikum is kialakult hozzá, középpálya kb belõlük állt és még Jordi Alba is besegített, õ is ott nevelkedett, most vásárolta vissza a Barcelona. Látszott is Silván, hogy nem való oda, rengeteg labda vesztése volt nem játszott jól, attól függetlenül, hogy rúgott 2 gólt, de tegnap is a fejére rúgta Fabregas, szval nem volt nehéz dolga csak bólintania kellett. Arbeloa se illett a csapatba, felfutásaiból nem sok helyzet lett. Viszont Ramos és Xabi Alonso elég jól beilleszkedett. Barca is jól járna velük.
Eb elõtt csináltak a fél csapatnál dopping tesztet.
XDX 2012 júl. 02. - 14:45:21
(718/742)
Spanyolok nem futnak annyit mint az ellenfél, akik kergetik a labdát. És nem mellesleg õket idegileg is felõrli, hogy rohangálnak össze vissza mint egy szerencsétlen, de a labdához érni sem tudnak.
De visszaköszönt a franciák elleni meccs, egy edzésen jobban megizzadnak, mint ott, mindenki szidta õket hogy miért nem mennek elõre, miért érik be a minimummal, hát ezért.
richi95slipknot4ewer 2012 júl. 02. - 07:16:29
(717/742)
Hát csalódtam az Olasz védelemben...
AvatáR Gil Maerth 2012 júl. 02. - 06:27:42
(716/742)
Háááááááááát... nehezen találok szavakat !

Elõször is. nyomát se láttam a németeket legyõzõ olaszoknak (mintha apályán se lettek volna) !
Hit, átütõerõ NUKU, passzolási sávok lezárása ZÉRUS.
Gyakorlatilag összevisza rohangáltak, és még az edzõ bá a hadrendjüket is átállította (Abata minek volt ott egyáltalán?)

gyakorlatilag a focitól MEGCSÖMÖLVE hagytam ott a fotelem.
az egész olyan volt mint egy rossz, megrendezett valami.
a spanyolok azt csináltak, amit akartak, és akkor amikor akarták. :...(
Gyakorlatilag a FOCI MEGHALT.
Hiszen a Tökéletes Taktika megszületett, és nem lehet vele mit kezdeni ! (Összeszokott védelemmel elõtte meg pláne nem !)
innentõl ki lehet sakkozni hogy a BL-t is a Barcelona nyeri !

ráadásul mitõl volt ilyen fizikuma a hispánoknak?
gyanús!
érdekes hogy MINDIG az ellenfél fárad bele a labdakergetésbe, de a hispánok sosem a sok felfutásba, a tengernyi passzba...

persze mivel Fuentes doppingdokinak mindent szabad, mit csodálkozunk?
Hogy is mondta:"Engem letartoztathatnak, de akkor mi lesz a spanyol válogatottal?"?
Ezt SZABAD?

El vagyok kenõdve ! :(
porthuuser 2012 júl. 02. - 01:35:12 Előzmény talec
(715/742)
jah, Gundel az elsô félidôben következetesen Arbeolának nevezte Arbeloát....de sikerült neki a 2. félidôben is ugyanebbe belebakiznia.
Knézy, ha mesél, lassan minden mondatában használja az "egyébként" szót, amitôl közvetítése hallgathatatlan.
Hozzáteszem, ez a borzalmas "egyébkéntes" beidegzôdés úgy terjed a tv sportriporterei között, mint a pestis.
Nem beszélve a mostanában felvett, hosszan elhúzott "úúúgyhoooooogy" alibiszóról, aminek fô zászlóvivôje, teniszközvetítések beszédhibás, affektálós HP-ja, aki lassan névelôk helyett is a világelsô, világelsô, világelsô-t szajkózza...
Sajnos egyetlen üde szinfoltunk eddig, a kerékpár közvetítések Sipije volt, párjával együtt, de ôket is lassan, de biztosan maga alá temeti a pongyola fogalmazás fertôzô hatása...
És vajon miért érzi úgy mindegyik "möchte gern" riporter, hogy neki a teljes adásidô alatt hadarva, lehetôleg egytonnányi infót kell a nézôre zúdítania, az rejtély számomra. Be nem áll a szája, csak beszél, beszél, beszél. Még azt is elmondja, mit játszott 48 évvel ezelôtt xy világranglista 458. helyezett teniszezô 3 hónapos korában, mert annak ugye komoly hatása lesz a mai mérközésre....stbstbstb
Ennyit még Szepesi György sem beszélt fénykorában, pedig ô rádiónak tudósított, nem tv-nek, s meggyôzôdésem, hogy egyedül többet ért, mint ma az összes együtt. Igaz akkoriban az volt a fontos, ki mit csinál a pályán, nem pedig az, hogy Beckem HP felesége mi a rákot shoppingolt tegnap unalmában.

porthuuser
dr.66 2012 júl. 02. - 00:20:38
(714/742)
Akkor nem láttad a portugál-spanyolt.
Hannibal Lecter 2012 júl. 01. - 23:49:26 Előzmény cometzjeah
(713/742)
Torres könnyen lefutotta azokat akik már másfél órája ott húzták a belüket maguk mögött. Nem állok senki oldalán se, mert pont leszarom ki nyerte meg azt a fröccsöntött szart, de ennél pocsékabb meccset már régen láttam. Buffon szimpatikus, igazi operaparaszt arc és ez tetszik.
hErO 2012 júl. 01. - 23:27:38
(712/742)
.
talec 2012 júl. 01. - 23:09:09
(711/742)
Csiszár nem beszél hülyeségeket, én bírom. Csak egyet téveszt: az nem Totocalcio (az az olasz állami totójáték), Calciopoli volt, vagy régebben Totonero amit mondani akart. Szép ez az ezüst, elõre mindenki elfogadta volna, már mindenki leírta õket (magyarázó szöveg). :)
10/10
cometzjeah 2012 júl. 01. - 23:01:02 10/10
(710/742)
Igen ez a foci!!
Torres is történelmet írt. :)
Minden tisztelet a Spanyoloknak!!!
Le a kalappal!Szép volt!
talec 2012 júl. 01. - 22:48:14
(709/742)
A riporterekhez: Knézy vagy Gundel megüti a szintet, hogy 1.000.000 embernek meccset közvetíthessenek. De ez a vonal is igényel némi erõsítést.
talec 2012 júl. 01. - 22:39:43
(708/742)
Az elsõ negyedórában ment el a meccs. Az olaszok az öltõzben maradtak, de nagyon, fõleg Chiellini. A spanyolok meglepték õket, onnantól kezdve........ A spanyolok ma hozták azt a játékot amit tudnak. Pár napja még szenvedtek.

Összképileg nem ez volt a legjobb Eb. Nagyon gyenge csapatokat láthattunk a csoportkörökben. Ez ránk nézve jó, hogy nem vagyunk már leszakadva Európa közepétõl, remélem kijutunk valahová a jövõben, mert vicces, hogy minden szomszédunk ki tud jutni Eb-re, Vb-re, csak Puskásék utódai nem.

Gratulálok a spanyoloknak, valóban õk uralják a világot fociban (remélem ez volt a csúcspont).
Anti12 2012 júl. 01. - 21:58:55
(707/742)
Nem csak volt, õ folyamatosan az volt, sosem hagyta abba ezt a tevékenységet!
Anti12 2012 júl. 01. - 21:58:08
(706/742)
Nem tudom mirõl beszélsz!!? Gundi az egyetlen biztos pont a mostani EB közvetítések alatt! Sajnos se Faragóricsi se Hajdubé!
Anti12 2012 júl. 01. - 21:52:10
(705/742)
A szünetben a mûsor, hát valami botrányos!! Ki a f@szom ez a csiszárjenõ, hogy egy EB döntõre õt kell beültetni, mint "kanapé szakértõt". Honnan a pi@ából szedték most elõ, erre a célra!? Kíváncsi lennék ki az a majomparádé aki ezt kitalálta!! Vagy mi a tö@öm!! Eszméletlen!! Dárdai Palinak majd leugrik a feje, hogy ez a barom van mellette! Ez tisztán látszik! Undorító...
luijani 2012 júl. 01. - 21:51:02
(704/742)
Ezek a magyar 1-es "kommentátorok" az egész EB-n kritikán aluli teljesítményt nyújtottak.Még Gundelben bíztam,de õ is vakon van,mint esmeralda.Összekeveri a két csapatot,játékosokat stb.Ezért megérte õket kiküldeni helyszínre.Megye II.-es meccsek tudósítását sem bíznám rájuk.
10/10
hekkevo67 2012 júl. 01. - 21:46:20 10/10
(703/742)
Ezt a Csiszárt most miért kell erõltetni, legalább az EB döntõre ne egy celebszerûség elemezzen már :)