Téma: Euro 2012

10/10
cometzjeah 2012 jún. 28. - 20:46:43 10/10
(642/742)
Ilyen dumát,hogy unalmas lenne ..
Ne idegesíts már , én már akkor oda adtam volna a trófeát a Spanyoloknak ,mikor el se kezdõdött az EB.
Egyértelmû ,hogy a modern foci ászai ,a spanyolok!
Teljes mértékben utánozhatatlan , viszont igaz,hogy vannak hullámvölgyek , de hol nincs?
Nagyon remélem,hogy most is majd õk nyernek.
-csengõzoli-- 2012 jún. 28. - 20:21:17
(641/742)
del Bosque-vel lesz itt a problémó.
Csatár nélkül ,hogy lehet kiállni?
Meg ezt a Torrest minek erõltetni?
Keló Scofield 2012 jún. 28. - 18:15:50
(640/742)
Torres miért nem játszott, Fabregas miért volt csere? Ha kiestek volna a Spanyolok, most repülne az edzõ feje:)
FORZA ITALIA!
adamnagysweetmovie 2012 jún. 28. - 16:54:00
(639/742)
Hát a tegnapi meccsrõl nem írsz csak:):)
A spanyolok biztonsági játékot játszottak, minimális iram, kevés labda nélküli mozgás, kombináció. Nekem ez a hozzáállásuk nem tetszett, hogy majd rutinból hozzák az eredményt.
Csatár nélkül is meg lehet feszülni és lehet offenzíven játszani...
AvatáR Gil Maerth 2012 jún. 28. - 16:37:41
(638/742)
bánom én ki nyerjen, csak ne a spanyolok :( 3 x egymás után unalmas lenne :(
(még akkor is ha jól játszanak -bár az idei eb-n nem annyira: ez a harmadik döntetlenük)
-csengõzoli-- 2012 jún. 28. - 16:20:49
(637/742)
Végülis leírtad a lényeget, nincs csatár elõl,ettõl ilyen dögunalom a focijuk.
Hiányzik egy Messi vagy egy Ronaldo aki a sok tili-toli után góllal fejezné be a támadásokat.
Vagy egy Ibra, a maga váratlan megoldásaival, tudna szemezgetni a neki játszott labdákból.
Így azonban dögunalom,amit a Spanyolok játszanak,remélem nem õk nyerik az Eb-t,nem érdemelnék meg!
Hacsak nem történik gyökeres változás a hozzáállásukban.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 28. - 16:00:52
(636/742)
Francia :D
adamnagysweetmovie 2012 jún. 28. - 15:48:42
(635/742)
Én úgy emlékszem, Ronaldo ugyanúgy rápörkölte többször a szélrõl a labdát. Annyi menti, hogy tényleg nagyon hajtott, de...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 28. - 15:18:43
(634/742)
Ezaz, elönzõzték a portugálok, heroikus egyéni próbálkozásoknál én egy alázatos csapatjátékot jobban tisztelek.
Csak a spanyolokét nem tudom, már 2010-ben sem tudtam, mert nem elég offenzív (szemben 2008-cal, amikor még pörögtek, mégha a döntõn nem is).
Charles Foster Kane 2012 jún. 28. - 14:40:35
(633/742)
Meireles mar nem volt palyan, ugy emlekszem lecsereltek Custodio-ra. Egyebkent meg jelentkezni kell 11-re, aki nem erzi biztosnak, az nem lo. Az edzo kb. a sorrendbe szol bele.
ulqui11 2012 jún. 28. - 14:30:21
(632/742)
Ez az egyik,amit nem értek a profi fociban.
Minek olyan embert odaküldeni ilyen helyzetben,akin rendesen látszik,hogy összeszarta magát,nem is kicsit,ráadásul technikailag sem egy top játékos,sztem egy Meireles még holtfáradtan is jobban ellövi azt a 11-est mint az az Alves gyerek...
Charles Foster Kane 2012 jún. 28. - 14:30:09
(631/742)
Hat ezert nem is allt be! :D :D :D
Charles Foster Kane 2012 jún. 28. - 14:24:17
(630/742)
En nem magyarul nezem a meccseken, magyar magazinokat sem olvasok, ugy hogy engem aztan igazan nem befolyasol a magyar media.

Amiket leirtam, Spanyol edzo/jatekosok altal (is) megfogalmazott tenyek. Szandekosan nem tamadnak, hanem kozeppalyan tartogatjak a labdat, hogy kifarasszak az ellenfel csapatot, nincs szandekukban tamado footballt jatszani. Ezt ok maguk ismerik el, ezen nem tudom, mit nem lehet nem erteni.
ulqui11 2012 jún. 28. - 14:18:07
(629/742)
Nana... :D
Most nincs Puyoluk,aki szívvel és akarattal(mákkal),szöginél lefejeli a németeket a maga 179 centiével,ami valahogy még be is megy! :D
Ráadásnak,ott még egy Lahm is ver olyan gól,amilyet Ronaldo simán kihagyott tegnap.
LKJH 2012 jún. 28. - 13:37:17
(628/742)
Aki a görög bunkerfocihoz hasonlítja a spanyolok játékát annak csak gratulálni tudok :D
Bunkerfoci: beállnak 11-n kapu elé, a labdához közük nincsen közük, aztán amikor az ellenfél védõi is elöl a támadást segítik, nagy szerencsével úgy pattan a labda, hogy egy hazai játékos kontrázhat egyes egyedül, védõk a környéken sincsenek. Ezt csinálták a görörgök, meg most a Chelsea.
Spanyolok meg járatják a labdát ellenfél kapujáig kijátszva a védõket és elvileg gólt kellene rúgni, de hiányzik egy rendes csatár aki ezt meg tegye. Egyedül a franciák ellen nem játszottak, de a franciák nem akartak/tudtak támadni, minek izzadjanak meg feleslegesen, egy tornán a legtöbb csapat tartalékol, õk is emberek elfáradnak.
Amúgy meg Portugálok ellen meg a Portugálok ölték inkább a focit, spanyolok játékát ölték meg, meg védekezésre figyeltek, ez elvette az összes erejüket. Nem tudtak mit kezdeni egymással.
Amúgy az olaszokkal elég jó meccset játszottak, elég sok helyzetük volt, de az olaszoknak is, mentek folyamatosan elõre, mert volt ellenfél is a pályán. Íreket kitömték. És a horvátokkal is egész jó meccset játszottak, csak gólt nem tudtak nagyon rúgni. De nem álltak be védekezni egyik meccsen sem.
Egyedül a franciák ellen meccset lehet felhozni, hogy nem akartak játszani.
Francipapi 2012 jún. 28. - 13:36:05
(627/742)
Hát látom, alaposan megették itt sokan a hülye újságírói maszlagot, hogy unalmasan játszanak a spanyolok. Szerintem egyre izgalmasabb, ahogyan egyre jobb és felkészültebb csapatok sem tudnak éket verni a játékukba és legyõzni õket.
Tagadhatatlan, hogy a felkészülési idõszak és/vagy az edzõi szakértelem kevés volt ahhoz, hogy egy Messi-szerûen mozgó gólautomatát kineveljenek a rendelkezésre álló - nem kis - választékból. Az edzõrõl szólva, ennek a palinak esze ágában sincs gólokat lövetni a csapatával, különben egyszerre játszatná Pedrot és Torrest, nem beszélve arról, hogy Higuain még pályán sem volt.
Végül a kommentátorról: Knézy Jenõ sem esett elég messze a fájától. Mekeg-makog, negatívan fogalmaz ("eladta a labdát", nem pedig a védõ megszerezte, Iniesta "kihagyta" a helyzetet, nem a kapus védett bravúrosan), nem ért túlzottan a focihoz, azért panaszkodik, hogy unalmas a játék, és végül a nyelvérzéke nulla, úgy ejti ki a neveket, mint nagyfater a harmadikról, lehet, hogy csak oroszul beszél.
Ti meg mind benyelitek ezt a folytonosan mindenhonnan áradó ócsárolást, úgyhogy majd nézhettek egy dögunalmas döntõt, ahol gyõz a béna, lusta, unalmas csapat.
danton-b 2012 jún. 28. - 12:46:27
(626/742)
Kifejezetten dühítõ volt hogy jópárszor Almeida ahelyett hogy visszapaszolt volna Ronaldonak,akitõl forintos labdákat kapott,kapu mellé bikázta szélrõl a pi...ba a labdát.ha van egy Pirlojuk nem beszélva anno Tottiról ,akkor aportugálok símán továbbjutottak volna gólokkal.
vénasszonyok -nyara 2012 jún. 28. - 12:45:27
(625/742)
A spanyolok és a németek szövetségesek. Nem harcolnak egymással.
danton-b 2012 jún. 28. - 12:42:56
(624/742)
Kvázi egyetértek,bár azt mondom hogy agörögök játéka nem volt ennyire unalmas 2004ben mint a spanyoloké,nem is szorultak rá tizi rúgásokra ,mert minden meccset arendes játékidõben nyertek.Ugyanis ott volt néhány egézsen profi focista ,és állítom ha a legveszélyesebb csatáruk ,aki kiejtette az oroszokat játszik a németek ellen ,akkor jobban megizadtak volna a németek is.
Charles Foster Kane 2012 jún. 28. - 11:45:46
(623/742)
Megmondom, mi a baj a Spanyol valogatottal.

A spanyolok megneztek a 2004-es eb-t, es azt mondtak, hey, mi a fene, egy kis csapat tud eb-t is nyerni anti-footballal. Mi van ha ugyanezt egy nagy csapat probalja meg? Meg jobb eredmeny!

Azota kerlekszepen az a filozofiajuk, hogy 80 percig passzolgatnak, mint a barom, a kapuralovest meg veletlenul sem fontolgatva, es amikor az ellenfel mar hulla faradt akkor begyotornek egy golt. Maguk a spanyolok fogalmaztak ugy, hogy az a celjuk, hogy ne kapjanak golt, es "akkor csak egy golt kell loni". Hat errol ennyit, ugy is jatszanak. A vb-n minden egyes nyamvadt meccset 1-0ra nyertek.

A portugalok kozel voltak, hogy megfogjak oket, de meg technikailag nem voltak ott, hogy veszelyes tamadasba is tudjak forditani, amikor megszereztek a labdat. 2014-ben ez a csapat nagyon eros lesz, foleg, ha Murinho kezelesbe veszi oket.