Téma: Euro 2012

10/10
cometzjeah 2012 jún. 28. - 09:18:35 10/10
(622/742)
Spanyol-Német döntõ lesz .
1-0 a Spanyoloknak, és persze a címvédés!
A németek fizikálisan jobbak viszont techikailag nem igazán..
Hajrá Spanyolország!
AvatáR Gil Maerth 2012 jún. 28. - 09:11:14
(621/742)
talán tényleg a portugálok fogták meg õket, azzal hogy nem álltak be védekezni........
Velosot hiba volt kivenni a végén, meg az is hogy nem támadtak vehemensen a hosszabításban !
Veloso biztosan jobban lõtt volna mint Bruno Alves !
:S
adamnagysweetmovie 2012 jún. 28. - 08:53:56
(620/742)
Nem tudom, Latin-Amerika legtöbb csapata ebben a stílusban játszik, ahogy anno még néztem a Libertadorest 5-6 éve.
Persze itt szokatlan, de csak az tudja megcsinálni, akik ennyire labdabiztosak. Igaz, csatárok nélkül elég passzív, dehát õk sem viccbõl nem hozták el Villát (Torressel nemtoom, mi van).

Engem az basszint fel, amikor azt látom, nem is akarnak gólratörõen játszani, csak állnak egyhelyben és passzolgatnak, egyet elõre, egyet hátra. Na ez vállalhatatlan. Az olaszok ugyanezt csinálták az angolok ellen, és az ugyanígy egy "álomfutball" volt, vagy háromszor kaptam fel a fejem a második félidõ és a hosszabbítás alatt (mást csináltam közben).

De a portugálok játéka sem volt jobb, elõrerúgták a 4 védõ gyûrûjében áló Ronaldonak, aki egymaga próbálta megoldani. Hát Zsellengér Gyula idején még ez talán ment....

Pusztulat ennek az EB-nek a színvonala, igazából egyik csapat sincs formában (bár a németeknek eddig csak egy meccsét láttam).
danton-b 2012 jún. 28. - 00:22:30
(619/742)
Ugyanez volt 2008-ban az olaszok ellen,mázli atiziknél pedig akkor a kapitánynak analfabéta Donadoni hülyén állította össze a csapatot ,eröltette Tonit és Gilardinot,akik mára már teljesen eltüntek a süllyesztõben.Ennek ellenére a spanyolok nem bírtak az olaszokkal,akkor sem.
danton-b 2012 jún. 28. - 00:17:15
(618/742)
Ez az un spanyol passzjáték afoci halála,kb mintha 11 ember beállna a kapuba egymás vállára ,osztán akkor bizti nem kapnának gólt.Ez nem foci ,a focira emlékeztetõ mozzanatokat egyedül Ronaldótól lehetett látni ,a lukra futtatási passzait cseleit.Most ne beszéljünk amázliról meg arról hogy végiggurult az elsõ félidõben a labda Ramos kezén a tizenhatoson belül,megváltoztatva irányát.Ez minden más csapatnál tizi kivéve a spanyolt pl.Nem véletlen hogy Boske a Reálból sem tudott rendesen focizó csapatot csinálni,majmolja a barca játékát csakhogy ott vannak megvásárolt külföldrõl igazi csatárok,míg a spanyoloknál szúnyogcsõdörök vannak.egy ortopéd játék szerintem.
XDX 2012 jún. 28. - 00:13:40
(617/742)
Most divat lett ezt a spanyol csapatot utálni :D És mindenhol megy a "fújjolás". Meg a németek, bedarálják õket stb. Hát nem valószínû, vb-t lehozták 2 kapott góllal, ezt az eb-t eddig 1 kapott góllal. Ha sikerül egy csapatnak labdához jutnia(csapatok 90%-nak már ez nem sikerül)akkor már a középpályán alig jutnak át, de ha sikerül ott van az egyik legjobb védelem meg Casillas. Na ezért nyernek meg mindent, mert már az csoda ha gólt rúgnak nekik. Viszont a gyenge pontjuk, hogy nincs gólerõs csatáruk, eljutnak ellenfél tizenhatosáig, de onnan nincs aki berúgja. Hiányzik Messi, vagy ha Ronaldo ebben a csapatban játszana, szórnák a gólokat, de Villa is nagyon hiányzik elölrõl. Nem véletlen cserélget elõl del Bosque, bár érthetetlen Llorente miért nem adott egy percet sem. Legjobb formában lévõ csatár az idényben.
Sztem eléggé esélyes a címvédés.
LKJH 2012 jún. 27. - 23:54:09
(616/742)
Mivel érdemelték volna meg jobban a Portugálok a továbbjutást?
Elsõ 90 percben egyik csapat sem volt jobb semmivel, mindkettõ a védekezésre figyelt, nem mert kockáztatni és egyik csapat támadójátéka sem tudott mit kezdeni ezzel. Aztán jött a hosszabbítás és csak idõ kérdése volt a gól, a Portugál csapat örülhetett, hogy kihúzta a 11-ig, pedig 2 nappal többet pihenhettek, szval nekik kellett volna jobban bírniuk. Sztem a Spanyolok ennyivel jobban megérdemelték a gyõzelmet. De ha Portugálok nyertek volna az sem lett volna "érdemtelen". Nagy elismerés nekik, hogy ki bírták kapcsolni a spanyol passzjátékot.
danton-b 2012 jún. 27. - 23:40:11
(615/742)
Remélem a másik ágról akárki jut tovább kiseggeli ezt a spanyol csapatot.megmondom õszintén hogy ott sem túl szimpi a német dölyfösség,úgyhogy az lenne a legjobb ha az esélytelennek titulált olaszok lennének a befutók ,amire meg is van még így is az esélyük ha helyén lesz a szívük .Kár hogy Totti és del Piero visszavonult.
danton-b 2012 jún. 27. - 23:37:06
(614/742)
A görögök 2004-ben sokkal megggyõzõbbek voltak ,amikor nyertek mert nem volt szükségük tizi rúgásokra mint ma is meg 2008-ban is a spanyoloknak az elõdöntõbe jutáshoz.
talec 2012 jún. 27. - 23:29:47
(613/742)
Furcsa ezt mondani, de rossz játékkal és mázlival is be lehet kerülni a döntõbe.
danton-b 2012 jún. 27. - 23:28:54
(612/742)
A spanyolok érdemtelenül és mázlival jutottak tovább ,sajnos várható volt ,ahogy írtam korábban .
danton-b 2012 jún. 27. - 23:22:08
(611/742)
Vazze Mutinho egy segg.
ulqui11 2012 jún. 27. - 23:17:33
(610/742)
Hol voltak 90 percig? A portugálok megették õket középpályán meg hátul. :D
A gyengébb csapatok ellen ez beválik pl a barcának a ligában,de a portugálok azért minõségibb játékosok mint egy racing,meg a spanyolok max majmolnják a barca féle játékstílist,közük nincs hozzá!
danton-b 2012 jún. 27. - 23:15:39
(609/742)
Na mit mondtam hogy tizi rúgás lesz ezelõtt egy órával már.Sajnos a spanyolok esélyesebbek ,de egyszer remélem megszívják,mert megérdemelnék.
talec 2012 jún. 27. - 23:14:33
(608/742)
Ha a spanyolok kiesnek, megérdemlik. Betlit játszottak ma.
talec 2012 jún. 27. - 23:11:21
(607/742)
De hol voltak 90 percig a spanyolok? Fárasztották a portugálokat, végig védekeztek, talán azért, hogy itt bedarálják õket.

A 11-eseknél kinél van a lélektani elõny, ha idén a Bl elõdöntõben Ramos és Ronaldo is hibázott? Itt mostmár a portugálok várhatják csak, mert õk elfáradtak.
danton-b 2012 jún. 27. - 23:04:09
(606/742)
Vazze ez valami más sportág ,amit a spanyolok csinálnak ehhez képest abunkerfoci egy élvezetes játék.Szerintem amikor az ellenfél elaludt a tökölésük miatt, akkor sumákolnak be valahogy egy gólt.Ez megcsúfolása a spanyol hagyományoknak nem beszélve a régi nagy Reál focijáról.
danton-b 2012 jún. 27. - 23:00:18
(605/742)
Hát igen Ronaldo mellé kéne egy Drogba pl vagy hasonló.
ulqui11 2012 jún. 27. - 22:57:06
(604/742)
Mit ne mondjak,nagyon megleptek a portugálok,nem gondoltam volna,hogy ilyen erõs,szervezett védelemmel bírnak majd,bár az látszik,hogy kemény meló,támadásra nem nagyon marad erõ,kontrára meg nem szakosodott a bagázs.
Hiányzik onnan egy jó befejezõcsatár.

A spanyolokban meg nincs semmi meglepõ,a VB-n is ezt csinálták,hogy hogy sikerült megnyerniük,azt máig nem tudom,ezt kell csinálni ellenük amit a portugálok,aztán seholsincsenek drága piros barátaink.

Ui.:Kezdenek a portugálok fáradni,remélem kihúzzák a 11-esekig.
danton-b 2012 jún. 27. - 22:53:07
(603/742)
Figyu Knédli! Má nagyon unom ezt a Pepe fikázást,mert hány olyan volt hogy felugráskor a könyökével fejbetoszta a spanyol a portugál játékost és senki nem vernyogott miatta,még szabadrúgás sem volt ,a Pepe meg ha kihasználja testi erejét ,akkopr jön az unalmas vernyákolás hézagpótló duma ,má hogy Pepe ilyen meg olyan.