4/10
Márkk ápr. 22. 18:16:27 4/10
(14/14)
Nagyon túl lett tolva, annyi szörnyet beleraktak már hogy ez kész röhej. Imádom az ilyen tipusu filmeket de ez még nekem is sok volt. Látványra 10/10 de a tartalomra, magára a storyra még a 10/4 et is sokallom.
1/10
Mbappe ápr. 18. 12:10:15 1/10
(13/14)
Hatalmas hulladék. Ciki, ha 10 évesnél idősebbeknek bejön, az is a szörnyek miatt. Nagyon gagyi.
4/10
fferlen73 ápr. 07. 16:24:39 4/10
(12/14)
Már nem tudták, hogy mit találjanak ki, ezért beleraktak a filmbe mindent! Nagyon nem jött át, egy gyenge 4-est azért megér.
offtopic
Sz. Péter ápr. 07. 13:05:19 Előzmény kybuck
(11/14)
Túltolod Bélám.
A "a drogot sem kell kipróbálnom, hogy tudjam nem jó."-ra reagáltam, hogy a drogot pont azért fogyasztják mert jó (érzést vált ki).
kybuck ápr. 07. 08:08:28 Előzmény Sz. Péter
(10/14)
Ebben azért nem lennék annyira biztos: vannak olyan horrorok vagy thrillerek, amik okozhatnak traumatikus élményeket azoknak, akiknek nem valók, vagy (még) nincsenek készen rájuk.
3/10
nastycat ápr. 04. 02:14:26 3/10
(9/14)
Bennem minidig felmerül a kérdés, hogy amikor a városokat romba döntő, több tíz millió életet követelő cicaharc megy, miért nem esik szó az ember áldozatokról?
Érted, a szörnyek amúgy havonta legyalulnak több ezer km² -nyi lakott területet 5 perc alatt, ami nem számít mert mindez az emberiség érdekében történik. Milliók halnak meg, de a lényeg hogy a néma ázsiai csaj meg a 200IQ néger tesó majd mindent megold. Nagyon gagyi film, ami leginkább a mai igénytelen fogyasztókat hívatott kiszolgálni.
Sz. Péter ápr. 02. 18:34:50 Előzmény kybuck
(8/14)
Szerintem a drogot azért nem érdemes egy filmhez hasonlítani, mert mindkettő élvezeti értéke lehet jó, viszont egy filmnek nincs utóbb a szervezetre semmilyen hatása. ;)
kybuck ápr. 01. 22:11:18 Előzmény Károly László
(7/14)
Aham bizony, a drogot sem kell kipróbálnom, hogy tudjam nem jó. Ahogy azután, hogy egy csomó filmet láttam az elmúlt évekből is látom a tendenciát, hogy alig van olyan film, amire egy nap múlva emlékeznék a jelentéktelen szereplők vagy történet miatt – miért pont egy mai óriasgorillás film hozná el ez ügyben a megváltást, főleg, hogy az előzménye mekkora blama volt?! Én döntöm el mire adok az időmből és ezek a filmek nem méltók rá, ennyi. Tévedésben vagy, ha azt hiszed egy drámától várok el vígjátéki cselekményt; az állításom, hogy minden filmnek be kell tartania bizonyos alapszabályokat, ha azt akarja, hogy dramaturgiailag működjön, és az olyan filmek mint ez ezt sem teszik meg. Talán az én bajom, hogy ilyen elvárásaim vannak egy filmmel szemben, de ez van.
8/10
Károly László ápr. 01. 00:39:12 8/10 Előzmény kybuck
(6/14)
Szóval a mostani filmet nem láttad, de szerinted nem jó mert a 14-es film sem tetszett. A Minus One-t pedig azért néznéd meg mert azt dícsérték. Aham...
A 14 es és az utóbbi 2 teljesen más filmek, más irány. Ahogy a Minus One is gyakorlatilag teljesen más stilus.
Nem "eddig terjed az igényem" hanem a helyén tudom kezelni a dolgokat. Ugyan úgy szeretem a Showa éra Godzilla filmjeit mint akár az eredetit vagy a Shin-t. Nem lehet igazán összehasonlítani öket mert mást képviselnek, más a stilusuk.
Ha mindent mindennel összehasonlitunk akkor mondhatjuk azt is hogy a Titanic vagy a Remény rabjai sz*r filmek mert nem lehet rajtuk annyit nevetni mint az Ace Venturán vagy a Csupasz pisztolyon. Vagy fordítva.
Ez a film is a maga modján jó. Egy kaiju film amit (vélhetően) kaiju rajongók készitettek kaiju rajongóknak.
Az hogy magyarba nem jutott el a japán film az sajnálatos, de ha negnézed hogy ezen a részen a lengyelek kivül nem jutott el máshoz se, akkor nem olyan meglepő. Sok japán dolog nem jut el hozzák, pedig jó volna. Bár azért van remény, néhány anime már kijött nálunk is a mozikban.
Na de mindegy, én nem akarlak győzködni, ha nem tetszik akkor nem tetszik, én ezzel együtt tudok élni. További szép estét.
kybuck márc. 31. 23:37:25 Előzmény Károly László
(5/14)
"Sajnos ez van" a frászt! Azert van ilyen kommentfelület, hogy ezen keresztül is tudassuk, ha valami nem jó, és ez nem jó, ezért ha egy mód van rá tessenek változtatni rajta. Ha neked tetszett, mert eddig terjed az igényed hát tessen, de ettől én még egy fillért nem fogok ilyen film mozijegyére adni, hiába ácsingóznak erre a Minus One szerződéses kiiktatásával, sőt ingyen sem nézem meg: a 2014-es Godzillával minden kedvem elvették, hogy egy kanyi részt is megnézzek a Legendary ezen filmjeiből, úgyhogy a tőlem származó bevételre ítéletnapig várhatnak! A Minius One-t viszont dícsérték, úgyhogy azt alkalmasint megnézem majd.
8/10
Károly László márc. 31. 19:54:21 8/10 Előzmény kybuck
(4/14)
Szerintem Godzilla és Kong karaktere nem volt béna, vagy ciki. Ők a főszereplők, a többi karakter kb annyira kellett bele, hogy elmondják mi miért történik, amit meg is tettek. Tőlem lehetett volna 3 amatőr fotós is akik csak azért mentek oda hogy képeket meg videókat csináljanak arról, ahogy Godzilla és Kong zúz. Azt már az előző film és ennek előzetese alapján lehetett tudni, hogy már nem az embereké a főszerep az amarikai vonalon, hanem a szörnyeké. Ebben a tekintetben szerintem jobb is lett mint az előző, mert abban szerintem teljesen felesleges volt a Millie Bobby Brown féle vonal.
Nekem személy szerint tetszett, mert azt kaptam amit vártam, sőt bizonyos tekintetben többet is.
Persze én nagy Godzilla rajongó vagyok és ismerem a régi filmeket is, szóval lehet csak ezért.
Abban igazad van, a Minus One egy komoly film, mögöttes mondanivalóval. Ezért jó, hogy a japánok és az amerikaiak is csinálnak Godzilla filmeket. Ha drámát akar az ember, megnézi a japánt, ha popcornos szórakozás akkor pedig az amerikait. A kettő jól megfér egymás mellett is. Igaz, sajnos nekünk nem jutott (még) a Minus One-ból, de ha jól emlékszem a Shin sem jött ki Mo-n szóval sajnos ez van.
kybuck márc. 31. 00:44:03
(3/14)
Rájöttem mi ez az egész: ez a Szörnyes iramban! Ugyanolyan komoly arcokkal előadott sületlen ostobaság béna, ciki karakterekkel és dramaturgiával. Szégyen-gyalázat hogy az agyondícsért és Oscart is nyert Godzilla Minus One helyett hozzánk csak ilyen moslék jut! Tudunk arról a hülye szerződésről, amit a Toho meg a Legendary kötött, ezért remélhetőleg jövőre ez a film is eljut végre a magyar mozikba.
10/10
Dalmi1997 márc. 30. 21:56:49 10/10
(2/14)
Nekem nagyon tetszett! :D
2/10
nagysanyi100 márc. 28. 21:34:39 2/10
(1/14)
Már - már kellemetlenül gagyi.