tortura 2017 máj. 02. - 17:33:14
(6/6)
Szerintem pedig nem rossz ez a mûsor. Legfõképp a vendégektõl függ. Havas mindig ugyanazt a formáját hozza: pökhendi, arrogáns, udvariatlan. De ezt már megszoktuk tõle. Viszont idõnként vannak olyan vendégek, akiket örömmel látok-hallgatok. Én általában utólag, a neten nézem meg, nem a tévében.
10/10
Qksika 2016 dec. 27. - 22:06:07 10/10 Előzmény romantika5
(5/6)
Valóban az, ez a mûsor egy nagy nulla. Ez nem a Havasnak való. Nem tud a nõkkel lazán, kötetlenül beszélgetni, feszeng, heverészik, kínlódik, erõltetett, nyögvenyelõs az egész, pocsék a díszlet, szemmel láthatóan õ sem érzi jól magát a bõrében. Csak magát fényezi, mert annyira kiváló és sokoldalú. Egy kincs. Szerinte.
romantika5 2016 okt. 23. - 14:33:50
(4/6)
Ez a mûsor nagy nulla. Nem értem, a Havas a pályán mellett hogy csinálhat ilyen @art.:(((
tortura 2016 okt. 15. - 17:22:17
(3/6)
Csak az elsõ részt néztem meg, a reklám utánit már nem. Elfogyott a türelmem. Förtelmes paraszt dolog volt Henriktõl, hogy többször is leugatta, kioktatta Szegvári Katalint. Igaz, õ is hibás volt, hogy tûrte. Én biztos nem tettem volna.
tortura 2016 okt. 11. - 19:42:26
(2/6)
Utólag a neten néztem meg a múlt heti adást. Nagyon örültem Kánya Katának, kedvelem õt. Szívem szerint nem bántam volna, ha végig csak õ van a porondon. Ehhez képest talán õ beszélt a legkevesebbet, ellentétben Szûcs Judittal. Kata okos, értelmes, humoros nõ, és elképesztõen jól néz ki. Nem tudom, hány éves lehet, de már 60 felett van, az biztos. Összetenném kezem-lábam, ha majd ennyi idõsen így néznék ki. Külön irigylem a frizurájáért, mert ez a stílus nagyon kevés nõnek áll jól. Õ a kivételeket erõsíti.
Nem lenne ez rossz mûsor, ha Henrik engedné szóhoz jutni a vendégeit, s nem állandóan a saját történeteivel traktálná õket (meg minket is).
pneklara 2016 okt. 05. - 12:50:08
(1/6)
Egy baj van ezzel a Havas Henrikkel: azt már megszoktuk, hogy nem készül fel tisztességesen a mûsoraira. Bár vannak elõtte cetlik, de rögtönöz. Fõleg személyes élményeire, tapasztalataira hivatkozik, de nem tudja mikor, hol, kivel, ilyenkor nyög, izé, meg...aztán vagy kisegítik a partnerei, vagy nem.A nagyobb baj az, hogy nem érdeklik a feltett kérdéseire a válaszok. Csak a kérdései fontosak, aztán amíg az alany beszélne, az õ gondolatai már a következõ kérdésén járnak. Így bármikor belefojtja a szót az alanyba. Kifejezetten érdekelt volna Kánya Kata, Makány Márta mondandója, de "lekeverte" õket, Szûcs Judith meg az orra alatt megjegyezte, eddig meg se szólaltam.Eltelik egy óra, Henrik jól érzi magát, semmi feszélyezettség, de az alanyai biztos hiányérzettel állnak fel. Tény hogy virágot oszt a "hölgyeknek", de a figyelmet nem kapják meg tõle. Henrik van a kör közepén, mindent magához mér, s szeszélyes, csapongó gondolatai uralják a mûsorát.