10/10
1timcsi7009 2012 okt. 08. - 16:58:15 10/10
(16275/22495)
Jen y ..........
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 08. - 16:57:44 10/10
(16274/22495)
Gaby y Jen
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 08. - 16:57:12 10/10
(16273/22495)
Gaby y Andrea y Jen
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 08. - 16:56:32 10/10
(16272/22495)
Buenos Tardes!
Nagyon szépen kszönjük a fordítást azok nevében akik sajnos tévébõl nem tudják nézni a sorozatokat!!!! Sok munka van benne gondolom.
Elküldtem a levelet a tv2-nek is és ezt írták nekem vissza :

Gaby írt twittren...

Tisztelt Levélíró, Kedves Nézõnk!

Köszönjük levelét, amelyet közönségszolgálatunra küldött,
rendszerünk fogadta azt.
A válaszig szíves türelmét kérjük.

Üdvözlettel:

TV2 közönségszolgálat
10/10
édesmaya 2012 okt. 08. - 09:12:19 10/10
(16271/22495)
Szép jó reggelt Dzsanna, köszönöm, hogy tetszett a tartalom leírása.

Mindjárt nézem a 3.részt újra, és készítem a tartalmát, rakom ki, amint meglesz.

További szép napot!
10/10
dzsanna3 2012 okt. 08. - 00:01:41 10/10
(16270/22495)
Szia Ágika!

Nem jutok szóhoz! Istennõ vagy, Ildivel együtt! Köszi szépen a részletes tartalmat mindenki nevében...

Már csak a Pecadosra kell találnunk egy áldozatot, és komplett a tájékoztatás :)

Kapsz egy képet jutalmul :)
10/10
édesmaya 2012 okt. 07. - 22:07:24 10/10
(16269/22495)
Szép jó estét mindenkinek!

Megírtam a MCI 2. részének tartalmát azoknak, - is - akik nem tudják az RTL II-t fogni.
2. rész:

Andres szeretné megtudni Lolától, hogy miért menekül elõle, tisztázzanak pár dolgot, de Lola gorombán eltaszítja.
Lola nevelõtisztje Rodrigo Suarez épp a lakókocsijuk közelében jár, amikor meglátja Lola anyukáját, Soledadot, hogy kizárta magát a lakókocsiból és nagyon fél. Megnyugtatja, és elmegy neki segítségért.
Chabela néni orvosánál (Diogenész) van vizsgálaton, aki figyelmezteti, hogy veszélyben van az egészsége, a szíve.
Diogenész: Az étkezésed, és az ivás nem tesz jót neked! Meghalhatsz Izabel!
Életmódot kell váltanod!
Chabela: Marhajól érzem magam! Azért születünk, hogy egyszer meghaljunk!
Diogenész: A testvérednek és az unokahúgodnak szüksége van rád!
Chabela: A testvérem, haha, aki egész nap a házban van, mint egy csiga! Lola meg úgy megváltozott a börtönben, mintha máris kihalt volna belõle az életöröm. Lolita sosem sírt, még kiskorában sem….
- Andres és Lola veszekednek.
Andres: Miért hazudtál nekem? Lola: Nem törõdtél velem az évek alatt. And: Hiába akartam bemenni hozzád a börtönbe, nem fogadtál! Lola: belefáradtam, hogy a papa pici fiával legyek! And: Ha nem szeretsz, akkor miért remegsz értem? Lola nagyot taszít Andresen és elrohan a motorján.
- Andres apja Marcelo és a szöszi Debora ágyban együtt. Marceló kérdi Deborát, hogy miért akar annyira Andresszal lenni, feleségül menni hozzá, ha egyszer vele is lefekszik? ( Jó kérdés, és jogos! )
Debora mondja, hogy kiskora óta erre vágyik. Akkor mi ez, ami kettõnk között van? Kérdi Marcelo. Debora: perverz vagyok, élvezem a titkos találkáinkat, szeretlek kettõtöket irányítani.
Marcelo: akkor mégy hozzá, amikor csak akarsz, de mindig az enyém leszel!
- Chabela néni a kocsmában tequilát iszogat az öreg cimborájával. Mi van veled, nagyon furcsa vagy?! Chabela nem árulja el, mi volt az orvosnál.
Chabela: Szegény vagyok, egy öreg némber. Még a nagy szerelem sem adatott meg, ami örökké tart. Rádöbbentem, hogy nincs sok értelme az életemnek!
Peppe vigasztalja, és koccintanak a szívre. Chabela: Mind a hármat imádom, a tesómat, az unokahugomat, és a kamionomat! Mekkora szívás, hogy szép lassan megöregszünk!
- Soledad, Lola anyukája Rodrigo rendõrrel beszélgetnek.
Rodrigo: Gyakran elõfordul a pánikrohama? Nézi a fotókat a lakásban. Milyen szép kislány volt Lola! Soledad: Ó Lola, olyan más, mióta kijött a börtönbõl! Olyan, mintha fel akarná falni a világot!
- Andres az autójával teper Lola után, aki motoron menekül. Szalamandra, nem menekülsz elõlem, most nem! Lola magának mondja: Sírj már, te barom! Sírj! Miért? Miért?
- Andres beront Camilóhoz, aki fizetett nõcivel van épp az ágyon.
Andres: Segítened kell! Lolát meg kell keresni és te segíteni fogsz Camiló!
Camiló? Néz a nõ nagyot, hát nem Andrés? Andrés-Camiló! Mondja Camiló. Úgy látszik ez a név jobban tetszett neki. Nõci el, ennyi volt kifizetve.
Andres: Camiló, látnom kell õt, segíts nekem! Megtalállak Lola, meg fogsz hallgatni!
- Chabela hazatántorog Peppével. A lakókocsi elõtt Lola várja õket. A néni nagyon részeg.
Lola: Szükségem van rád Chabela! Chabela: Szeretlek Lolita! Az érzéseim, az érzéseim….
Soledad nagyon faggatja Lolát, hol volt az éjjel, mert a bárban is kereste, ott sem volt. De nem kap rá választ. Lola: Add be a gyógyszereket a nénémnek!
- Andres szülei háza. Hol voltál az este Marceló? Kérdi Andres anyukája.
Marcelo: Halaszthatatlan ügyet kellett elintéznem – ja, a szöszivel hetyegni –
Jön Deborah. Jó reggelt anyóskám, uszi-puszi! Drága kislányom – így Andres anyja.
Deborah: Mindig olyan kedves vagy hozzám! Jó reggelt apóskám, rég láttalak (- csak az éccaka ! )
Marcelo: sok a munka. Drága menyem, te egyre szebb vagy! Mi szél hozott erre ilyen korán?
Debora: Elõkészületek az esküvõre. Elviszem Andrest, hogy felpróbálja az öltönyét, nehogy valami másban jöjjön az esküvõre! Az esküvõmön semmi nem lehet egyszerû, királyinak kell lenni!
Anyuka: Abban a hitben voltam, hogy Andres veled volt az éjszaka! Mert nem jött haza!
Debora hisztikézik ezen.
- Andres és Camilo elmennek a rendõr kapitányságra, ahol ismerõsei vannak.
Camilo: Andresnak van szüksége segítségre, mert súlyos szerelmi válságban van! Kis vadmacskának nevezi Lolát. Kérik, hogy segítsenek Lola Volcánt felkutatni. Elõveszik Lola aktáját. Elmondják, hogy Rodrigo Suarez a fõnökük, aki mindig hitt Lola Volcán ártatlanságában. Fotót mutatnak a jómadár pasikról, akik miatt Lola börtönbe került. Mondják, hogy Lola ilyen alakokkal sosem állna szóba. Tehát itt Andres rájöhetett, hogy Lola csak õt akarta bántani, amikor azt állította, hogy a szeretõje volt az idõsebbik undormány pasinak.
- Lolát Rodrigo faggatja, miért lépett le Andres elõl? Lola: Mert már elfelejtett engem.
Rodrigo: Ne aggódj, nem fogja Andres feladni! Mi a közös jövõnk? Ezt megkérdezheted tõle.
Lola: Sosem mondanék ekkora baromságot! Én börtönviselt vagyok! És Andrés? Mert Andres gyûlöl engem! Egyszer már elhagytam õt. Azt hiheti, megint össze akarok vele jönni.
Rodrigo: Lolita! Te szerelmes vagy ebbe a srácba! Õrülten szerelmes!
Lola: Te egy dilis vénember vagy! Rodrigo: Ha megint találkoznátok, hagyd beszélni szegényt! Lola: Mekkora idióta vagy! Lola dühödten elrohan.
- Andres és Camilo kocsiban. Camilo: Az röhejes, amit ti ketten csináltok! Ti õrülten szeretitek egymást! Nem tudom, észrevetted-e, hogy Lolának van egy tetkója a vállán.
Andres: Igen, láttam. Szalamandra, én rajzoltam. Cseng a mobilja, Debora az, de nem veszi fel. Camilo: Ha felébredtél a kómából, kiváncsi leszek, mi lesz még ebbõl!
Debora hiába hívja Andrest, ki van kapcsolva. Megy Andresék házába, leönti az ágyban Andres öccsét egy pohár vízzel. Részletesen meséld el, mi történt a võlegényemmel?!
Chabela néni nagyon másnapos, fáj a feje, jegeli. Testvére húslevest ad neki.
Chabela: Kit vársz Lolita? Lola: soha többé nem várok senkit.
Jön Andres, Lolával akar beszélni. (Megtudta a rendõrségen a lakcímét).
Chabela: Andres Santacruz erre várok 5 éve, hogy alaposan beolvassak neked!
Andres öccse meséli a legénybúcsút Deborának. Újra találkoztak, Lola Volcán visszatért! Visszatért Deborita Lola Volcán!
- Loláéknál: Andres: Egyetlen céllal vagyok itt, megbeszélni a dolgokat a hazudós Lolával, a ravasz, gyáva unokahúgával! Nekünk beszélni kell, Lola!
Lola: Nincs mit megbeszélnünk Andres, de ha kell, megismétlem! Andres: Jól van, rendben! Felkapja Lolát, kirohan vele a lakókocsiból.
Soledad: Még mindig úgy szeretik egymást, mint régen, gyerekkorukban! Vagy kibékülnek, vagy megölik egymást!
- Debora a kocsiban: Lehetetlen, hogy visszajött, nem tudom elhinni! Andres engem szeret, kizárólag csakis engem, nem õt!
- Andres ölben visz ki Lolát. Lola lökdösi: Nyomorult barom vagy, nem tartod be az ígéreteidet! Andres: Te megõrültél, betartottam minden ígéretemet! Miért nem engedted, hogy lássalak a börtönben?! Lola: Mert nem szerettelek! Andres: Miért tetováltattad magadra a szalamandrát, ha nem szeretsz? Miért csaltál meg egy olyan alakkal, egy bandataggal?
Lola: Õ legalább igazi férfi volt! Andres: A szerelmed voltam, az elsõ! Már nem hiszem el a hazugságaidat! Én szerettelek, és te viszont szerettél! Miért kellene békén hagynom téged? Aki elválasztott, az az apám volt? Lola: Elmúlt, elmúlt! Börtönviselt vagyok, csõcselék, ahogy Debora mondta. Hagyj már! Nézz magadra! Nézz magadra te egy divatos aranyifjú, jól öltözött, érzéketlen számító, igen, az vagy! Már nem azok vagyunk, akik elszöktek Las Vegasba. Lola durván lökdösi Andrest.
Andres: Lola Volcán! Mi ketten ugyanazok vagyunk, mint régen, szerelmem! Öleli, csókolja Lolát. Érzem, ahogy remegsz, mint akkor ott, a sivatagban! Emlékszel? Sok mindent kell megbeszélnünk, de egyelõre nem mondhatok semmit! Meg kell tennem valamit, bízz bennem! Indul el, de Lola megállítja. Andres: Várj meg otthon légy szíves, 1 óra és ott vagyok Lola! Oké? Andres elrohan, kiesik a mobilja a fûre.
- Lola húga hazaért, egy újságot olvas fel, modelleket keresnek. De Chabela lehûti, fejezd be inkább a tanulást, legyél manikûrös, vagy fodrász.
Lola hazaért. Soledad: Kibékültetek Andressal? Lola: Nem is tudom. Megcsókolt, aztán elment. Soledad: Azért ez elég jó jel. Lola: Nem szeretem a titkokat, máris utánajárok. Andres mobilján hív.
Andres beszélni akar Deborával és a családjával. Deborának kopog a szobalány, de Debora kiáltja: nem vagyok kíváncsi senkire sem! A võlegénye van itt, mondja a lány.
Lola: Debora üzenetét hallgatja Andres telefonján. Megtudja, hogy Andres egy hét múlva elveszi Deborát. Azt titkolta el, hogy menyasszonya van!
Debora családja összejön, Debora Andrest vallatja. Hol voltál szerelmem? ezerszer hívtalak, nálatok is jártam, állítólag nem aludtál otthon!
Andres: Mindjárt megmagyarázok mindent neked és a szüleidnek. Debora, olyan férfit érdemelsz, aki szeret. Felbontom az eljegyzést a lányával, uram! Debora, nem szeretlek, nem tudlak elvenni! Nevetnek rajta a szülõk. Debora: Csak viccelsz, ugye?
Andres: Nem, nem viccelek, nem veszlek el egy hét múlva, egy hónap múlva, soha!
Debora: Miért? Miért teszed ezt velem Andres?
Andres: Azért, mert szerelmes vagyok egy másik nõbe!
juan-ZSU 2012 okt. 07. - 21:01:26 Előzmény f_nikcsy
(16268/22495)
ha a telenovellák is ilyen jól szerepelnek akkor még adni fognak többet is ha ezeknek vége :)ennek örülök
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 07. - 16:03:54 10/10
(16267/22495)
Vicces rész volt :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 07. - 16:02:53 10/10
(16266/22495)
Ezt a részt nagyon szerettem fõleg mikor Manuela kimagyarázza Martinnak Horáció segítségével h. masszázson volt, meg h. õ rajzoltatta Manuelának a képet amit Angel rajzolt neki :)
Jól össze szerkesztetted Dzsanna :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 07. - 14:59:46 10/10
(16265/22495)
Akkor jól sejtettem, h. elõbb kezdte az rtl2. Mondjuk én örülök h. most lett rtl 2 mert a szüleim váltottak méég nyáron szolgáltatót és ha tavaly lett volna rtl 2 akkor sajnos nem tudtam volna tévébõl nézni :(
10/10
dzsanna3 2012 okt. 07. - 13:30:39 10/10
(16264/22495)
Hola Chicas, Kellemes vasárnapot!

JENCARLOS - ESTÉS DONDE ESTÉS

Ismerõs jelenet?
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 07. - 13:08:10 10/10
(16263/22495)
Így látatlanban bátran állíthatom a Super tv2 sehol sem lesz,ha elindul...az RTL2 már tavaly indult volna, de elhalasztották, így egyértelmûen a TV2 koppintotta a konkurensét.
10/10
offtopic
1timcsi7009 2012 okt. 07. - 11:47:59 10/10
(16262/22495)
Sziasztok
Háát ez tényleg jó hír !!!! :) Ezek szerint nagy sikere van az RTL 2-nek !!! Ennek nagyon örülök :)
De , hogy h. lesz Super TV2, azt nem tudom, azt meg fõleg nem tudom elképzelni mit fognak rajta adni.
A ha meg lesz super tv2 nem tudom hogy melyiknek lesz nagyobb nézettsége , remélem megmarad az RTL 2-É :)
Egyébként melyik tévétársaság találta ki elõbb az RTL 2 V. UTÁNA LEUTÁNOZTA A TV2 ?
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 07. - 08:54:14 10/10
(16261/22495)
Hát a TV2 szerintem lehúzhatja a rolót ilyen Rex felügyelõ, meg Walker ismétlésekkel... És erre rá még csinálnak egy Super TV2-t is, ami szerintem ugyan olyan pocsék lesz... Ági nagyon szívesen :)
10/10
édesmaya 2012 okt. 06. - 22:59:20 10/10 Előzmény dzsanna3
(16260/22495)
Huhh ezt most restellem Dzsanna, nem vettem észre!
Na akkor megpróbálom pótolni, de majd holnap, jó?!
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 06. - 21:53:37 10/10
(16259/22495)
Annyi biztos, felkötheti a gatyáját a többi konkurens kábelcsatorna, mert most megszégyenültek.
A Tv2-nek jobb dologgal kéne elõjönnie, ha egyáltalán életben akar maradni...
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 06. - 21:50:06 10/10
(16258/22495)
nézettségileg most olyat tudott muatni egy induló csatornával, amit eddig nem igazán. Szóval nagy pacsi nekik!
Úgy tûnik,ha a Végsõ akarat is jól szerepelt, akkor a többi telenovella is jól teljesít.
10/10
offtopic
f_nikcsy 2012 okt. 06. - 21:48:06 10/10
(16257/22495)
Sziasztok!

Jöttem egy kis szakmai dologgal: KORREKT számokat hoz az RTL2!

Kedden fõmûsoridõben 1,06 %-os (SHR) közönségarányt ért el a csatorna a 18-49 éves korosztály körében, amivel a Nielesen által mért magyar nyelvû csatornák versenyében a 17. helyet szerezte meg. Ezzel az eredménnyel olyan évek óta mûködõ csatornákat utasított maga mögé, mint a Fem3 és a Story4. Egész napos átlagot tekintve (1,08% SHR) pedig a 18. helyen végzett az RTL csoport legújabb kábelcsatornája. Az RTL II profilját leginkább meghatározó saját gyártású mûsorok jól nyitottak az elsõ héten. Kedden a Heti Hetes az éppen televíziót nézõ 18-49 éves korcsoport 1.59 %-át ültette képernyõ elé, ezen a napon a legnézettebb mûsor lett a csatornán. Kicsit maradt csak le tõle az Egy rém modern család, amely 1,38%-os (SHR) közönségarányt ért el.

Szerdán is a legnézettebb RTL II-es mûsor egy hazai gyártású produkció lett. A Forró nyomon Máté Krisztinával átlagosan a kereskedelmi célcsoport 1,78%-át(SHR) vonzotta. A mûsor, amelynek egy részét sugárzás elõtt a nyomozás érdekeire hivatkozva letiltotta az ügyészség, egyes idõszakában még a vele párhuzamosan futó m1 mûsorát is megelõzte. Ezen a napon 11:30 és 12:30 között az 50 évnél fiatalabb korcsoportban a negyedik legnézettebb csatorna volt az RTL II 6,5%-os (SHR) közönségarányával. Az említett idõsávban sugárzott Kaméleon címû sorozat a csatorna második legnézettebb mûsora lett. A harmadik helyre a szintén saját gyártású Vacsoracsata futott be, amely a 18-49 éves célcsoport 5%-át(SHR) érdekelte. A délután sugárzott telenovellák közül a kereskedelmi célcsoport körében A végsõ akarat címû török sorozat végzett az élen 3,6%-os(SHR) közönségaránnyal.

Szintén jól szerepelt az RTL II Híradó, Rábai Balázs hírösszefoglalójára csütörtökön ebben az idõben televíziót nézõ 18-49 éves korosztály 2%-a volt kíváncsi. A csütörtöki toplista élén azonban beelõzte az Egy rém modern család, amelyre a nézõk 4,2%-a (SHR) kapcsolt. Az RTL közkedvelt brandje a Vacsoracsata 5,7%-os(SHR) közönségarányt érte el a nézettségi versenyben.

Ezek egyelõre csak százalákos adatok, konkrét dolgok hétfõre várhatóak általában, de azt már mondhatom, hogy az RTL2
10/10
édesmaya 2012 okt. 06. - 21:40:33 10/10
(16256/22495)
Köszönöm Reni!