10/10
édesmaya 2012 okt. 15. - 20:20:26 10/10
(16575/22495)
Szervusz Lívi, én is szeretnélek üdvözölni köreinkben!
Érezd magad jól, gyere gyakran ide dumcsizni velünk!
10/10
édesmaya 2012 okt. 15. - 20:18:06 10/10
(16574/22495)
Szép estét mindenkinek! Megszületett a MCI 8. részének a leírása, íme, olvassátok:

Lola egy darabig vitatkozik Chavela szellemével. Válj köddé! Te csak a képzeletem szüleménye vagy! De aztán a vita hevében lecsúszik a korlátról. A kórházban a doktornõ, aki látta Lolát Soledad kórtermében, telefonál a biztonságiaknak, hogy keressék meg Lolát. Ahelyett, hogy elment volna, felment a tetõre. Lola küszködik a korlátokon,Chavela közben piszkálja, gyáva kutyának nevezi, amiért szét akarta magát loccsantani a betonon. Lola: Ha igazi volnál, segítenél visszamászni! Chavela : Te is mondtad, csak a képzeleted szüleménye vagyok! Küzdj, harcolj, éld túl, hisz te mindent kibírtál, a börtönben ártatlanul sínylõdni. Légy hû a becenevedhez, amit Andrestõl kaptál, Szalamandra! Gyerünk, harcolj, harcolj!
- Marcelo és Debora újra együtt az ágyban. Debora megint azt követeli Marcelotól, hogy ártson Lolának. Marcelo: Mért nem takarékoskodsz az erõddel? Hisz Andres halott, Lola már nem árthat neked. Keress egy másik idiótát, aki elvesz, és addig is élvezzük egymás társaságát, mint eddig! Debora: megõrültél? Ne érj hozzám! Másrészt ha nem segítesz, én magam veszem kézbe az irányítást!
- New York: Andres azon töpreng, hogy ha a barátnõjét Deborának hívják, akkor miért nem jut a többi eszébe?! A nõ, akinek dolgoztak, - Elvira - csekket ad neki, miközben egyet kigombol a blúzán. Hívhatlak Johnnynak, ugye? Kérdi a csaj. Andres: Persze. Elvira még egy kis munkára kéri fel Andrest, aki rögtön homlokzattervezésbe fog.
- Chavela még mindig biztatja Lolát, hogy másszon vissza, mert az anyukájának nagy szüksége van rá. De Lola nem tud magától visszaügyeskedni, ezért segítségért kiabál. Futnak is az õrök, hogy segítsenek rajta.
- Debora szidja Marcelót, amiért nem segít neki. Szokása szerint ócsárolja Lolát, és mindenért õt okolja, hogy nem tudott hozzámenni Andreshez. Marceló: Szóval õrülten szereted Andrest? Vigyázz, mert még féltékeny leszek. Felszarvaztad velem, és még ki tudja kivel, te szereted? Ne légy nevetséges! Debora: Andres mindig a kedvemben járt, a tenyerembõl evett! Marcelo: Õrülten szeretted, és most vigasztalhatatlan özvegy vagy! Gyere ide kicsim, gyere velem az ágyba, majd én megvigasztallak! Debora vázát vág a falhoz dühében. Marcelo: Fékezd magad, mert ilyen viselkedéssel nem leszek rád kíváncsi! Debora: Aki nem lesz rád kíváncsi, az én vagyok! Játszadoztam veled, amíg az esküvõt szerveztem Andressal. Alulmaradtál a fiaddal szemben! Meg sem közelíted õt! Ráadásul úgy untatsz, rettentõen! Na viszlát! Marcelo: Én mondom ki a végsõ szót Deborita! Csak én!
- New York: Elvira dicséri Andres tervét: Építész vagy? Andres: Nem, de akár lehetnék az is. És még miben vagy jó? Kérdi a csaj kihívóan. De Andrés kitér a válasz elõl: Majd holnap hozza az árajánlatot a tervére. Megkapja a csekket, Andres el.
- Lola a kórházban szabadkozik az õröknek és a pszichiátria fõnõvérének, hogy csak friss levegõt szívni ment fel a tetõre. Chavela: Mért nem mondod meg, hogy öngyilkos akartál lenni, és magára hagyni anyádat:?! Chavela: Felneveltem egy vesztes, gyáva kutyát! Lola: Vesztes a nagyanyád! Fõnõvér: Hogy? Lola: Bocsásson meg hölgyem, csak hangosan gondolkodtam!
Lola: Ne értsen félre, de kettõnkön kívül van itt még valaki? Fõnõvér: Nincs! Miért, talán látsz valakit? Lola félõn néz körbe.
- Diogenész és Etermina együtt imádkoznak otthon. Szól a telefon, Etermina veszi fel: Ruheles doktort keresik, de az öregcsaj ráfogja, hogy már lefeküdt. Etermina idegesen közli Ruhelessel, hogy a pszichiátria fõnõvére telefonál, hogy az egyik páciensük lánya öngyilkos akart lenni. Doki: Ki akart öngyilkos lenni? Etermina: Valami Lola Volcan.
- New York: Andres elviszi a srácoknak a homlokzat-tervet, hogy másnap már vihetik is az árajánlatot a nõnek. Andres részletesen elmondja a tervét, de a fiúk mondják, hogy õk csak festeni tudnak, ehhez nem értenek. De én igen! Mondja Andres.
- A kórházban a fõnõvér elmeséli Diogenesz dokinak, hogy Lolával miként történt az eset, és furcsállja, hogy Lola mintha mással beszélt volna. Láthatatlan barátjával van Lola, akivel veszekedett, erre a doki tátott szájjal hitetlenkedik. A mosdóban Chavelával veszekszik Lola, amiért itt hagyta õket Soledaddal ebben a mocskos világban. Nem tartottad az esküdet, hogy mindig mellettem leszel, te hazug vénasszony! Valószínûleg az elmebaj öröklõdik és most kezd kijönni rajtam! Chavela: Teljesítem az ígéretem, itt vagyok veled! Lola: Sosem fogok ehhez az õrültséghez hozzászokni, mert te halott vagy, halott! Kívülrõl a doki rázza a kilincset,: Lolita, én vagyok az Diogenész Rugeles doktor. Szabad tudnom, kivel beszélsz? Lola rémülten néz körbe a mosdóban. Lola: Istenem, most bosszút állsz rajtam azért, amit a templomban mondtam! Fõnõvér: Látja doktor úr? Magában beszél! Chavela: Egyelõre próbáld titkolni, hogy hallasz és látsz engem, mert te is az elmeosztályon kötsz ki, mint a mamád! Lola: Hallgass!, meghallják! Chavela: Emlékeztetlek arra, hogy mások nem hallanak engem, és itt az egyetlen bolond, az te vagy! Nyomás, nyisd ki az ajtót, mosolyogj higgadtan, és eszedbe se jusson engem megemlíteni! Ha nem akarod kényszerzubbonyban végezni!
- Andres a srácokkal arról beszélget, hogy emlékszik, hogy a barátnõjével vásárolgattak, és esküvõre készültek. Az egyik srác mondja neki: Nõsülni készültél, és amnéziás lettél, hihihi!Andres: Dehogy! És hogy lehet, hogy ennyit tudok a homlokzatépítésrõl? Valószínûleg építész vagy tervezõ vagyok! Arra biztatják a srácok, hogy menjen el dokihoz, hisz kezdi visszanyerni az emlékeit.
- Lola magyarázkodik Diogenész dokinak, hogy nem akart leugrani, csak megszédült, mert nem evett egész nap semmit. Ez Chavela sugallja neki. Fõnõvér: Mért nem a parkban sétáltál egyet, minek mentél a tetõre levegõzni? Mért nem meséled el a doktor úrnak, hogy azt kérdezted tõlem, van-e még valaki rajtunk kívül a folyosón, pedig valójában csak ketten voltunk? A doki leteremti a fõnõvért, hogy hagyja már békén Lolitát, hisz olyan nehéz napja lehetett neki! Felajánlja Lolának, hogy elviszi vacsorázni, de Lola elhárítja a szíves invitálást. Inkább hazamenne pihenni. Doki: Akkor hazaviszlek! Lola: Doktor úr, hálás vagyok azért, amit értem és a családomért tett, (persze ezt meg Chavela ajánlja neki) de itt van a motorom, azon megyek haza! Doki: Lolita, tudod, nagyon szívesen segítek a jóbarátom unokahúgának! Lola: Akkor holnap találkozunk, viszlát! És kiviharzik az ajtón. A doki nagy bánatára.
- Lola otthon az ágyán fekszik, és az Andrestõl kapott aranyos plüssmackót simogatja. Felidézi, hogy Andres hogyan adta neki a macit: „Tõle majd megtanulod, hogyan kell cukinak lenni! Lola: Egy plüssmaci! Ez olyan aranyos! Megüti Andres vállát: De én cuki vagyok, te idióta! Andres: Édesem, hallottad, mit mondtál? De én cuki vagyok, idióta! Édesem, én ilyennek szeretlek, amilyen vagy! Mért így fejezed ki a szeretetedet? Lola: Nem is tudom, talán Chavela nénikém arra tanított, hogy legyek kemény, és ne legyek olyan gyenge, mint az anyukám. Félek, hogy az õ sorsára jutok. Andres: Te félsz tõlem? Lola: Nem, Andres, hová gondolsz?! Az egyetlen, amitõl félek, hogy újra elveszítelek!”
Chavela néni megint elõjön: Az volt a célom, hogy kemény nõvé tegyelek, de elfelejtettelek megtanítani a gyengédségre. Kérlek, bocsáss meg! Lola: Andres megtanította nekem! Õ volt a világ legjobb embere, és az enyém volt!
- New York: Andres a srácok lakásában, mindenki alszik. Andres álmodik arról, hogy a repülõn mi volt a szerencsétlenség pillanatában. Látja a sok szörnyû sebesültet. Lola, mondja, és erre felébred. Felugrik a kanapéról. Fogja a fejét, ahol megsérült. Mit jelenthet ez az álom? Mi történik velem?
- A lakókocsiban, reggel. Adele és Peppe reggelit készítettek Lolának. Peppe: annyira aggódtunk érted, hogy inkább itt maradtunk reggelig. Persze Chavele is megmutatja magát Lolának: Én megmondtam, te tökkelütött! Õk ketten alkotják a családodat! Peppe: Hol voltál tegnap este? Lola: Iszonyú magányosnak éreztem magam és elhagyatottnak. Adele: És most hogy érzed magad? Lola: Jobban, Sokkal jobban! Csengetnek. A lakókocsi park tulaja egy levelet küldött Lolának, amiben az áll, hogy a nénje nem fizette a bérleti díjat a lakókocsijuk után. A tulaj azt kéri, most rögtön fizessék ki. Chavela bosszankodva üti fejbe magát, Lola pedig karbatett kézzel dühödten néz vele farkasszemet. Ez a felelõtlenség netovábbja! Elõször a kamion, most meg a lakás! Hogy felejthetted el befizetni a bérleti díjat?! Mit akarsz, hogy Solitával egy híd alatt húzzuk meg magunkat? Áruld, el, mi lesz még, amit elvesztünk, dilis vénasszony? Halljam! Chavela: Ha hagynád, megmagyaráznám, de nem itt! A többiek azt gondolják, hogy dilis vagy! Adela: Lolita, kivel beszélsz? Lola: Nem beszélek, hanem vitatkozom! Peppe: Az más, ha vitatkozol, de kivel? Lola: Megyek, keresek valami munkát, hátha megmenthetem a lakást! Peppe: Lányom, ha nekünk van lakásunk, akkor neked is van! Lola: Köszönöm, bolond vénember! Lola el. Adele: Jajj nagypapa, nem tudom, te hogy vagy vele, de Lolitának agyára ment a balszerencse!
- New York: Andres orvosnál van, vizsgálja. Doktor: Úgy látom a fejsérülése begyógyul. Valószínûleg agyrázkódása volt, azért fáj gyakran a feje. A doktor nem tudja semmi jóval biztatni Andrest, hisz az agy a legtitokzatosabb szerve az embernek. A hirtelen feltörõ emlékek jót jelentenek, hogy eszébe jutottak a tervezés és a barátnõje. Andres: Kétségbeejtõ, hogy nem tudom honnan jöttem és ki vagyok?! Doktor: Lehet, hogy valami szerencsétlenség történt önnel. Az ön helyében körülnéznék a neten, utánajárnék milyen tragikus tömeg –bal esetek történtek mostanság? Például vonatbaleset, buszbaleset, vagy az a repülõgép baleset nemrég. Gondolkodjon!
- Lola és Chavela civakodnak a be nem fizetett bérleti díjon. Lola a motorja mellett állva perlekedik Chavelával, miközben a járókelõk furcsán nézegetik a magában beszélõ Lolát. Chavela: Egy leharcolt öreg kamionosnõ, és egy fiatal közül mindig a fiatalt választják, aki megcsinálja a melót.
Debora szedi össze az esküvõre kapott ajándékokat, régi ékszereit valahova eladni. Hová mész ezekkel a holmikkal Debora? Kérdi az anyja. Debora: Szalamandrát irtani.
Különbözõ helyszíneket látunk: Lola munkát keres, Szofia a nyomozóval beszél, Debora is intézkedik valamit. Majd Lola elhagyja kiürítve a lakókocsit. Andres pedig a srácokkal csinálja a munkát, a homlokzat átépítést. Lola a temetõben Andres sírjánál.
Egy hónappal késõbb: Diogenész dokinál Lola elmondja, hogy mennyi rossz történt vele, a lakóhelye elvesztése, munkahelyek nem sikerülnek, barátoknál lakik. Doki: Szegény gyermekem, hiszen te trónt érdemelsz! Lola: Nem, azt nem, de egy tisztességes munkát és egy otthont, ahol a mamámmal lakhatunk. Doki hevesen elkezd a lánynak udvarolni, letérdel, hogy Lola, Lola, a kötél, ami visszafogta az érzéseimet, elszakadt! Közben térdel, és ölelgeti Lolát. Szeretlek Lola Volcán, szeretlek! Lola közben szörnyûlködõ, méltatlankodó képeket vág. Hála neked, újra férfinak érzem magam! Nem is férfinak, inkább vad bikának, aki az arénába megy! Úgyhogy szeress, vagy ölj meg istennõm! Lola undorodó képeket vág, rettentõen ciki neki a jelenet. Lola ellöki a dokit magától: Mi van magával bolond vénember?! Azt hisz, mert egyedülálló vagyok, már fogdoshat?! Doki: Nem, nem eszembe sem jut Lolita, te egy szent vagy számomra! Lola: Igen? Egy szent ?! Ezt próbálja meg másnak bemesélni vén kujon! Megfogta a fenekemet, pedig nincs joga hozzá! Megértette?! Egy férfié se, csak eggyé: Andres Santacruzé! Felfogta?! Hogy volt bátorsága, hogy maga és én … Undorító! És Lola elrohan.
Debora a temetõbe megy nagy nyaláb virággal. Meglátja, hogy Andres sírján már megint van egy csokor. Belerugdal, elrugdalja dühödtem, mert Lola megelõzte. Simogatja Andres sírkövét: Az enyém vagy drágám, az enyém! Camilo is odamenne barátja sírjához, de amikor Debit meglátja, gyorsan meggondolja magát és inkább eliszkol. Ne haragudj tesóm, de most nincs kedvem a hisztis nõhöz!
- Peppééknél: Lola: Pedig olyan tisztességes embernek tûnt a doki! Peppe: Persze, tisztességes, vén kujon! Adela: És most mit akarsz tenni: Lola: Nem tudom Adelita, azok után, hogy úgy beszéltem vele, nem hiszem, hogy sokáig benntartja a mamát! Peppe: Hozd ide Soledadot, és gondoskodunk róla, amíg nem találunk neki egy jó helyet! Lola aggodalmaskodik, hogy nem akarnak kényelmetlenséget okozni. De Peppe kéri, hogy másnap menjen el Soledadért, az õ kocsijával, és hozza ide. Fordított esetben ha õ meghalna, Chavela, Soledad, és Lola ugyanezt tennék Adelával. Chavela: Jajj, nagyon szeretlek cimbora! Ajj, ez az én aranyszívû haverom!
- A kórházba megy másnap reggel Lola Soledadért, de már nem találja ott. Elszállították valahova, de nem értesítették Lolát. Lola a láthatatlan Chavelával beszél a gonosz dokiról, a fõnõvér pedig biztatja, hogy küldje el a fenébe azt a zsarnokot!
New York: Andres elvégezte a srácokkal a munkát, Elvira viszont azt mondja, hogy nem elégedett. Ami a munkát illeti, mindennel elégedett vagyok, de az az érzésem, hogy te nagyon okos srác vagy, de nem igazán értesz a nõkhöz.! Andres: Ezt nem értem. A nõ hiányolja s személyes figyelmet, azaz Andres nagyon tetszik neki. És ledönti, csókolja Andrest.
- Lola beront Diogenész dokihoz, aki kiküldi a nõvért, ne kapcsoljon be vonalakat, csukja be az ajtót! Lola: Tehát ez volt a bosszú a tegnap történtekért! Doki: Tessék, itt a számla anyád kezelésének minden költségérõl! Amit látod a lap alján, semmissé nyilvánítottam, emberi jóságból tettem! Lola, nem hajtom be rajtad a tartozást, de anyádat már ideje volt a pszichiátriára küldeni. Te meg csak undorral tudsz rám nézni! Nagylelkû ember vagyok, de nem hülye!
- New York: Elvira hevesen ostromolja Andrest, fogdossa, de Andres el van képedve a nõ tettén. Menjünk egy ötcsillagos hotelba, igen, menjünk! Jajj drágám, nem tudok uralkodni magamon! Andres kibújik a felsõjébõl, ami a nõ kezében marad, és hevesen feláll, tiltakozva, hogy ne csinálja, bármelyik pillanatban bejöhet a férje, meg hogy õ tisztességes nõ. Elvira meg mondja, hogy én? Tisztességes? (önkritikát gyakorol) Tégy magadévá, itt, a kanapén! Andres: Igazgatja magán az ingét, amit a csaj szétcincált rajta. Nem érti a célzást? Nem akarok lefeküdni magával, és kész! Elvira: Minden világos! Meleg vagy! Ezért utasítasz vissza, mert meleg vagy! Andres: Tudja mit? Gondoljon, amit akar szenyora Elvira, gondolja azt, hogy meleg vagyok! Nagyon meleg! Meleg, meleg, meleg! Oké? Most elégedett? Megnyugodott? Felkapja a csekket, és elrohan. Elvira elképedten áll.
- Diogenész irodája. A doki magyarázza Lolának, hogy már nem tudja finanszírozni az anyja kezelését, mert nem akar pénzt költeni veszett ügyekre, bármilyen jó ember is õ. A pénzügyesek is már elkezdtek kérdezõsködni, és én nem szeretnék témája lenni a belsõ pletykáknak. Lola: Hová küldte a mamámat? Doki: A megyei pszichiátriai intézetbe szállították. Chavela: Hííííí, szörnyülködik. Rosszindulatú, átkozott, zsugori vénember! Lola, a szerelmem tiszta, mint a legfehérebb hó! Ez Lolát nem érdekli különösebben, felkapja a papírokat, és kiviharzik az irodából. Otthagyva a magába roskadt, asztalt ütõ Diogenészt.
Lola õrülten vezeti a kocsit, de Chavela próbálja csitítani. Kérdi, hogy mi a helyzet Rodrigo Suarezzel? Lola: Ne is említsd azt a szégyentelent! Nem telefonált és nem is írt azóta sem. Megfeledkezett rólunk.
- San Salvador: Mentõsök: Most hoztuk a dzsungelbõl, úgy tûnik, súlyos trópusi láza van! Doki: Vigyék az intenzív osztályra!
- Lola megy a megyei pszichiátriai intézetbe Soledadhoz, de nem engedik be hozzá, mert a D épületben levõk nem fogadhatnak látogatót. Haza akarom vinni, mert a beleegyezésem nélkül hozták ide! Ápolónõ: Akkor kérjen idõpontot az igazgatótól! Lola: Akkor vigyen az igazgatóhoz! Ápolónõ: Nincs idebenn! Chavela: Hazudik a szégyentelen! Lola: Hazudik, mint a vízfolyás! Ápolónõ: Javaslom, hogy kérjen idõpontot – írásban! Chavela: Nem fogunk itt állni ölbe tett kézzel, igaz, kislányom?! Lola: Persze. Hogy nem!
New York: Andres és a srácok arról beszélgetnek, hogy azért kedvébe kellett volna járni Elvirának. Andres: Egy pillanat! Mért döntöttem volna meg, ha nem is tetszik?! Mellesleg lehiggadt, mert elhitettem vele, hogy meleg vagyok, úgyhogy nincs semmi gáz! Kopognak, két rendõr jön Andresért. Letartóztatják nemi erõszak kísérletéért, és rablásért.
Lola és Chavela keresnek az intézeten egy bejutási lehetõséget. Találnak is egy rácsos kaput, ami nincs bezárva. Ahogy bejutnak az udvarra, elképedve látják, hogy a kezeltek épp körbeveszik Soledadot, bolondnak nevezik- mintha õk nem azok lennének – és az egyik valamit tart a kezében Soledadra, és kiabálja, hogy : Ne gyertek közelebb! Ez bolond! Ne gyertek közelebb!
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 15. - 19:47:12 10/10 Előzmény Zsuzsa17
(16573/22495)
Egyébként köszönöm a fordítást :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 15. - 19:44:42 10/10 Előzmény KLOPCSIK69
(16572/22495)
Ez a kép nagyon cuki a kis Nico-ról :)
Amúgy Reni megnézted a szótárba a higgye szót?
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 15. - 19:43:18 10/10
(16571/22495)
jól öszzseszerkesztetted ezt a képet :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 15. - 19:36:42 10/10
(16570/22495)
Szia Livi!
Köszöntelek én is a fórumon,remélem gyakran fel fogsz nézni ide ha futja idõd.
Hoztam Gabyról képet, szerintem nagyon szép ebbeN A KÉK RUHÁBAN . Ez az eggyik kedvenc kékem egyébként imádom ezt a kéket :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 15. - 18:01:50 10/10
(16569/22495)
Kedves Livi :) Én is köszöntelek itt, a fórumon, és a fanclub-ban is. Gyere, ha idõd engedi, mi várunk :) Találtam egy édi képet, azt írják, hogy Nickolás van rajta:
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 15. - 13:54:58 10/10
(16568/22495)
Szia kedves Lívia!

Én is üdvözöllek köztünk!
Remélem sokszor látunk majd!:)
10/10
offtopic
dzsanna3 2012 okt. 15. - 10:47:16 10/10
(16567/22495)
Én emlékszem Ágika, Polgár Edith készítette JenCarlos 23th születésnapjára
10/10
dzsanna3 2012 okt. 15. - 10:45:53 10/10
(16566/22495)
Szép napot, JenCarlos rajongók!

Üdvözöljétek a JenCarlos Fanklub új tagját: Livi8111-t :)

Bienvenida! Isten hozott Lívia, érezd jól magad köztünk, és köszi a képet :)
Alelnökünk Tina_88; a titkárunk mikildi
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 15. - 09:55:19 10/10
(16565/22495)
Ebben a videóban van néhány koncertfelvétel is:

2011 11 22 En el camerino de JENCARLOS CANELA Auditorio Nacional Mexico LEVÁNTATE
http://www.youtube.com/watch?v=hNhrW2YrQZo&feature=relmfu
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 15. - 08:48:27 10/10
(16564/22495)
Sziasztok!

Timi, Jencarlos itt a képen Mexikóban van a Katedrális látható a háttérben.

2011 11 21 JENCARLOS en MEXICO por primera vez ARV
http://www.youtube.com/watch?v=1DInlFAR0oM&feature=relmfu

Fordítottam egy cikket errõl akkoriban hosszú , csak részleteit teszem be:

A kubai-amerikai származású színész-énekest, Jencarlos Canelát hívta meg vendégénekesnek a Camila együttes, a 2011. november 2o-án és 21- én az Auditorio Nationalban megtartandó koncertjeire.

Riporter:--Mit fogsz elõadni a z Auditorio Nacionalban?

Jencarlos: „ A Westwood társaság hívott minket, utána néztünk és azt mondtuk, „Ez az a csapat, õk azok” Ismertem Jorge Juarezt, beszéltünk Daviddal, milyen klassz a Westwood, igazán családias a légkör, rendes emberek, és van bennük valami, ismerik a piacot, és aláírtuk a szerzõdést. Ekkor felmerült a kérdés: Mi csinálunk most? Hogyan mutatkozunk be Mexikóban? Hogyan ismertetjük meg magunkat, és hogyan barátkozunk össze? Egy nap, amikor beszélgettünk azt mondták: „Az Auditorio National Camilával” Ismerem a Camila együttes tagjait, a srácokkal Washingtonban a Hispánia ünnepén találkoztam, Samoval sokat nevettünk, mindegyikõjük egy egyéniség, a történetünket illetõleg sok közös van bennünk, ugyanúgy alulról kezdték a pályájukat, mint én. Így azt mondtam, hálát adnék Istennek, ha együtt léphetek fel egy olyan együttessel mint a Camila, mely a kedvenceim közé tartozik és számomra õk jelentik és fogják jelenteni Mexikó legjobb együttesét. És a mexikói Auditorio National az a bizonyos „Nagyszínpad”. Aláírtuk a szerzõdést, és a koncertek november 2o- án és 21- én lesznek.

Jencarlos Canela: „ Az Auditorio Nacionalban tízezres nézõközönségnek fogunk elõadni, olyan dalokat, melyeket az itteni emberek nem nagyon ismerhetnek, hisz nem hangzottak el a mexikói rádiókban, bár a netrõl ismerhetnek esetleg, de mindez egy nagy kihívás számunkra. És tudom, hogy más mûvészek dalai, akik más alkalommal itt felléptek, már felcsendültek a mexikói rádiókban. A mi esetünkben, egyeztettünk a Westwoodi csapattal. Ezen a színpadon magamból egyszerûen a legjobbat szeretném adni, Hálás vagyok, és egy nagyon sokszínû mûsort fogunk elõadni, egy olyan dallal kezdjük a koncertet, ami különleges jelentõséggel bír számomra: „Porque aún te amo” ez az elsõ albumomnak az egyik legsikeresebb dala, aztán a „Tu cuerpo” Pitbullal, a harmadik pedig az elsõ helyezett, az „Amor quedate”, és ami ezután jön, az már legyen meglepetés.”
10/10
édesmaya 2012 okt. 15. - 07:42:40 10/10
(16563/22495)
http://www.youtube.com/watch?v=tmFepzcOB9Q

Szióka lányok, na ki emlékszik erre?
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 15. - 02:42:28 10/10
(16562/22495)
Szia! Üdvözöllek kis csapatunkban. Látogass fel hozzánk sokszor.
10/10
dzsanna3 2012 okt. 14. - 23:28:03 10/10
(16561/22495)
Családtagok - Jencarlosék,Gaby testvérei és a barátnõik...
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 14. - 19:25:15 10/10
(16560/22495)
Amigos
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 14. - 19:24:01 10/10
(16559/22495)
Jen y the fans
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 14. - 19:22:20 10/10
(16558/22495)
Sziasztok találtam néhány képet Jencarlosról, és Gabyról
Nem tudja valaki h. hol van itt éppen Jen?
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 14. - 16:32:27 10/10
(16557/22495)
Nekem még mindig semmi,viszont a skype-ot felraktam,és küldtem neked privit közbe Dzsanna,mert nem tudom,mi a skype neved:)
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 14. - 16:24:33 10/10
(16556/22495)
Sziasztok!

Niky, megpróbáltam ezt a linket: http://telly.com/I41GO , a Pecados Ajenos 13o részét.

nekem se jött be egy ugrásra. mert elõször fekete képernyõt mutatott, és kiírta, nincs támogatott formátumú videó. De vártam kb 15-2o másodpercet, hallottam egy sipoló hangot és bejött a videó. Hang kép minden.
Nekem a telly mindig lassabb mint a you tube.