10/10
Zsuzsa17 2011 júl. 04. - 07:17:50 10/10
(8375/22495)
Szia Édesmaya!
Ha darálják spanyolul a szöveget, akkor nem értek minden szót. Az írott szöveggel megbirkózom.
Várjuk meg Ildyt. Nem akarok hibás szöveget kirakni a portra.
10/10
édesmaya 2011 júl. 04. - 07:08:49 10/10
(8374/22495)
Helló Zsuzsa!
Tényleg olyan jókedvû-vidámnak néz ki ez a vidi! Jó lenne tudni, mirõl beszélnek.
10/10
Zsuzsa17 2011 júl. 04. - 07:08:19 10/10
(8373/22495)
Avance Mi Corazon Insiste cap.31

http://www.youtube.com/watch?v=DkD3z-gSpaE&NR=1
10/10
Zsuzsa17 2011 júl. 04. - 06:55:41 10/10
(8372/22495)
Szia Ildy!

Nincs kedved feliratozni ez utóbbi videót?? /tudom , mindenki örülne neki. :))))))/
10/10
Zsuzsa17 2011 júl. 04. - 06:47:46 10/10
(8371/22495)
Sziasztok!

Most találtam egy nagyon jókedvû videót .

Premios Novelas Telemundo 2011 Show Jencarlos Canela

http://www.youtube.com/watch?v=EDSJJm5gnY0&feature=player_embedded#at=48
Evelin96 2011 júl. 03. - 22:29:35
(8370/22495)
Köszi a sok fordítást, a videókat és mindent:)
Xico jó a cikk:) Zsuzsa rengeteg munkád lehetett az összefoglaló... Nagyon köszi:)
Ildy köszi a videókat, nagyon ügyes vagy:)))
Puszi
10/10
offtopic
xico 2011 júl. 03. - 21:29:38 10/10
(8369/22495)
Ja, ha valakit érdekel Miguel Varoni-val lesz ma Twitcam. Miami idõ szerint délután 5-kor. A mi idõnk szerint 23-órakor.

http://twitter.com/#!/soyVaroni
Itt meg fog majd jeleni a Twitcam oldal linkje, ha valaki esetleg nézné, vagy írna neki.
10/10
xico 2011 júl. 03. - 21:18:35 10/10
(8368/22495)
Sziasztok Csajok!

Édesmaya, Edit köszi szépen! Igyekszik az ember lánya! :))))

Dandi, köszi az ajánlót. Kezd izgalmas lenni a sorozat.

Zsuzsa, köszi a fordítást!!!! Remélem sikerül végre utolérnem magam. A Gilberto Santa Rosa-s résznél tartok még mindig. :S Elég lassan haladok.

Halljátok ez az idõjárás nem gyenge. Esik, csak esik, meg hideg van. :S még a Tényekben is benne voltunk (a város), hogy állt mindenhol a víz. Elõbújhatna már a napocska. :)
10/10
édesmaya 2011 júl. 03. - 21:15:37 10/10
(8367/22495)
Helló Dandi!
Editke tud biztos választ adni kérdéseid egy részére. Azt, hogy hányan jártak- járnak fel a fórumra, nagyon nagy munka lenne kiszámolni.
Én ugyan szeretek statisztikákat csinálni, de ezt nem vállalnám. Nagyon változó, vannak akik hébe-hóba, vannak akik csak hóban, sokan csak olvassák a hsz-eket, rendszeres fórumozó talán 10 fõ jelenleg, mondjuk úgy, közel- s távol.
10/10
dandi83 2011 júl. 03. - 21:11:34 10/10
(8366/22495)
Hi!
Már sokszor eszembe jutott, s meg akartam kérdezni: meg tudja nekem valaki mondani, hogy kb. hányan vagyunk kis hazánkban Jencarlos rajongók? Hányan vagyunk hivatalosan a FanClub tagjai? S itt a fórumon hány ember volt már jelen?
Elõre is köszi!
10/10
édesmaya 2011 júl. 03. - 20:55:51 10/10
(8365/22495)
Helló Zsuzsa!
Hát a 15 fok nálunk is garantált, meg a folyton szakadó esõ.
Még 120 rész van hátra a MCI-bõl? Szegényeket csak sajnálni tudom, nagyon rossz életük van! Rámegy a fiatalságuk az örökös egymásra -várásban! Hát élet ez?
10/10
édesmaya 2011 júl. 03. - 20:52:35 10/10 Előzmény xico
(8364/22495)
Xico, mint mindíg, isteni ez a vidi! Annyira szuper vagy, egyre klasszabbakat csinálsz!
10/10
Zsuzsa17 2011 júl. 03. - 20:38:07 10/10
(8363/22495)
Szia Édesmaya !
Még van legalább 12o rész hátra....:))))))
Szegények még sokat küzdenek a boldogságért.
Egyébként most 15 C, van,, és ilyenkor valahogy több szabadidõm adódik. Ha 3o fok lenne tartósan árnyékban, más lenne a helyzet. Most tessék örülni annak ami ma pillanatnyilag kedvezõ. ::)))))
10/10
édesmaya 2011 júl. 03. - 20:33:22 10/10
(8362/22495)
Ildykém sziamia, nagyszerû ez a fordítás! A facebook-ra is ki kellene tenni, hogy tovább lájkoljuk!
10/10
édesmaya 2011 júl. 03. - 20:26:06 10/10
(8361/22495)
Dzsanna mi van veled, már 2 napja nem voltál itt fenn. Nagyon remélem, hogy nem komoly a baj veled!
Adj egy életjelet magadról, ha nincs akadálya! Szerintem a többiek is ezt kérnék!
10/10
édesmaya 2011 júl. 03. - 20:23:51 10/10
(8360/22495)
Szia Zsuzsa!

Sok- sok köszönet a klassz fordításért. Fõleg, hogy sok dolgod közepette idõt szakítottál a fordításra.
Hát ezek a szegények sosem lesznek boldogok egymással?
10/10
Zsuzsa17 2011 júl. 03. - 19:21:44 10/10
(8359/22495)
Sziasztok ,
Jó szórakozást. A Telemundó oldalána heti fordításal.
10/10
Zsuzsa17 2011 júl. 03. - 19:18:26 10/10
(8358/22495)
Mi Corazon Insiste Resumen de la semana 2o11, o7.o1
„25,-3o. Capitulo.

Párbeszédek:
Rugeles: Mi bajod van ? Nem látod, hogy elállod a kijáratomat?
Andres: Csak azt akartam mondani, hogy maga a legbetegesebb, legszánalmasabb vénember, aki a földkerekségen létezik. Nagyon jól tudom mit csinált. Az egész Lola terhességet csak kitalálta, és kényszerítette Lolát, hogy õ is hazudjon. Ettõl most nagyra van magával! És tudom, hogy soha se fog Lolával hálni. És tudja miért?! És tudja miért?! Mert én voltam az elsõ férfi az életében, és mindig én leszek az egyetlen számára. Az egyetlen! És jobban teszi ha hozzászokik ehhez, vénember! Mert Lola az én Nõm! Az én Nõm!

Adéle: Ah, Nagyapó, Egyedül nem megy ! Mi történt veled?
Pepe: Fel akartam kelni, de a lábaim nem reagáltak. Nem érzem õket, olyan, mintha nem is léteznének. És hagyd abba a szöveget, hogy csak az érzéstelenítõ miatt .. Hagyd abba a hazudozást. Mond meg nekem , mi van velem? Miért nem tudok felállni?

Debora: Gyerünk Andres! Mond csak ki!
Andres: Na jó, neked tetszik ez a hangnem? Na, tetszik neked ez a hangnem? Igazad volt, és Én tévedtem. Oké ,gyereket vársz tõlem. Sajnálom, hogy kétségbe vontam a terhességedet. Most már boldog vagy?
Debora: Drágám,több, mint boldog vagyok . El vagyok ragadtatva. .. Helló Lolita! Igen most már Andres is tudja. Az Õ gyerekét várom. Szerelmem, hát nem mondod Lolának, hogy gratuláljon nekem... Oh bocsánat Lola. Andres elmesélte nekem, hogy te nem vagy terhes. De ne aggódj, bár Dr Rugeles egy kicsit öregebb, mégis idõ kérdése, de,van esély rá, hogy gyereked legyen.
Andres: Debóra , elég legyen.
Rodrigo: Gyerünk Lola.
Lola: Gratulálok, mindkettõtöknek gratulálok.

Dr Rugeles: Ha azt akarod, hogy az édesanyád a kórházban maradjon, el kel fogadnod az én feltételeimet. És hogy lásd, ez nem puszta fenyegetés, még ebben a pillanatban felkeresem az idegorvost, hogy a beleegyezését kérjem, hogy elvigyem innen. Már holnap elviszem innen.
Lola: Doktor, ön az aki nem tartja be az adott szavát. Üzletet kötöttünk amikor hozzámentem önhöz. Soha, soha, ha belehalok se engedem, hogy hozzámérjen. És az így is marad. Soha!!! Soha, megértetted, te szánalmas vénember?!
Chabela: Megmondtam neked, hogy így lesz. Mondtam neked, hogy légy óvatos. Ez a rühes kutya még mindig ki akar kezdeni veled.

Andres apja: Mit akartál tõlem a minap kedvesem? Egy gyereket, hogy úgy nézzen ki mint Andres? Az az idióta még ágyba se mászik veled? Miben sántikálsz? Mit tervezel?
Lola: Magának és nekem van egy elrendezni való számlánk. Amit egy nap kamatostul fogok önön behajtani..-- Öt börtönben eltöltött év, és a Chabela néném halála. Ne felejtse el, mert én nem fogom.
Andres Apja : Csak egy szánalmas kis idegroncs vagy.

Adele: Mit keresel itt?
Daniel: Azért jöttem, hogy bocsánatoz kérjek. Tudom, úgy viselkedtem mint egy állat, és megsértettelek.
A: Nem számít. Nem könnyen lehet megsérteni.
Daniel: Azért is jöttem, mert hiányzol.
A :Tényleg?
D: A szívem mélyébõl. Megbocsájtasz nekem?
Soledad: Kérem, mondja meg a doktornõnek, beszélnem kell vele. Mondja meg neki kérem. Beszélnem kell vele. Kérem:

Doktor: Ha ebbõl egy nagy botrány lesz, ön sara lesz, Dr Rugeles és meg kell fizetniük a következményekért.
Nõvér: Ezek a detektívek Dr Pantoját keresik.
D: Tessék :Õ Dr Pantoja
Dr Pantója: Engedjenek el. Nem én vagyok az egyetlen akit le kell tartóztatniuk, engedjenek el.
Rugeles: Ez megtörtént. Az igazság malomkereke lassan pörög, de szépen õröl.
D: Ne örüljön annyira Dr Rugeles mert a következõ maga lesz.

Sófia: Soledal Volcan nagyon örülök , hogy ilyen állapotban láthatlak. Üdvözöllek a valós életben. Yolanda, kérem, hagyjon minket magunkra. Tudod ki vagyok?
Soledad: Igen , maga Sofia, aki kezel engem, és aki szerelmes Rodrigoba.

Lola: Andres, esküszöm neked, hogy soha az életben nem féltem még ennyire.
Andres: És Tetszett?
L: Imádtam!!!! Mocskosul élveztem. Hátborzongató volt. Azt hiszem , életemben még nem éreztem ilyesmit.
Andres: Még mindig az én bátor szalamandrám vagy.
Chabela: Azt a fûzfán fütyülõ rézangyalát! Én is kérem ezeket a szárnyakat. Na jól van most már engedd el. Mielõtt mind a ketten felhevültök és akkor tudod....

Soledad: Mielõbbi jobbulást !!! aláírás: Tiberió

Bajusz: Ismerem az összes titkaidat. Mindet. Bevégezted Diogenes. Annek a szégyentelen lánynak az anyja most már jobban van, többé nem tudod zsarolni és el fog téged hagyni.
Rugeles: Fogd be a szádat.
Bajusz: Különösen akkor, ha kitalálja ,hogy a szobákat kamerákkal szereltetted fel.A fürdõszobát a szobáját, megsértve a privát életét. El fog hagyni téged.,mivel egy mocskos vénember vagy.
Rugeles: Fogd be!
Bajusz: A kis mókádnak vége! Vége!! Diogenes Engedj el!!
R: A piroláim, a piruláim. Add ide a gyógyszeremet.

Soledad: Kicsikém , ne sírj! Senki se hallhatja meg a sírásodat. Senki! Bántani fognak minket. Senki se bánthat téged. Nem akarom, hogy bántsanak. Kicsikém Csak így... Az a rossz ember nem láthat és nem hallhat meg minket. Senki se árthat neked. Ne gyertek közelebb hozzám, Ne közelítsetek. Ha az én vagy a gyerekem közelébe jöttök, megöllek benneteket.

Debora anyja: Még azt is el kell rendeznünk, hogy az a kis ribanc szenvedjen a terhességed miatt. Azt akarom,hogy minden pillanatban érezze, hogy terhes vagy. Oh Csinálunk egy nagy Bébi bulit, egy nagy ünnepséget. Igen, hogy lássa, a gyereked valóság. Valóság !

Lola: Hát nem látod, mennyire szenvedek, amikor Deborával vagy? Minden éjjel látlak a szemközti ablakban, az ágyban, vele, amint vele alszol. És bánt, és bánt , hogy gyereket vár, Bár nem akarom, de úgy gondolom, az a kisbaba a mienk is lehetne. Kérlek értsd meg, és ne bánts többé. Menj. Oké? Kérlek távozz.

Daniel : figyelj kapitány, Hadd vitorlázzak egyet. Megígérem, nem csinálok semmi õrültséget. Van is egy csaj, akit el akarok kápráztatni.
Csaj:: Készen vagyok kedvesem. Bármikor indulhatunk, ha akarod.

Chabela: Nézd Lolita: Mi az ördög az ott?
Debora: Szia szomszédasszony! Látod? Nem tudsz elszökni elõlem. Elõlem és a fiam elõl.
Soledad: Lola légy óvatos.
Debora: Vegyétek el a kocsikulcsot attól az állattól, mielõtt megöl valakit.
Debora anyja: Nem mehetsz be így, fel kell tenned ezeket. Ezen az áll, hogy Lola. És egy tósztot is kell mondanunk és koccintanunk, mint egy család.
Debora:Az anyukád, az anyám te, és én.
Lola: Én nem akarom! Menjünk Anya!
Debora Anyja: Te jó Ég! Nem tanítottad meg a lányodat a jó modorra? Micsoda udvariatlanság!

Andres:Azért mert az apám vagy nem engedtem, hogy a nyomozást tovább folytassák és nem számoltam be a rendõrségnek. Ha megtettem volna, most ti ketten csalás és sikkasztás miatt a börtönben csücsülnétek. Nem is tudom mi másnak hívjam azt, amit a vállalatnál mûveltetek.
Debora apja: ne légy arcátlan . Több tiszteletet.
Andres apja: Ez nem ismeri , mi a tisztelet. Ezt azért csinálja mert áruló. Semmi egyéb csak egy törtetõ ficsúr aki meg akar fosztani engem mindentõl amiért olyan keményen dolgoztam. Bárcsak meghaltál volna az anyáddal együtt.
Andres: De nem így történt. A legnagyobb szerencsétlenségedre. Hidd el nekem. Odaadnám az életem, csak ne kéne tudnom milyen is vagy valójában.. Nem az én hibám , hogy egy átkozott tolvaj vagy.
Debóra apja :Marcelo.. Andres..
Andres: Na üss meg! Most én válaszolok neked. Már nem vagyok gyerek.
Marcelo: Akkor rendezzük le, mint férfi a férfival.
Andres: Csak rajta.
Debóra apja: Marceló kérlek.
Andres: Hagyd csak . Add csak ki apa.!
Marcelo: Akkor is én fogok gyõzni. Semmi sincs benned belõlem Minden ,amid van az az enyém.. Egyszer majd rájössz. milyen idióta is vagy. Még arra se lesz erõd , hogy ahhoz a kirekesztetthez fuss, hogy vigasztaljon. És én örömünnepet tartok majd a romjaidon.

Debora: Ugye féltékeny vagy , igaz? Féltékeny vagy a házasságomra és a gyerekre. Mond csak ki.
Andres: Debora , Mit ez? Most rögtön hazamész.
Debora: Nem , ez az én partim, ez az én ünneplésem.
Andres: Eredj haza, ebben a pillanatban Debora!
Debora Anyja: Nekem is mennem kell?

Lola: Andres: Doktor mit csinál azzal a pisztollyal,
Rugeles: Az egyetlen lehetséges dolgot, amit egy férfi tehet, ha meg akarja védeni a felesége becsületét. Megölöm ezt a fattyút.
Lola:Nem, maga nem fog megölni senkit.

Doktor a börtönben: Emlékszik még rám senora Santacruz? Én vagyok az az orvos, aki meghamisította a terhességi tesztet.
Debora: Igen, és én fizettem önnek érte egy nagy összeget. Miért hív engem?
Doki, b,: A börtönben vagyok, és ki kell fizetnem az óvadékot, hogy kijussak innen
Debora: Nekem mi közöm ehhez, Hívja Dr Rugelest.
D b: Rugeles! Rugeles:? Pont amiatt az idióta miatt vagyok itt. Ki kell hoznia a börtonbõl. Fizesse ki amilyen gyorsan csak lehet az óvadékot, különben a férje megtudja, hogy nem terhes, és az egész csak hazugság.

Rugeles: A biztosíték,... Na gyere te kis beképzelt taknyos kölyök.. Most megfizetsz.
Lola: Andres. Ne!!!
Andres: Én nem félek tõled.
10/10
dandi83 2011 júl. 03. - 12:19:54 10/10
(8357/22495)
Hola!
Találtam a Youtube-on egy elõzetest a MCI-rõl. Elég jó részek elõtt állunk szerintem! Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=aRDTpWBBbKU&feature=related
10/10
xico 2011 júl. 02. - 23:33:26 10/10
(8356/22495)
Megint nagyon ügyes voltál! Köszi szépen!
Annyira aranyosak ezek ketten! :))))