10/10
dzsanna3 2011 máj. 22. - 05:34:49 10/10
(6855/22495)
SOLEDAD VOLCÁN - ROSANNA SAN JUAN - Lola édesanyja
10/10
dzsanna3 2011 máj. 22. - 05:33:51 10/10
(6854/22495)
CHAVELA VOLCÁN - ANGELICA MARÍA - Lola anyjának a nagynénje, de õ is így hívja - õ ellenzi a legjobban Lola Andréssal való kapcsolatát, és nagy befolyással van a lányra
10/10
dzsanna3 2011 máj. 22. - 05:31:12 10/10
(6853/22495)
LAURA PALACIOS de SANTA CRUZ - ELLUZ PERAZA - Andrés gõgõs anyja
10/10
dzsanna3 2011 máj. 22. - 05:29:33 10/10
(6852/22495)
DÉBORA NORIEGA - ANA LAYEVSKA - a fõgonosz
10/10
dzsanna3 2011 máj. 22. - 05:28:36 10/10
(6851/22495)
RICARDO - CARLOS FERRO - Andrés barátja
10/10
dzsanna3 2011 máj. 22. - 05:18:38 10/10
(6850/22495)
ez a leányzó DOLORES VOLCÁN - CARMEN VILLALOBOS
10/10
dzsanna3 2011 máj. 22. - 05:17:52 10/10
(6849/22495)
Felteszem néhány szereplõ képét a MI CORAZÓN INSISTE elsõ részébõl, hadd ismerkedjetek velük

ez a szépfiú
ANDRÉS SANTACRUZ - JENCARLOS CANELA már ha vki nem ismerné :)
10/10
dzsanna3 2011 máj. 22. - 04:44:10 10/10
(6848/22495)
Egy kis munka lányok! Aki kapja marja! :)

Entrevista Jencarlos Canela: "Soy más fan de mis fans que ellas de mí"

Posted Saturday 21 May 10:00 AM
By Hirania Luzardo

http://musica.aol.com/2011/05/21/entrevista-jencarlos-canela-musica/

Jencarlos Canela está a punto de lanzar su nueva producción musical de la que ya se escucha el sencillo 'Mi Corazón Insiste', que es tema central de la telenovela del mismo nombre, que estrena este lunes 23 de mayo por Telemundo.

Este nuevo disco fue una buena excusa para hablar con el cantante y actor de cual es el lugar que ocupa la música en su vida, los fans y cómo se ve dentro de unos años.

AOL LATINO: ¿Qué es la música en tu vida?

Jencarlos Canela: " Mi pasión, mi paz, mi desahogo, mi terapia, y la lista sigue y sigue. Es mi gran amor, me relaja demasiado, sin la música la vida para mí no valiera la pena, tengo cosas muy bellas, pero es una gran parte".

AOL LATINO: ¿Hay alguna persona a la que le debes mucho en tu carrera musical?

Jencarlos Canela: "A muchos. No podría hacer música sin las personas, me alimento de lo que me rodea, de los que conozco, de los que no conozco. Sin este universo, sin el planeta tierra no pudiera hacer música, mis influencias vienen de todas partes".

AOL LATINO: ¿Cómo te ves dentro de unos años?

Jencarlos Canela: "Me veo como cantante y nada más. Me vienen muchas imagénes a la mente: cuando comencé en el patio de mi casa, cuando estoy con mis amigos, me visualizo en mi estudio con mis amistedes pasándola bien, me visualizo de aquí a 15 ó 20 años haciendo música sea donde sea, ¿dónde?, no sé, lo que va a pasar mañana no lo sé, no me concentro en el mañana, me concentro en el ahora".

AOL LATINO: Has dicho que estás consciente que tienes ángeles a tus alrededores...

Jencarlos Canela: "Definitivamente. Creo que hay mucha vida en nuestro alrededor, yo definitivamnete siento mucha vida a nuestro alrededor. Esos ángeles, esos seres espirituales son los que me acompañan en los conciertos, en el carro, cuando vivo".

AOL LATINO: ¿Las fans en tu carrera?

Jencarlos Canela: "Las fans son las ángeles más grandes que tengo en mi vida. Yo soy más fan de mis fans que ellas de mí. Son mujeres preparadas, mujeres que estudian, mujeres que ponen sus valores, la importancia no sólo en el aspecto físico de alguién sino también en lo adentro. Tenemos una relación muy personal mis fans y yo".

AOL LATINO: ¿En qué género musical no te ves?

Jencarlos Canela: "La palabra NO, no existe en mi vocabulario. Cuando hago arte, cuando hago música tiene que ser algo transparente, algo honesto que venga de adentro, es más que un estilo de música, es una forma de expresarse, si ese estilo y ese género no representa una realidad para ti o algo honesto dentro de ti, entonces no debes hacerlo".
10/10
dzsanna3 2011 máj. 22. - 03:15:03 10/10
(6847/22495)
Na, szépleányok!

Üdv sorainkban MikyIldi, szívesen látunk, és jól bánunk veled, majd meglátod! :)

Néhány szóban az elsõ 20 perececske tartalma:

A Salamandrához annyi megjegyzést fûznék, hogy ez a novella, mint már tudjátok, a Yo amo a Paquita Gallegos kolombiai novellának a feldolgozása (jócskán átköltötték, modernizálták eddig:)

Namármost, Andrés abban a sorozatban alsó tagozatos korában szeret bele a szegény, de a Chavela nagynéni által fizetett, a gazdagék iskolájába járatott Paquitába, és már zsenge kisfiú korától kezdve a házak falát festette tele ezzel: egy hatalmas piros szívben "YO AMO A PAQUITA GALLEGO"

Visszatérve a jelenbe, az elsõ képkockák: egy igazi salamandra egy roncs auto tetején (Loláék háza egy autóroncs telep mellett van), a mi Andrésünk pedig Loláék háza falára festett egy salamandrát, Lola a hátára tetováltatta, Andrés késõbb a Katonai Akadémiában szintén a falra... ennyivel utalnak az eredeti novellára.

Akkor a sztori röviden annyi elõzetessel még, hogy VOLCÁN magyarul VULKÁN-t jelent, amivel a vad és fékezhetetlen Lolát akarták jellemezni. Ezt a vad lányzót kizárólag Andrés tudja kezelni - szerelemmel.

Lola és Andrés megbeszélik, hogy meglógnak Las Vegasba, és titokban összeházasodnak. Amikor találkoznak, Andrés ellágyul, Lola kitör, merthogy a fiú késett, és már majdnem szívinfarktust kapott. Lola biztosítja Andrést, hogy Chavela nagynéni sokáig dolgozik, az anyja pedig szinte sosem megy be az õ szobájába, tehát biztonságban vannak, nem veszik észre a szökést. Elindulnak Las Vegasba, a szerelmes éjszakát útközben a szabadban töltik.

Chavela nagynéni mégiscsak elég korán végzett, és bemegy Lola szobájába, hogy letorkollja, amiért a szennyesét mindig elõlhagyja, és rájön, hogy a lány helyett a párnák vannak csak az ágyban.
Lola húga a számonkérésre pityeregve elõadja, hogy Lola Las Vegasba utazott, hogy összeházasodjanak Andréssel. Chavela egy kamionnal a keresésére indul, mert nem hagyhatja, hogy ekkora hülyeséget csináljon a lány.

Ugyanekkor az akadémiáról értesítik Andrés apját is, hogy megszökött a büdös kölke. Az apa, Marcelo a fejükhöz vágja, hogy egy vagyont fizet az akadémiára, hogyan fordulhat ilyesmi elõ.

Másnap a suliban Andrés barátját vonja felelõsségre Débora, hogy a fiú elhanyagolja, mire az kiböki, hogy Las Vegasba szökött Lolával.
Débora beront Andrés szüleihez, és közli, hogy õ tudja, hol van a fiú.
Marcelo apuka helikoptert bragad, és utánuk reppen.

A fiatalok megérkeznek Las Vegasba, és Andrés az elsõ kápolnánál leparkol, de Lola azt javasolja, hogy nézzenek meg még egy pár kápolnát, és válasszák a legjobbat. Azzal érvel, hogy nincs mitõl tartaniuk, mert csak nem jön el Andrés apja a helikopterén, és a nagynéni sem érne oda idõben. Szegény Andrésünk belemegy, és a legjobb kápolnában kimondja a boldogító igent, már csak Lola válaszára várunk, amikor betör mindkettõjük õse, hogy ezt megakadályozza.
Apuci emberei lefogják Andrést, és kitoloncolják a templomból. Lolát pedig az anyja és a nagynénje tuszkolja egy autóba. Eközben Lola és Andrés biztosítják egymást örök szerelmükrõl. Lola közli a családjával, hogy gyûlöli õket.

Andrést egy magánzárkának megfelelõ helyiségben tárolják az akadémián még 6 hónapig: nem fogadhat látogatókat, nem netezhet, nem kaphat csomagot, levelet - amíg el nem éri a nagykorúságát.

Ezalatt Lola a hátára tetováltat egy hatalmas salamandrát, és amikor kijön a szalonból, megtámadja két pasas: apa fia. Lola elbújik egy roncsautóban, magához vesz egy husángot, és amikor rátalálnak, akkor kiront onnan, és rájuk sóz. A fiatalabbik pasas akkorát kap, hogy belehal a sérülésébe.

Marcelo apucinak telefonál a fiú apja, és közli, hogy a srác meghalt... Ebbõl a beszélgetésbõl derül ki, hogy Andrés apja fogadta fel õket, hogy helybenhagyják a lányt, de rosszul sült el. Viszont Marcelo szempontjából jól, mert az ügyvédje segitségével 10 évet sóztak a lányra gyilkosságért. Az önvédelmet nem ismerték el. Az apa reméli, hogy mire kijön a börtönbõl, a fia kigyógyul belõle.

A lányt bezárják, és el van keseredve, hogy mire õ kijönne a börtönbõl, mind a ketten megváltoznának, és nem várhatja el, hogy Andrés megvárja õt. Andrés anyja meglátogatja a börtönben, és közli, hogy amennyiben tartaná a kapcsolatot a fiával, a lelkiismeretén száradna, hogy egy ragyogó jövõtõl fosztaná meg a fiút.

Andrés végre nagykorú lesz, 18 éves. Kiengedik az Akadémiáról, és örömében felgyújtja a szemétbe helyezett egyenruháját. Elmegy Lola anyjához, és megtudja, hogy Lola gyilkosságot követett el. Elkéri a börtön cimét, és odarohan, de a lány nem akarja fogadni. Sírva távozik... Otthon a laptopon olvassa a lány üzenetét: Soha többé nem akarlak látni, volt egy pasim, egy igazi férfi, akivel egy kis vitába keveredtünk, és megöltem. Andrés nekikeseredik, sírva fakad. Egy év múlva látjuk, hogy a kerítésnek dõlve nézi, amint Lola kosárlabdázik a börtön udvarán. Amikor Lola észreveszi, elszalad, de Andrés gyorsabb. Számonkéri, hogy mi a helyzet, a lány megerõsíti a levélben írtakat, és kikéri magának, hogy Andrés tovább üldözze. Andrés azt mondja, most elmegyek, és többé nem kereslek! Lola szenved.

Letelik 5 év a börtönbüntetésbõl, és Lola a jó magaviseletéért szabadul.

Marcelot a szeretõje, Débora az ágyban várja... egymásnak esnek...

Egy bárban látjuk viszont Lolát és a húgát, dolgoznak, míg a bárpultnál Andrés és a barátja ücsörögnek. Andrés (gonosz) öccse egy kissé beszívott, táncol a barátai körében, és amikor Lola húga arra megy egy tálcával, a srác elkapja és erõvel megcsókolja. Lola meglátja, és mint egy vérengzõ pasi, odarohan - asztalokon keresztül - és kiosztja az ürgét. A hátán látszik a salamandra - a zajra Andrés odamegy, és megszólal: Salamandra! Lola döbbenten fordul meg hangra...
10/10
xico 2011 máj. 21. - 22:06:43 10/10
(6846/22495)
Szia!

Jó, hogy Te is idetaláltál! :) Remélem sûrûbben ragadsz billentyûzetet és írsz ide a fórumra!
Én is várom nagyon a folytatást már, nagyon tetszik eddig a telenovella. :DDD
Remélem a Cool-on a Kettõs játszma után leadják a Pecados ajenost vagy a Dona Barbarat, amikben Jencarlos régebben játszott, hogy magyarul is élvezhessük a játékát. :)
10/10
xico 2011 máj. 21. - 21:57:00 10/10
(6845/22495)
Szia Ildy!

Bár nem nagyon értem a szócsatákat, de a gesztusok se semmik. :D Az a temperamentum, nagyon betyár. Na meg a szenvedély, húúú. Jó kis telenovellának ígérkezik. :D

Remélem mindent rendben találnak nálad hétfõn, és nem lesz semmi baj. Szorítok. :)

Köszönet a fordításokért! Úgy szeretnék én is, ha beszélni nem is, de érteni spanyolul. :)
10/10
xico 2011 máj. 21. - 21:45:22 10/10
(6844/22495)
Szia Zsuzsa!

Köszönet a fordításért! Nagyjából értettem, de sajnos kicsit foghíjas az angolom. Jó volt megérteni rendesen :)
10/10
mikildi 2011 máj. 21. - 21:40:30 10/10
(6843/22495)
Sziasztok!
Most már nekem is muszály hozzászólnom. Mióta Ági elárulta hol talállak Benneteket, azóta figyelemmel kísérem az
eseményeket. Fantasztikus az új sorozat elsõ 20 perce. Már kétszer megnéztem. Várom a folytatását. üdv.
10/10
Zsuzsa17 2011 máj. 21. - 21:19:57 10/10
(6842/22495)
Sziasztok!
Nekem tetszett ennek a videónak a mondanivalója, leírtam, mert szerintem ez is Jencarlos egyik arca, és hitvallása:
http://www.youtube.com/watch?v=UCxulkDO3R0.

Jencarlos Canela Szavai:

A Váltás Kora

„ Egyszer történik meg ez emberrel, talán kétszer az egész élete során: Jelen lenni, amikor valami korszakalkotó dolog történik körülöttünk. Tanúja lenni egy valódi változásnak. Látni, hogy az ember a lóháttól hogyan jut el oda, hogy a holdon sétál. ( apró lépés egy embernek, de nagy ugrás az emberiségnek.) A papírtól és a tintától a a számítógép egeréig. Furcsa, hogy hajdanán dolgok hihetetlennek sõt lehetetlennek tûntek. Varázslatos módon változik a világ és mi is változunk e folyamat során. Ki képzelte volna hogy majd filmet készítünk majd a telefonunkon,sõt mindegyikünk, hogy magunkkal vigyük a parkba, és élvezzük azt.
Még néhány évtizeddel ezelõtt is, a kereskedõknek, mint amilyen te is vagy, problémát okozott eldönteni ki is a megcélzott vásárló. Most Amerika válaszúthoz érkezett, kultúránk, országunk, és vállalkozásaink újra megváltoznak.
A váltás korát érjük. Váltás a csalárd megosztásról a hozzájárulásra, váltás az egy nyelvrõl a kettõre, váltás a kirekesztésrõl a befogadásra, a határokról a hidakra., Létezik ez új és az összetört amerikai történet. egy új lüktetõ nemzedék bontogatja szárnyait, hamarosan a második otthonuk lesz, ahogy a megbélyegzések elhalványodnak, És Amerika gazdagabb lesz.
A kereskedõk számára csak az egy útvonal létezik, mely a szakadékból a fõáramlatba vezet. A multinacionális marketing helyett valami új.
Nagyon.-nagyon sok latin kisbaba születik, hogy beragyogják életünket, és megmentsék az elöregedõ amerikai társadalmat. Megajándékozzák világunkat határtalan tehetségükkel, keményen dolgozva szenvedéllyel ,és a ritmusukkal.
És itt vegyünk egy mély lélegzetet. Szívjuk magunkba ezt az egészet, mert te magad is része vagy ennek a változásnak. Most neked kell elgondolkodnod, és továbbadni ezt az üzenetet. Most neked kell megtalálnod a következõ nagy amerikai startot. Most neked kell megmutatnod a múltadat vagy születésedet, … mindegy a színed, fehér fekete, sárga, vagy annyi minden más,, látnod kell a változás életre kel, ott kell lenned.
Egy nap, nem is a távoli jövõben ,a keményen dolgozó anyának a legmerészebb álma is valóra válik, pont a szemed láttára.---- Egy Új Amerikai Generáció van Születõben..
Üdvözöllek az egyik nagy dologtól a másik nagy dologhoz vezetõ úton.
Az USA népességnövekedésének 56 % -t teszik ki a hispánok.
100%- kal fog nõni a 19-49 korúak aránya 2o2o- ra.
Vége a szakadéknak, az USAban 5o.5 millió hispán él, minden hatodik USA lakos.
Éves vásárlóerejük 2012 re 1.2 tillió dollárra tehetõ.

Üdvözöllek a Váltás Korában."
10/10
xico 2011 máj. 21. - 21:08:27 10/10
(6841/22495)
Szép estét Neked és a többieknek is!

Annyira jó ez az elsõ 20 perc, bár nekem inkább az elsõ részek zanzásításának tûnt, hogy ilyen gyorsan zajlottak az események. Még az este (éjjel) megnéztem az Internátus lemaradás behozása után. :D Nem bírtam ki!
Nagyon bírtam az elején mikor Andrés és Lola találkoznak és a csókoknál felcsendül a Mi corazón insiste, a veszekedésnél meg az instrumentális rész szól. :D Amit még nagyon bírtam, amikor kijött a katonai suliból és belevágta a táskáját a kukába és meggyújtotta. No, az én szívem is hasonlóhoz ragaszkodik, hasonlót követel, csak én a jegyzeteim akarom felgyújtani folyamat, de amíg nincs vége nem lehet. :S

Azt lehet tudni, hogy miért becézi Andrés Szalamandrának Lolát? Így most már értem a tetoválást a hátán, és megnyugodtam, hogy nem igazi, hogy Carmen nem csúnyította el a hátát azzal a nagy tetkóval. Nem vagyok tetoválás ellenes, de szerintem nõnek nem annyira szép a nagy tetoválás.
10/10
dzsanna3 2011 máj. 21. - 20:05:12 10/10
(6840/22495)
Hola Chicas!

Feltettem a Mi corazón insiste elsõ 20 percét a YT-ra, akit érdekel még

MI♥ INSISTE
http://www.youtube.com/watch?v=-BySodVVS80 http://www.youtube.com/watch?v=welTDhRZ8WI
10/10
dandi83 2011 máj. 21. - 12:24:04 10/10
(6839/22495)
Sziasztok!

Nagyszerû lesz az új novella, remélem nálunk is le fogják adni, alig várom!! :) :)
Nézzétek mit találtam, itt a video, amirõl már láttunk promo képeket. Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=UCxulkDO3R0
Evelin96 2011 máj. 21. - 07:16:58
(6838/22495)
Dzsanna gyönyörûek a tablók. Gratula...:D
10/10
édesmaya 2011 máj. 21. - 06:56:33 10/10
(6837/22495)
Mert miben fogadtál magadban? Hogy elnyeri a tetszésem? Hát akkor nyertél, a lottó ötösöd lenne ilyen biztos!
10/10
édesmaya 2011 máj. 21. - 06:55:25 10/10
(6836/22495)
Gyönyörûek ezek a tablók, mint mindíg Dzsanna! Ja a tesóm azt mondta, hogy: "marhajó fej lehet ez az amerikai csajszitok'"