offtopic
handi99 2011 ápr. 07. - 18:26:23
(5315/22495)
Nem hiszem, hogy Sara tényleg szerepni fog a MCI-ben, de majd késõbb meglátjuk.

Köszi a LHDM-összefoglalót. Én is másik sorozatra váltottam. Te a Televisára, én meg az Aztecára. A héten kezdték el adni az Emperatrizt Gaby Spanic és Bernie Paz fõszereplésével. 5 hétig jó lesz. :)
offtopic
Neli 2011 ápr. 07. - 18:15:36
(5314/22495)
na igen... de én azért is csodálkoztam, mert elvielg Sara az MCI-ben is lesz... :S megjegyzem onnan nagyon nem hiányzott sztem... :S

a férjet nem tudom, sanda gyanúm szerint Paaula anyja hívta oda, mert nem akarja, hogy a csaj tovább eméssze magát meg huzavonázzon Juannal (mert teljesen kifordult magából Juan miatt, ki akar békülni vele, de az igazat a zsarolásról nem akarja elmondani, így csak szenved, mert Juan elutasítja- tegnap ahogy nézte, hihetetlen megvetéssel, félelmetes volt, még Paula is szóvá tette az anyjának vagy vkinek, hogy ahogy nézett rám, brrr... :D)... a pasi pedig pénzt is akar az örökségbõl, ha jól értettem, Paulának persze nagyon nem tetszik, hogy ott van (elõtte meg elõadta Juannak, hogy van vki más, aki miatt nem lehet vele, ez full kamunak tûnt Juannak is, de most ezt igazolva látja a férjjel)... de mondta neki, hogy közeledést játszhat, ha Juan is a közelben van, de egyébként nem... közben a férj, akivel eddig külön éltek, de nem volt még válás, Joséval is tárgyalt, vagyis elvileg tudja, hogy az zsarolta Paulát, de hogy honnan... :S biztos az anyóstól...
mostanában nem mindig figyelem vagy ha yt-ról nézem vissza, tekerem... így nem minden tiszta. meg közben egy másik sorit kezdtem el, amivel ez ütközik, így kicsit nehéz figyelni :D :P
offtopic
handi99 2011 ápr. 07. - 18:02:10
(5313/22495)
Elvileg május 13-án lesz vége és 16-án kezdõdik a Mi corazón insiste. Persze, ha továbbra is ilyen lesz a nézettsége ... és ha Jencarlosék jól állnak, akkor szerintem rövid úton befejezik az Aurorát.
Még a LHDM is simán veri. Nem hiszem, hogy a Telemundo ezt sokáig fogja tûrni. Még az sem jött be nekik, hogy Sonya lett a fõszerplõ. Tudom, Neked, igen; de a Telemundonak a kinti nézettség számít és az bizony elég tragikus képet mutat Sonyával és JLP-val együtt is. Ez bizony nem DDE.
offtopic
handi99 2011 ápr. 07. - 17:52:47
(5312/22495)
Semmi nem zárja ki, hogy úgy legyen, ahogy Te szeretnéd; de az ellenkezõjét sem. :)
Nem tudom, ez az egész Sara-ügy zavaros. Fogalmam sincs, hogy mi van a háttérben. Ráadásul van ellenpélda: Mauricio Ochmann-nak drogproblémái voltak és ezért cserélték le a Marinában; késõbb viszont mégis kapott fõszerepet a Telemundonál több telenovellában is.

Azt a döbbent jelenetet láttam, viszont az elõzményét nem. Honnan került elõ ez a férj? :)
offtopic
Neli 2011 ápr. 07. - 17:40:49
(5311/22495)
persze a végérõl majd beszámolok ;) :D :P
de 5 hét? nem 4 vagy 3? még addig néznem kell? :D :P áhhh :D az sok :D na nem baj, ha már eddig néztem... :D :P az elejébõl úgyis kimaradt egy csomó, kb. 40-50 és 70 közt kapcsolódtam be asszem... nem rémlik...
offtopic
Neli 2011 ápr. 07. - 17:38:44
(5310/22495)
nekem Aurora is savanyú, és Sara is...
nyilván nem úgy lesz, ahogy én szeretném, nem éltem bele magam, csak jó látni, hogy most más van :P
azért kár lenne, ha megint visszahoznák A-t, azok után, hogy kirúgták S-t... nem?

egyébként LHDM-et nézel? most ott is a feje tetején áll minden, ugyanis kiderült, hogy Paulának férje van )mindenki ledöbbent rendesen) és meg is jelent... nem rossz, de azért nem egy Juan :D :P az mellesleg irtó féltékeny, Paula le is akart lépni, de Leon nem hagyta... Julietának emg agydaganata van, de nem szólt senkinek, a tegnapi végén még lesújtóbb híreket kapott... :S
offtopic
handi99 2011 ápr. 07. - 17:34:25
(5309/22495)
Szia!

1. Miattam nyugodtan nevezheted Sarát penészvirágnak, nem vagyok a rajongója. Az, hogy Aurorát, mint karaktert kedvelem az más ügy. (Pl. Elizabeth Gutiérrezt sem kedvelem, de az ERDA-ban Analía, mint karakter az egyik kedvencem volt.)
2. Ez csak pletyka. Ugyanakkor azt tanácsolom, hogy ne hagyd teljesen figyelmen kívül ezt a pletykát. Hogy miért? Azért, mert amirõl én korábban azt gondoltam, hogy ez csak pletyka (v. egyszerûen csak hülyeség), arról késõbb mindig kiderült, hogy igaz. Ilyen volt pl. az, hogy Martín nem Lorenzo fia. Ezt már tavaly novemberben, 3 héttel(!) a kezdés után leírták. Akkor ezt még nem hittem el. Ilyen volt az is, hogy Aurorának lesz egy lánya. Ez is hihetetlen volt, azok után, hogy korábban már elmondták: nem lehet gyereke. Nem baj, csoda történt! Van azonban még egy olyan "pletyka", amire még nem kaptam választ és ezért olvasom el továbbra is az Aurorával kapcsolatos híreket: a hír úgy szólt, hogy Rosales doktornõt (akit Elizabeth lelökött a tetõrõl) még látni fogjuk a történetben. Eddig ez is hülyeségnek látszott, de ha minden csak álom, akkor ugye ez is lehetséges. Nem? (Igaz, eléggé visszamegyünk a történet elejére).
Lehet, hogy a végén Ángela lesz Lorenzo párja, de azért nem lepõdj meg, ha még sem így alakul. 5 hét múlva majd áruld el, hogy mi lett a vége; addig is átváltottam az aztecás Emperatrizra (2 rész ment le).
offtopic
Neli 2011 ápr. 07. - 17:18:58
(5308/22495)
na ez kifejezetten, kiemelten Dzsannának szól, remélem, értékeli :D :P ;) :

most találtam egy vidit kedvenc chilei fazonjáról, akit én is nagyon csípek :P, és azt mondta neki a vele szereplõ csaj, hogy tu eres un animal, eres una bestia sexual :D :P mire a pasi, antes no te molestada eso (vmi ilyesmit) :D :P, todo lo contrario, te gustaba :D :P
aztán megragadta a csajt, megcsókolta erõvel, az meg megharapta :D :P aztán a csaj: azt akarom látni, hogy szenvedsz :D :P mire a másik, nem én leszek az egyetlen, aki szenved :D :P
és innen lehet sejteni a folytatást... :D :P

nem rossz :D :P
offtopic
Neli 2011 ápr. 07. - 16:45:21
(5307/22495)
:D :P pedig érdekes volt... :D Ana mint õrült Elena elég félelmetes volt, nem is szerettem ott a karaktert, de jól játszott... :P
10/10
édesmaya 2011 ápr. 07. - 16:37:51 10/10
(5306/22495)
Helló Editke!
A torta megrendelve. Vasárnap vonatra indulás elõtt megyünk elérte.
Neli 2011 ápr. 07. - 16:18:49
(5305/22495)
:D :P sztem Carmentõl nem is nagyon számíthatunk rá, max. csak ha a szitu megköveteli, mikor féltékeny vagy ilyesmi... :P mint a veszekedõs-lökdösõs jelenetben, az isteni :P
én csak azért mondtam, mert a hírek szerint (Dzsanna :D :P) Ana hisztérika lesz, tehát ott Elena-szintû kitörésekre meg húzásokra számítok... :D :P na jó, azért annyira remélem nem lesz vészes :D :P
Neli 2011 ápr. 07. - 15:49:52
(5304/22495)
amiben JC van, ott nincs helye nyavalygásnak ;) :D :P
max. a csajok részérõl, de nagyon remélem, õk se sokat fognak... :D :P
offtopic
Neli 2011 ápr. 07. - 15:45:03
(5303/22495)
hát ha egy mód van rá, ne hozzák vissza Aurorát, nem szeretném... az már elég nagy hülyeség lenne, hogy álom minden, a Dalals-effektus egyszer is elég volt... :S

Sonya sokkal jobb :P eleinte én is rossz szájízzel álltam hozzá, hogy miért csinálták így, de sokkal inkább bejön nekem Lorenzo Sonyával :P
ránézni is kellemesebb sokkal, mint arra a penészvirágra, már elnézést... :S

a sok hülye töltelékhúzás zavar viszont, lerendezhetnék már a függõben lévõ dolgokat... :S CB béküljön ki, Vanessa tûnjön a fenébe a félszemûvel meg a gyerekkel (tegnap megint bekavart CB-nek), Christian ha nagyon muszáj, jöjjön össze a szemüveges csajjal és béküljön ki az anyjával satöbbi... ja és Vicky zaklatója bukjon le (tegnap elrabolta, ma fogva tartja megkötözve :S)... és persze az igazi lényeg is oldódjon meg, hozzák ki Lorenzo-t... :P :D más kérésem nincs :D :P
offtopic
handi99 2011 ápr. 07. - 09:43:27
(5302/22495)
Szia! Ismét, köszi! :)
offtopic
handi99 2011 ápr. 07. - 09:41:42 Előzmény Neli
(5301/22495)
Szia!

Néha a hivatalosan közölt adatot, néha a fórumokon megjelent adatot látom. Minden fórumon akad vki, aki figyeli a nézettséget és megosztja másokkal az információt. Viszont ez utóbbi esetben elõfordul, hogy elírják, mint pl. most. Nem annyira tragikus az Aurora nézettsége, mint a tegnap látott adat alapján gondoltam, viszont nem is jó. Nagyjából ugyanaz, mint ami két hete volt. Úgy néz ki, hiába csatlakoztak a Sonya-rajongók a novellához, legalább ugyanannyian elfordultak tõle. Ami viszont a Telemundo számára aggasztó lehet, az a tendenciája (csökkenõ).
Volt egy idõszak amikor arról volt szó, hogy ápr. eljén befejezik az Aurorát. Szerintem most már csak az a fontos a Telemundo számára, hogy valahogy kihúzzák a Mi corazón insiste kezdéséig, ezért ez a sok felesleges töltelék.

Múlt héten v. elõtte való héten azt írtam, hogy Marcela (a forgatókönyvíró) korábbi munkásságából kiindulva el tudom képzelni, hogy visszahozza Aurorát. Lehet, hogy még sem ismertem félre a nõt és nem lesz az Aurorból DDE-2. Terjed a pletyka, hogy Aurora halála nem történt meg és ez az egész csak álom. A végén a lány fel fog ébredni. Na, ez már kíváncsivá tett. Vajon csak pletyka (és ez csak vágyálom), v. valaki már megint jól informált?
10/10
édesmaya 2011 ápr. 07. - 07:34:43 10/10
(5300/22495)
Helló csajok!

Ma érdekes évfordulóm van: ma 6 éve New-Yorkba repültem, d.ut. 2-tõl foglaltuk el a szállodát. A Herbalife 25 éves extravaganzájára utaztunk el 6-an.
3 napot voltunk New Yorkban, majdnem 2 napba tellett a Niagarához elutazni - bérautóval. Aztán Orlandóba repültünk, ott 4 napot voltunk. Ezalatt elautóztunk a Kennedy-ûrközpontba.
A végcél Atlanta volt, az olimpiai stadionban tartották a világtalálkozót. 36 ezer ember jött össze a világ minden tájékáról.
Lenyûgözõ élményekben volt részem! Rengeteget fotóztam, egy szegedi házaspár videózott. A vidibõl nekem is készítettek másolatot.
Neli 2011 ápr. 07. - 03:54:35
(5299/22495)
:D :P igen, láttam a paintballt szénában végzõdni :D :P ígéretes :D :P

a másik dolog viszont nagyon gáz... :S sajnálom :S
10/10
dzsanna3 2011 ápr. 07. - 03:53:38 10/10
(5298/22495)
:)

Már el is lopták a videómat :(
Az Istennek sem tudok vízjelet tenni a nyomorult videóra... de felfedezem, az biztos...

24 órában veszem az adást, mások meg egy pillanat alatt leszedik, és felteszik sajátjukként - még annyit sem jrnak, hogy kitõl származik és pofátlanul felteszik a twitterre reklámozni :)

Ebben a pillanatban ment le a 6. promó Jencarlossal .)
Neli 2011 ápr. 07. - 03:08:49
(5297/22495)
;) :D :P
egyébként teljesen gúnymentesen írtam, éppen hogy örülök, hogy ennyit van, csak megjegyeztem ;) :P
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 ápr. 07. - 03:06:51 10/10
(5296/22495)
ez tetszett :)