offtopic
Neli 2011 ápr. 09. - 00:45:47
(5355/22495)
most lõttem jó kis képeket meg gifeket a soriról, és van egy infó is: 135 rész lesz (ha minden igaz), és befejezés május 13, amit már írtatok... csak a rész-számot nem tudtam, de már ez is megvan :D :P
offtopic
Neli 2011 ápr. 09. - 00:43:27
(5354/22495)
azaz õ indította el, hogy összezavarja a nézõket? vagy hogy érted?
offtopic
Neli 2011 ápr. 09. - 00:42:49
(5353/22495)
:D :P hehe, ez jó :P
ezek még A. idején mûködtek inkább, nem? vagyis akkor volt létjogusultságuk, mikor ment a huzavona, hogy kit is válasszon a nõ... amúgy én fb-használattól függetlenül L-párti vagyok, sose voltam más :P A-val nem volt rossz, csak adhatott volna neki több életképességet a pasi... ilyen savanyúan szenvedõ nõt még nem láttam :S
offtopic
handi99 2011 ápr. 09. - 00:42:09
(5352/22495)
Hoppá. Most esett csak le, hogy az egész álom-pletyka a forgatókönyvírótól(!) származik.
offtopic
Neli 2011 ápr. 09. - 00:40:48
(5351/22495)
ja nekem a szerep is, csak így könnyebb írni... :P ált. szét tudom választani, de tényleg a színésznõt figyelem inkább, nem a szerepet... nem mindig itt, de van úgy... :P vhogy nem mindig tudok elvonatkoztatni :P meg nekem hatalmas érv mellettük a DDE-kárpótlás itt, amit ott megtagadtak... :S :D ettõl nehéz elvonatkoztatni azért, mert ott nagyon nagyok voltak :P az utolsó részt nem is igazán tudtam megnézni (utólag, mert nem láttam anno élõben), mert annyira rossz volt, hogy nem maradtak együtt... :S
offtopic
handi99 2011 ápr. 09. - 00:25:00
(5350/22495)
Na, igen. Az Aurora esetében úgy tudom, hogy a fb. a Team Lorenzoé, a t. pedig a Team Martíné. Mondjuk láttam a Team Lorenzo presidente-jét a t-en kérdezõsködni. :)
offtopic
handi99 2011 ápr. 09. - 00:19:15
(5349/22495)
Én sem használom, csak olvasom. :)
offtopic
handi99 2011 ápr. 09. - 00:18:20
(5348/22495)
A színésznõk közül Sonya a 3. kedvencem (Karla Monroig és Gaby Espino mögött), de így sem tudom õt (pontosabban a karakterét, Ángelát) elfogani Lorenzo párjaként, pedig Sonyával ellentétben Sara finoman szólva sem a kedvencem. Egyébként feltûnt Neked, hogy állandóan Sonyát írsz és nem Ángelát? Azt hiszem ez lehet az oka, hogy most nem egyezik a véleményünk: neked a színésznõ a fontos, nekem meg a szerep.
offtopic
Neli 2011 ápr. 09. - 00:13:54
(5347/22495)
és a t. ehhez pont megfelelõ felület... :D :P
offtopic
Neli 2011 ápr. 09. - 00:13:13
(5346/22495)
áhhh, twitter... :D értem :D na én azt nem használom, csak a fb-ot... de amúgy gondoltam, hogy bizonyos erõszakosan kérdezgetõ rajongóknak be kell fogni a száját vmivel :D :P
offtopic
handi99 2011 ápr. 09. - 00:04:46
(5345/22495)
A twitterén. A kedves rajongók folyton kérdezõsködnek és ugye nem lehet õket válasz nélkül hagyni. :)
offtopic
Neli 2011 ápr. 08. - 23:58:46
(5344/22495)
hát lehet... én nem mondom, hogy az AL love nem volt szép satöbbi, de a csajt nem tudom elfogadni, mert taszít... :S nekem Sonya sokkal szimpibb, ez van :P :D persze azért kezdettõl nem vele szerepeltettem volna L-t, így jobb, hogy késõbb jött képbe, csak a emgoldás zajlott kicsit hülyén sztem... :S
én fordítva vagyok, mint te, nekem most jobb, bár nem minden tetszik, de azért vannak jó dolgok :P
amit a f.könyvíró ír, azt te hol olvasod? elég bennfentes infóknak tûnnek :P :D
és ezeket õ is csak így megosztja? :O
amúgy látom tudod a rablókat, nem is kellett írnom... ;) :D :P igen, õk voltak, Ernesto-n azért kicsit megdöbbentem, tiszta õrült (és hogy a csaj a társa, azt egybõl nem gondoltam volna)... :S
V. sztem nem fogja szeretni...
egyébként én leginkább SL mellett CB-nek drukkolok, õk a 2-es számú kedvenceim :D :P a 3. VM :D :P
offtopic
handi99 2011 ápr. 08. - 23:41:12
(5343/22495)
Az emberrablók: Ernesto és Diana. Mindenki õket gyanúsította. :)
Vicky és Martín kapcsolata hamarosan rendezõdik (az infó szintén Marcelától, a forgatókönyvírótól származik) - mondjuk ismerve a forgatókönyvírót, én azért hozzátenném, hogy legalábbis egy rövid idõre. Biztos, hogy tartogat még nekik is meglepetést.
Kár, hogy pont az elejét hagytad ki, mert azt érdemes volt nézni. Szóval pont fordítva van, mint gondolod: az eleje volt jó és a folytatás lett borzalmas. :/
Sonyát illetõen nem vagy egyedül, de kisebbségben vagy. Teljesen más szemmel nézed ezt a telenovellát, mint azok akik már kezdettõl fogva nézték. Ha 5 hónapon át drukkoltál volna Aurora és Lorenzo szerelméért, már nem tudnád olyan könnyen elfogadni, hogy férfi fõhõs 6 hét alatt a beleszeret egy másik nõbe. Különösen úgy nem, hogy ez a fõhõs 20 éven keresztül képtelen volt más nõt szeretni, mint Aurorát.
Hogy mi lesz a vége? Nem tudom, de Marcela álomról tett megjegyzése után néhányan reménykedni kezdtek (még ha félve is, az újabb csalódástól), hogy megkapják a boldog véget: Aurora y Lorenzo siempre!
offtopic
Neli 2011 ápr. 08. - 23:09:38
(5342/22495)
igen, õ az :P a nõ halálra rémül :D :P már csak ezért is megéri megnézni, hogy hova fejlõdik ez, mirõl fognak beszélni, segít-e Sonya... de biztos fog :P
akkor tudod... igen, Vicky már emlékszik, menekülés közben a színfalak mögött a színpadi kapszulában kötött ki, elájult és mikor Martin megtalálta és megcsókolta, Vicky rácsodálkozott, hogy miért csókoltál meg? és Aurora? Martin ledöbbent...
az elrabló pedig (elmondjam, ki?) tiszta para volt, hogy na most lebukik, de szerencséje volt sajnos... :S ja és Christiant se ismerte meg V. :S
de akkor ezzel a körülménnyel még pikánsabb lesz a dolog, hogy V. terhes, mert jelenleg Martin nem jelent neki semmit... az meg szenved, mert nem sokkal ezelõttig pont õ jelentett V-nek mindent...
hát kivi vagyok :S sztem amúgy nem lenne olyan rossz a sori, csak le kéne már zárni pár dolgot :S nekem az eleje maradt ki, így arról nem tudok nyilatkozni, de késõbb sztme már nem volt olyan vészes... A. haláláig, de Sonya sztem eleve jobb, tetszett a változtatás :P lehet ezzel egyedül vagyok... :D :P
offtopic
handi99 2011 ápr. 08. - 23:01:16
(5341/22495)
Nem, nem láttam, csak olvastam, hogy mi történt.
Tegnap reggel közölt két spoilert a forgatókönyvíró: 1. Vicky visszanyeri az emlékezetét, 2. Vicky terhes.
Az elsõrõl tudom, hogy megtörtént, mert reggel olvastam az egyik fórumon. A másodikról csak feltételezem, hogy még nem történt meg, mert azért ezt megírták volna; de az biztos, hogy Vicky már terhes.

Nyugodtan lelõheted, nem fogom megnézni. Így is mindenrõl értesülök. :)
Az elõzetesrõl annyit olvastam, hogy Ángela ajtajában megjelenik vki. Azt feltételezik, hogy Lorenzo, aki megszökött a börtönbõl.
offtopic
Neli 2011 ápr. 08. - 22:32:02
(5340/22495)
igen? :O még semmi erre utaló dolog nem volt... :S :O milyen jelenetre gondolsz? nem amaitt ájult el (ha erre gondolsz), hanem utál bezárva lenni... de pont ettõl kezdett emlékezni...
egyébként nézted tegnap? nem akartam lelõni az elrablót meg minden részletet, csak azért ;) :P de muszáj volt leírnom, mi történik, nekem nagyon izgi rész volt :P
sõt az elõzetes alapján ma is jó lesz (hú, most lelõjem? :P :D ha esetleg nem láttad)... :P
offtopic
handi99 2011 ápr. 08. - 20:19:18 Előzmény Neli
(5339/22495)
Nem tudom, hogy volt-e már ez a jelenet az Aurorában; de megerõsített hír, hogy Vicky terhes.
offtopic
handi99 2011 ápr. 08. - 16:57:18
(5338/22495)
Oké, ebben van valami. Tényleg felesleges 1 hónapra cserélni.
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 ápr. 08. - 16:45:28 10/10
(5337/22495)
Jencarlosé az este 8 óra, nem cserélik le a LHDM-re, hogy aztán visszategyék 9-re egy hónap múlva...

A nézõi javaslatok következtében lett ilyen hülye sztori - már ha sztorinak lehet nevezni egy ilyen foldozgatást. Mi a fenének kell megkérdezni a közönséget, hogy hogyan folytatódjon a történet? A történetet meg kell írni - mégpedig nagyon jól ahhoz, hogy a fõfõ-mûsoridõben kapjon helyet, mert akkor a legdrágább a hirdetés, amibõl a csatorna él.
offtopic
handi99 2011 ápr. 08. - 16:14:47
(5336/22495)
Cseréljék meg a LHDM-val, még annak is jobb a nézettsége.
Május 16.? Nem lennék meglepve, ha elõbb kezdõdne, persze ez nyilván függ attól, hogy JC-ék, hogy állnak.
Az Aurora indulásával nem volt semmi gond, csak a folytatás ... Nézõi javaslat: egyre többen mondják már azt, hogy fejezzék be! Kár, ezért a telenovelláért, az eleje annyira tetszett.

... de legalább a La Reina del Surral elégedett lehet a Telemundo.