Téma: Ma Reggel

7/10
idlosza 2010 márc. 22. - 23:29:18 7/10
(892/8852)
Ezt biztosan elütötted:"jobbranyalás", mert,ha a zsideszezéssel egyetértesz, akkor úgy kell használnod,h. jobb nyaralás, szebb jövõ.
7/10
idlosza 2010 márc. 22. - 23:22:16 7/10
(891/8852)
:))) Te is már mindenkivel összebarátkozol,ha zsideszezik,mint Ibolyka a mentelmi jogért .:)))Gondolom, hogy a kedvébe járj Morvai Krisztináról is véleményt változtatsz.:)))
Az meg nem zavar, hogy ilyenkor rasszista vagy,hát ezt tanította neked Gyurcsány?Ejnye-bejnye
1/10
ondok 2010 márc. 22. - 22:51:54 1/10
(890/8852)
Ebben egyetértünk ,nade nem volt érdemes beáldozni az összes épkézláb riportert és kicserélnia sumák betlenre ,meg az unalmas nõcikre ,akiktõl elalszik az ember,mert így is kinyírták õket Fidesz parancsra ,osztán most már jönnek a pispekek meg a jobbranyalás ,csak ahülye nem látja.
1/10
ondok 2010 márc. 22. - 22:34:05 1/10
(889/8852)
Úgy érted ,hogy teljesen jobbra húz,nemde? mert ha fordítva ,akkor nálad komoly problémák vannak ,hogy az Echo Tvbõl átszivárgott Horváth Szilárd pl balos Tv-t csinál ,ez lenne az év vicce.
1/10
ondok 2010 márc. 22. - 22:31:46 1/10
(888/8852)
Sajnos a jogi egyetemrõl nincs túl jó véleményem,és nemcsak azért ,mert ott tanár lehet egy ilyen liba,hanem azon az egyetemen ahova én anno jártam az a mondás dívott,hogy "ha lenne egy szabad félórám elvégezném a jogi egyetemet":)Mellesleg azt végzett Orbán is ,és nagynehezen elnöki közbenjárásra Deutsch Tompika is .Akkor ugye többet nem is kéne mondani...
Az érveimre meg nem kaptam választ,csak a Kgyuri által találóan elnevezett "hablatyot" ,hogy mit álmodjak stb stb...
Nem hinném ,hogy ezt a hozzászólást moderálnák ,hiszen ez egy kultúrált hangnemû hozzászólás személyeskedés nélkül ,sõt még a tiéd is belefér szerintem a szabályokba.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 22. - 22:18:04
(887/8852)
Gondolom Te minimum professzor vagy a jogi egyetemen,hogy ilyen magasról szólhatod le MK szintjét. Sajnos ezt a magasan kvalifikált értelmiségi státuszt Te is remekül álcázod itt a hozzászólásaidban.

"Ez a Morvai Krisztina gyalázatos..."

ez a mondat olyan éleslátásról és brilliáns elemzõkészségrõl tett tanúságot, hogy el kellett volna ájulnom a csodálattól.

Karoljátok fel egymást, hiszen a lelki rokonság egészen nyilvánvaló.
Most legnagyobb sajnálatomra itt kell hagynom alvás céljából a fórumot és így parádés riposztodat valószínûleg nem olvashatom holnap, mert az enyémmel együtt törlik.
Jó éjt, álmodj sok kis ötágú, vörös önkényuralmi jelképpel!
Nehogy árpád-sávost álmodj, mert elvisz a Gondolatrendõrség!
7/10
idlosza 2010 márc. 22. - 22:08:10 7/10 Előzmény filiszteus
(886/8852)
Ez egy nagyon szépen, logikusan levezetett cikk.
Jó volt elolvasni.
1/10
ondok 2010 márc. 22. - 22:06:17 1/10 Előzmény Kowaxos
(885/8852)
Én sápogó libának hívom ,mert kb olyan szinten van.Azon meg röhögök ,hogy aminap nézem a díszes tárasságot a metróban egy válastási plakáton ,hogy máris hogy kiosztották egymás között a funkciókat.Államfõjelölt,minelnökjelölt stb A Pörzse az meg egy kacagányos szép ember,de nem túl intelektüel azt nem lehet ráfogni:)
Ja és hogy "radikális változást" Naná eddig más vót a húsosfazék körül ,aztán most õk szeretnének belõle lopni.
Erre egy jó példa ,hogy az Únióba belépést ellenezték pl ,de majd megdöglöttek érte hogy kimehessenek a jó kis zsíros állásokba Brüsszelbe zabot hegyezni.
Namármost ,aki ezen átlát, az csak egyszerû ember lehet:D napersze csakis egy jobbikos aktivista számára.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 22. - 22:02:58
(884/8852)
Vannak tengeri kalózok: Horn Gyula, Kovács László, Medgyessy Péter, Thürmerék és a hajósinasok: Gyurcsány, Bajnai stb.
1/10
ondok 2010 márc. 22. - 21:10:15 1/10
(883/8852)
"ne hablatyolj nekem összefüggéstelenül SzDSzrõl, Gyurcsányról, meg minden istenharagjáról. "
Ez antagonisztikus ellentmondás ,mert akkor nem lenne jobbos ,ha nem ezt tenné ,hanem valami normális pártot támogatna.Ha mondjuk átlátna azon ,hogy mi az éssszerû és mi a hablaty.
1/10
ondok 2010 márc. 22. - 21:07:00 1/10
(882/8852)
Majd akkor ráérünk Thürmeréket elemezni,ha õk lesznek egy harmadik erõt képviselõ párt.Mellesleg attól még hogy koszorúzgatnak ,attól még nem gyûlölködnek ,és nem akarják minden problémájukat a cigányokra stb hárítani.
1/10
ondok 2010 márc. 22. - 21:04:01 1/10
(881/8852)
Aha így már értem,de ez csak egy ténymegállapítás volt a részemrõl ,hogy szegény kis Kisz titkárokat kicsit megvédjem ,hogy nem egyedül õk gyakorolták ezt a hobbyt.Bár erre meg azt lehetne mondani ,hogy különbözõek vagyunk ,nem mindenki szereti pl a paprikás csirkét sem:)
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 22. - 20:50:05 3/10
(880/8852)
Továbbá:

Arra mondj valamit, hogy miért ne lehetne a rablást szankcionálni a tengeri kalózkodás figyelmen kívül hagyásával, pláne egy olyan országban ahol nincs tenger, így nincsenek tengeri kalózok sem?
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 22. - 20:48:36 3/10
(879/8852)
Igen, ez kettõs mérce, mert különbözõ dolgokat nem lehet egy mércével mérni.
Ne haragudj, azt hittem, ingerült vagy, talán azért a szemelvényért, amit ajánlottál. Ez a VámosGyörgy igen löttyös indulatú fazon lehet, kicsit zavaros a stílusa, finoman szólva az a jólismert hibába esik,hogy azt képzeli, az õ problámája mindenkié, legalább is mindenki vágja, aki hallja. Öreg nyugdíjas nénikékre emlékeztet ezzel.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 22. - 20:36:16
(878/8852)
Nem értem mire célzol. Én általában nagyon nyugodt vagyok és Ti veszítetek el idõnként a türelmeteket Ondok harcostársaddal. Kettõs mérce mûködik nálunk a barna és a vörös diktatúra megítélésében. Thürmer pártja zavartalanul mûködik, Galba Deák Ádám, Hanthy Vilmos és agyhalott társaik minden évben ünneplik felszabadulásként ápr. 4.-ét, a Szabadság téren ott díszeleg egy hatalmas szovjet emlékmû ötágú csillaggal a tetején. Horogkeresztes emlékmûrõl nem tudok Budapesten. És a liberális "értelmiség közbeszédében egészen más a a nácizmus megítélése, mint a kommunista diktatúráé. Mi ez, ha nem kettõs mérce? Nem is értem egyáltalán min vitatkozunk.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 22. - 18:44:09 3/10
(877/8852)
Beleolvastam, filiszteuskám, nincs türelmem most végigolvasni, jobb lenne, ha a saját szavaiddal megfogalmaznád nekem az érvelésedet. Herényinél elvesztettem a fonalat, mi történt Herényivel, az egész szöveg tök értelmetlen.
De elõször is megint tisztelettel fölhívnám a figyelmedet: Nyugi-bugi!

Arra mondj valamit, hogy miért ne lehetne a rablást szankcionálni a tengeri kalózkodás figyelmen kívül hagyásával, pláne egy olyan országban ahol nincs tenger, így nincsenek tengeri kalózok sem?

Sajnálom, de én az állítólagos utódpárt számtalan bocsánatkérését hallottam pusztán a “kommunizmus” bûnei miatt, így nem tudom komolyan venni, hogy a MSzP léte miért lenne egyenértékû a “gulágtagadással” Találj ki valami relevánsabbat, vagy ismerd be, hogy le kell szállni a döglött dakota lóról!
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 22. - 18:31:44 3/10
(876/8852)
Ne bosszancsá, légyszi!

Mi az, hogy én közöltem volna veled, hogy valahol “leragadtunk”?
Legutóbi hsz-omban ezt írtam: “De, most meg csak az én tiltakozásomnál ragadunk le.”
Erre gondolsz? Elõzõleg ui. az árpádsávos zászlóról közöltem veled a nézeteimet, te kérdezted mellesleg, hogy én tiltakoztam-e. Válaszoltam, hogy igen, aztán te erre elmutáltál, s nagyvonalúan leálltál az árpádsávossal.

Ez történt, ha derogál velem szót váltani, mondd meg egyenesen, ne hablatyolj nekem összefüggéstelenül SzDSzrõl, Gyurcsányról, meg minden istenharagjáról.
A véleményem szerintem igen tömören és érthetõen megírtam, ne minõsítgess, ne fuldokolj a pipától, gondolkodási idõd is mint a pelyva.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 22. - 17:43:41
(875/8852)
http://jobbik.hu/

Tanulmányozd légyszíves, miért én közvetítsek?
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 22. - 17:36:33 2/10
(874/8852)
Ezt népszerû tervnek véled, ,hogy fennen hangoztatod? Jobbiknak kik a szakértõi?
offtopic
filiszteus 2010 márc. 22. - 17:34:28
(873/8852)
Masírozunk, lobogtatjuk azt a félelmetes csíkos zászlónkat és reggelire cigánypecsenyét eszünk. Ezt akartad hallani?