10/10
GABRIELH78 2015 jún. 25. - 14:59:02 10/10
(6/26)
Kedves Ollipolli és Popcornunicorn!:)
Isten õrizz, hogy prejudikáljak, de szerintem Ti maximum 22 évesek lehettek, akiknek egy amerikai vígjáték kizárólag egy középiskolában játszódhat, vagy altesti humorral lehet összefüggésben, netán legénybúcsú, vagy leánybúcsú lehet az eseménye. Nem, kedves barátaim, ez nem így van! Egy cizelláltabb világban EZ a vígjáték. Igenis jó a felvetése, kidolgozottak a karakterek, és az sem számít semmit, hogy 3 mp-et mutatnak a filmben bemutatandó színházi darabból, mert nem ez a lényeg. Nézzetek több Woody Allen filmet, és majd 15 év múlva nézzétek meg ezt a filmet ismét, akkor talán fogjátok majd értékelni. Az életkor egy állapot, nem tehettek róla, hogy oly' fiatalok vagytok, de 1 pontos értékeléssel ne húzzátok már le ezt a filmet, mert ez így értelmetlen. Azért kell 10 pontot adnom erre a jó "8"-as vígjátékra, hogy ellenpontozzalak Titeket.
Hangsúlyozom, nem az a baj, hogy még az édes BB pezsgõt szeretitek, mert 16 évesen én is azt ittam Balatonboglárra menet a vonaton, és az sem baj, hogy egy étteremben rántotthúst kértek sültkrumplival. Hanem az a baj, hogy a saját véleményeteket megingathatatlanként kezelitek és "senkinek sem ajánljátok a filmet". Ez színvonaltalanság. Igen, hosszú "í" betûvel kedves Ollipolli, nálunk így írják:)

Peace.
10/10
Mocsokpalánta 2015 jún. 22. - 10:46:46 10/10
(5/26)
Igazán nem akarok beleszólni az okosabbak dolgába, de az se rossz módszer, ha valaki megnézi a filmet, mielõtt véleményt ír róla.
Ebben a filmben ugyanis Jennifer Aniston rengeteget szerepel, egyébként zseniálisan.

Továbbra is azt mondom: kiválóan eltalált figurák, fantasztikus színészek (szerencsére nem olvasták elõtte az itteni nagytudású szagértõk véleményét, és elfogadták a felkérést - maguk nyilván képtelenek voltak megítélni a sztori és a forgatókönyv minõségét), nagyszerû vígjáték!

Egy szinkron-hibát én is észrevettem: volt olyan, hogy ugyanaz a két szereplõ elõször tegezõdött, aztán magázódott, minden ok nélkül...
1/10
OlliPolli 2015 jún. 21. - 22:24:58 1/10
(4/26)
Teljesen egyetértek.Ennél alacsonyabb szinvonalú 'vígjátékot' még nemigen láttam,a végén megfordult a fejemben hogy visszakérjem a pénzem.Tipikus este annak hogy a filmkészítõk nulla erõfeszítésbõl összehoznak egy még csak szórakoztatónak sem nevezhetõ olcsó siralmat, és a híresebb színészek arcával próbálják eladni, ami attól tarok ebben az esetben mûködni is fog, hiszen Owen Wilson és Jennifer Aniston közremûködése egy filmben egy könnyû de kacagtató, miõségi vígjáték receptje - legalábbis ezt gondoltam amikor elõször olvastam róla, és ezzel biztosan nem vagyok egyedül.Azzal kellett szembesülnöm hogy Owen karaktere az egyik legkevésbé kidolgozott (nem mintha a többi sokkal jobb lenne) nagyjából nulla személyiséggel rendelkezõ szereplõ az egész filmben, Jennifer Aniston pedig a film végéig körülbelül négy jelenetben fordul meg.A történetet (sajnos) Imogen Poots viszi el, akinek a játéka három különbözõ arckifejezésben merül ki, amit gyors ütemben váltogat ,de ezt a karakter végtelenül egyszerû jellemrajzának is be lehet tudni.A cselekmény szált próbálták bonyolultnak beállítani, de valójában egyik "fordulatnak" sem volt szerepe a történet végfifejletében, és annak ellenére hogy igazából szerelem stílusban összekapcsolták az összes szereplõt,de ez nem fokozatosan került felszínre, hanem egy, fantáziátlan és összecsapott jelenetben ahol az összes szereplõ (!) véletlenül ugyanabba az étterembe megy vacsorázni.A filmben elõadott színhézi darabból amire az egész sztori épül három - nem viccelek - három másodperc látható összesen.A poénok elcsépeltek és ahogy már mondtam is talán, borzalmasan olcsók - esküszöm, ennél még az elmúlt években megjelent Adam Sandler filmek is igénysebbek/szórakoztatóbbak voltak.Nem tudom hogyan vették rá Tarantinot hogy a nevét adja ehhez,még úgy is hogy csak három másodpercig szerepelt a film szörnyen csalódást keltõ és elcsépelt végén,Szeretném még kiemelni hogy a film úgy összesen három helyszínen játszódik, az utcaképepk gyengék.SENKINEK SEM AJÁNLOM HOGY PÉNZT KÖLTSÖN ERRE, szerintem a Sammy kalandjaival is jobban jár bárki aki nevetésre vágyik.
popcornunicorn123 2015 jún. 21. - 21:35:45 Előzmény iamtheonlyone
(3/26)
SENKINEK ,ismétlem SENKINEK nem ajánlom ezt a filmet.
Életem leghosszabb 93 perce volt, és sajnálom ,hogy pénzt kellett kiadnom azért hogy ezt lássam.
Akkor kezdem az elején: Owen Wilson szinkronhangja annyira nem lett eltalálva,hogy bohókás nagypapahangon szólalt meg.
Ettõl vagy 15 évet öregedett minimum , és semmit nem lehetett komolyan venni amit mondott.
Aztán folytatom magával a sztorival: nem volt kidolgozva a történet , semmi romantikus nem volt benne, és semmin sem lehetett rajta nevetni. Szóval senkit ne tévesszen meg a romantikus vígjáték elnevezés , mert nem az.
Rengeteg filmes bakit tudnék felsorolni (vigyázat!SPOILER) , például,hogy Deltának az egyik pillanatban még el volt kenõdve a sminkje a következõben pedig már nem , és még csomó ilyen apró figyelmetlenség.
A filmben a fõ téma a szerelem, de ebben sehol nem volt szerelem, a másik fõ téma, illetve a szereplõk célja egy színdarab létrehozása, amibõl szintén 2 mp-látunk csak.
Nem tudom ,hogy lehetett leszerzõdtetni erre a filmre olyan színészeket mint Oen Wilson, vagy Jennifer Aniston.
Még õk sem tudtak nagyot alakítani ,mivel a történet úgy volt elrontva ahogy volt.Semmi nem követte logikusan egymást, és mindenkinek sablonos szerepeket és szövegeket adtak, semmi eredetiség nem volt ebben a filmben.
Talán annyi ,hogy Arnold csajozós szövegét egy régi fekete fehér filmbõl nyúlták, de még ez is szörnyûû volt.
Ha valakinek ki tudnám emelni az alakítását az Tarantino-jé lenne, (szintén nem értem ,hogy mehetett bele abba,hogy egy ilyen zs kategóriás filmbe szerepelen) aki a film utolsó 3 percében látható csak.
AKI EGY KELLEMES NEVETÕS ROMANTIKUS VÍGJÁTÉKRA VÁGYIK AZ NE NÉZZE MEG. A film tele van olcsó ponokkal , olcsó helyszínekkel, és ostoba az egész történet is.
Woody Allen-mániákus 2015 jún. 21. - 18:41:18 Előzmény iamtheonlyone
(2/26)
Tegnapelõtt láttam a filmet - állati jó!
Talán életem legjobb vígjátéka.
Fantasztikus szereplõk, nekem talán Jennifer Aniston volt a csúcs.
Az egésznek volt egy Woody Allenes hangulata is.
Meg kell nézni!!!
iamtheonlyone 2015 ápr. 21. - 18:23:15
(1/26)
Én várom ezt a filmet, jó kis kikapcsolódásnak ígérkezik. :)