dantonb 2012 márc. 06. - 00:42:51
(9/9)
Hát igen de 56 pont arról volt nevezetes,hogy viszonylag kevés szar volt benne és példátlan nemzeti egység.Ahogy Göncz is jellemezte élete meghatározó élményét .Namármost ha ilyen volt egy ártatlan kis tinilány akit emblémaként használtak egy plattformon Mansfelddel és Angyallal az kiábrándító lehet.Mondjuk azóta sok víz lefolyt ,és bárki meghülyülhet ,meghát sodródik hol a jó hol a rossz oldalra.
offtopic
drProktor 2012 márc. 06. - 00:30:25
(8/9)
Sztem a forradalom olyan amilyen minden fölkavarodik, nilván egy csomó sz*r is.
dantonb 2012 márc. 06. - 00:13:47
(7/9)
Szánalmas szegénynek az ostobasága ,de a fõbûnösök azok akik kihasználják.nem beszélve arról hogy milyen embertelenül kívánta Horn halálát.Az egész 56-os forradalomra rossz fényt vet,ha ilyen volt az egyik állítólagos hõs.
offtopic
drProktor 2012 márc. 06. - 00:07:45
(6/9)
Vén h. . .
Láttad, mkor megkérdezték tõle, hogy Schmidtnek szerinte le kell-e mondania,
ha tényleg plagizált?
Teljesen degenerált módon össze-vissza hadovált, majdnem annyira betegesen,
mint BudaiGyula(ha Gyula az elszámoltatási f*szkalap)
dantonb 2012 márc. 06. - 00:00:56
(5/9)
Méghacsak komcsifaló lenne ,de sajnos butaságbefaló is,és mont pont azokat támogatja ,akik megcsúfolják azt ,amiért õ és harcostársai állítólag 56ban harcoltak.
drProktor 2012 márc. 05. - 23:53:35
(4/9)
Érdekes.
Érdekes volt.
Azért néztem meg, hogy képben legyek, hol tart a világ hülyeség terén.
Megnéztem egy ilyen kenetes mûsort, amelyrõl azt gondoltam, hogy akkor lássam,
amikor a hátam közepét.És most is azt gondolom.
Érdekes, hogy milyen emberek vannak, nilyen szeszekkel kábítják magukat.
Érdekes egy következõ szinten hogy ezt az érdekességet
embertársainkról mennyire unalmasan lehet tovább adni, és azt vélem, hitelesen.
Aztán hideg zuhanyként kaptam a nyakamba WitnerMáriát,
a komcsifaló fideszes vénasszonyt, hát õ nem hiányzott.
De belefért, õ is érdekes volt.
feketevipera 2011 aug. 06. - 20:26:09
(3/9)
Nem láttam a filmet, de nem igazán értem, mi köze Lourdes-nak a Szentföldhöz. Vagyis hogy miért ez a címe, ha egyszer a szentföldi dolgokról szól (vagy most mi van? :) ). De tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi a sztorija. No meg azért mindig érdemes megnézni azt is, hogy ki és milyen érdekbõl készít el egy-egy filmet, szóljon az zarándoklatról vagy "leleplezésekrõl".
Egyébként meg az egész csak hit kérdése. Aki hinni akar, az úgyis mindenben kapaszkodót fog látni, aki nem akar hinni, az pedig mindenben meg fogja találni a saját igazának bizonyítékát. Amúgy - és ezt már máshol leírtam - tényleg van igazság abban a mondásban, hogy nagy bajban nincs ateista ember, láttam én már olyat, hogy valakit tolókocsival vittek templomba, amikor szinte a sír szélén állt, és elõtte sose járt templomba (na meg aztán a felgyógyulása után sem). Ha pedig valaki üzletet csinál a hitbõl, akkor az az õ lelkén szárad.
adamnagysweetmovie 2011 aug. 05. - 23:20:34 Előzmény feketevipera
(2/9)
Mindenkinek ajánlom a Lourdes c. osztrák mozifilmet. Az mögé néz kicsit a Szentföldi marketingnek, és megmutatja a csoda "törékeny" természetét.
feketevipera 2011 jún. 13. - 21:35:16
(1/9)
A film segítségével érdekes emberi sorsokba is bepillantást nyerhettünk, s megláthattuk, hogy hogyan éreznek és gondolkodnak a sorsuk jobbra fordulására várók, illetve azok, akik már gyógyulófélben vannak. A vélemények hallatán szerintem az ember önkéntelenül is elgondolkodik bizonyos dolgokon, és talán elkezdi átértékelni az életét.