Hajnee 2007 febr. 26. - 19:44:37
(42/62)
Ja és még vmi:) Szerintem talán az lett volna a legjobb ha egy tolmácsot felkérnek,hogy készüljön fel a filmesekbõl és õ biztosan ezerszer jobb lett volna...
Hajnee 2007 febr. 26. - 19:42:29
(41/62)
Sziasztok!
SGA írására reagálva:
Sosem láttam még egy Oscar-díjkiosztót sem teljes egészében, csak annyit,amennyit másnap a Híradások mutattak.Idén elhatároztam,hogy végignézem,de sajnos már az elsõ pár percben elment a kedvem az egésztõl.Iszonyatosan rossz volt a kommentár.Szerintem még az is jobb lett volna,ha hagyják angolul az egészet és aki tud angolul az szerencsés és megérti amit beszélnek,aki pedig nem ,annak pedig maradnak a képek.Több ember is mondta,hogy "AGY"-nek nem ez az elsõ Oscar díjkiosztója.El nem tudom képzelni,hogy miért õt rakták be erre a feladatra.A mûsor hosszával semmi bajom nem volt,alapjában véve nagyon tetszett:)
Nem tudom másnak mi errõl a vélemény!?Én vagyok nagyon elégedetlen???
eszter1 2007 febr. 26. - 19:19:05
(40/62)
ezt az egyet most megcáfolnám, mert amikor elkezdõdött a közvetítés, akkor mmondták, hogy a próbafelvétel 3 óra 41 perc volt, és aki rendezi a show-t, az már korábban minden idõk leghosszabb oscarjat rendezte. szóval lehetett tudni, hogy állati hosszú lesz.
Hesztia 2007 febr. 26. - 18:49:33 Előzmény Brambilla
(39/62)
Gratula!:)
Szerintem egybõl a felkonffal kezdenek, de lehet, h rögvest az elsõ díj átadásával.
A közönség sokat kacarászott Ellen szövegein, de AGY végigdumálta a poénokat olyan szöveggel, h ezt nem áll módjukban lefordítani, mert csak az amik érthetik...na persze. Inkább szimplán be kellett volna fognia a száját.
SGA 2007 febr. 26. - 18:47:34
(38/62)
Sziasztok!
Amint a kommentárokat látom/olvasom még jó hogy a videom a felénél kikapcsolt.

Kezdjük ott hogy egy országos szintû kereskedelmi tvadó annyit se képes közölni hogy várhatólag meddig fog tartani egy ilyen világhírû esemény??? (részben ez okozta azt hogy a videom idõ elött feladta a küzdelmet)
A másik meg az hogy amikor meghallottam ki lesz a kommentátor már akkor gondolhattam volna hogy ebbõl semmi jó nem sülhet ki (csak a szemük/szemünk a le/beégéstõl:'((( ).
Szóval összegezve a dolgot akkor jobb ha inkább elolvasom a neten az eredményeket, ahelyett hogy megnézem az összefoglalót(?).
Ja ami meg az összefoglalót illeti az kb annyi hogy bevágják a "legszebb" pillanatokat meg a "legismertebb" díjakat (ti. színészek,rendezõk,zenék+zeneszerzõk azt ennyi, legalábbis mikor legutoljára ezt néztem meg ez volt).

Úgyhogy a retekklub jobb ha beteljesíti a nevében lévõ sorsát és elássa magát jó mélyre...........
Hesztia 2007 febr. 26. - 18:45:01
(37/62)
Jó lenne, mert mondjuk a Dreamgirls-ös dalokat nem hallottam, meg szívesen újranézném a Morricone-összeállítást is. No meg a Spielberg fotózza Clintet és Ellen-t jelenetet is.:)))
Hesztia 2007 febr. 26. - 18:43:32 Előzmény Vikke
(36/62)
Én meg véletlenül más csatornát állítottam be, úh a mai nap során néhányszor elküldtem magamat melegebb éghajlatra.:) Még az a szerencse, hogy majdnem végig megnéztem...bár a legfontosabb díjakig már nem bírtam ki...no comment.
ge® 2007 febr. 26. - 17:21:29
(35/62)
Sziasztok!
Szerintem real timeban fordítani elég nehéz dolog de amit az Albert Dzsördzsi mûvelt az minõsíthetetlen! Ill nem is minõsíthetetlen egy kalap sz*r volt akár szakmai szemmel nézi valaki akár laikusként. Az ,amilyen hangot megenged magának mintha a s*ggébõl húzott volna ki egy két sztárt a nagy Dzsördzsi azzal az arrogáns hangján, már attól kiinyílt a bicska. Az hogy teljesen felkészületlen volt egy másik dolog! Össze vissza hebegtek- habogtak egymás szavába vágva! Én inkább lefeküdtem aludni olyan idegesítõ volt!
Brambilla 2007 febr. 26. - 13:26:14
(34/62)
A rövidített verzióból biztos kihagyják a Djimon Hounsou-s bakikat, bár lehet ez az rtl-nél senkinek fel sem tûnt. Csak néztem, hogy mit motyognak félre róla. Amúgy teljesen szörnyû volt a közvetítésük. Leeshetett volna nekik, hogy Morricone szándékosan nem beszél angolul, na meg illett volna tudni, hogy amit a Dion csajszi énekelt, az a Volt egyszer egy Amerika... zenéje volt, azt hiszem a szöveget a mostani alkalomra írták, mert eddig nem hallottam róla és ez Morricone kedvenc "saját mûve". Mondjuk az Ellen DeGeneres se tett ki magáért, lehet, hogy csak a szánalmas tolmácsolás miatt éreztem gyengének, de Jonathan Ross a BAFTA átadót sokkal jobban levezette.
A tégla jó film, Scorsesenek kellett is az Oscar, de mint legjobb filmet nem kellett volna díjazni, A Levelek Ivo Dzsimáról klasszisokkal jobb, A Királynõt nem láttam, de mivel a mexikóiak már taroltak, lehetett tudni, hogy akkor egy angol film már nem fér bele, elvégre az Oscar Amerikai.
Withaker megérdemelte a díjat, de maga a film is indulhatott volna több kategóriában. A magyarokat sajnálom, de szerintem az operatõri Oscart az Ember gyermekének kellett volna nyerie.
Hát ennyi jutott eszembe eddig.
Ja, és büszke vagyok magamra, hogy az egészet végig tudtam nézni anélkül, hogy elálmosodtam vola!
Vikke 2007 febr. 26. - 12:58:09
(33/62)
Felvettem (bekapcsolt TV-vel:) és fél 6kor felébredtem és pont akkor voltak a "lényeges" díjátadások.
Hesztia 2007 febr. 26. - 12:55:45
(32/62)
A rövidített verzió amúgy milyen? Csak az átadásokat pörgetik, semmi mást nem hagynak benne?
Hesztia 2007 febr. 26. - 12:36:38
(31/62)
Hogy miért, mert Dzsördzsi épp kiadott egy botránykönyvet, a sok hülyét meg ezzel a képernyõ elé lehet csábítani. Az rtl-nél sosem a tudás a fõ szempont, hanem a nézõszám.
Hesztia 2007 febr. 26. - 12:35:32
(30/62)
Szerintem egy valamirevaló filmrajongó több információt tudott volna összekaparni, mint õk ketten együttvéve.
Hesztia 2007 febr. 26. - 12:34:46
(29/62)
A Hounsou-s beszólásán akadtam ki én is a legjobban. Meg azon, hogy képtelen volt kinyögni Rachel Weisz nevét.:(
A DiCaprio-val kapcsolatos nyögdécslését pedig inkább nem is minõsítem.
Pitték nem voltak ott. Jolie Darfurban van..gondolom vele ment.
Zsany 2007 febr. 26. - 11:39:34
(28/62)
Helló!

Én nem láttam a közvetítést de a véleményeteket látva megint elrontották a kommentálást. Szerintetek miért mindig olyan embereket választanak akik nem tudnak beszélni???
eszter1 2007 febr. 26. - 11:07:48
(27/62)
hát talán hátulról van az a szög. de hátulról és is hasonlítok penelope cruzra, mert sötét a hajam :) és másodszor hosszú másodpercekig mutatták ráadásul, és úgy, hogy mondta györgyike, hogy nem ugrik be hirtelen,aztán egy perc múlva: "ja igen az elõbb az samuel l jackson volt"
eszter1 2007 febr. 26. - 10:30:33
(26/62)
az az i**óta albert györgyi kétszer is samual l. jackson-t mondott djimon hounsou-ra. ez volt a leggázabb, de amúgy is gagyi kommentár volt, a pro7 meg 10 percenként reklámozott.
nagyon örülök a téglának, csak sajnos elaluldtam és errõl már lemaradtam, aztán arra hülye reggelire ébredtem.
hát szegény bábel hoppon maradt, pedig nekem tetszett, de végülis örülök, hogy végre nem egy negyon mély témákat boncolgató film lett a legtöbb díjazott, ez már kicsit kezdett uncsi lenni lenni oscar körökben.
a színész díjazottakhoz nem tudok mit hozzáfûzni, mert még egyik filmet sem láttam.
ja tényleg brad pitt ott volt pl? látta vki? mert amig még nem aludtam egyszer sem mutatták.
missaudrey 2007 febr. 26. - 02:49:13
(25/62)
Ez hihetetlen.. Hogy lehetne elhallgattatni ezt a két nyekegö tolmácsot??? A férfi még csak csak... de a nõ?!!! Felkészületlenek, butaságokat beszélnek.."...ööö...izé...meg..vagy mi.. " Hogy engedhet meg maganak ilyet egy ekkora csatorna? Fõleg egy ilyen eseménykor? Annyi tehetséges ember van a világon, aki küzd a lehetõségért,de hiába... Szedjék össze õket és alkalmazzák!
arpx 2007 febr. 26. - 02:33:56
(24/62)
Leadhatnák a Grammy-t is. Az méginkább érdekelne. Oszt az a zenei Osztnyál díj, nemde?
Nosferalto 2007 febr. 26. - 02:08:43
(23/62)
A kórus most viszont nagyon jó :)