gladiolus 2013 ápr. 04. - 22:42:34
(47/67)
Igazad van, ez a vita nem tartozik ide. De megrõkönyödtem azon, amit feriman írt, egyébként valószínûleg azért írta, mert vannak nõk, akik a macsókra buknak, és vannak, akik nagyon nem.
Összegezve a tapasztalatokat, és segítve a fiúknak az eligazodásban, de rövidre fogva, a macsó az igényesebb lelkületû nõknek azért nem elég, mert belül csökevényes, sekélyes, és igénytelen.Nem egyedi, hanem csak egy kategória, amelynek meghatározható paraméterei vannak, tehát nem individum.
A nõknek nemcsak egy jól kinézõ izomcafat kell, aki nem tiszteli õket, csak saját egója fényezésére használja a nõket, valószínûleg azért, mert bizonyos szempontból gyenge, és állandó megerõsítésre van szüksége, hiányosságait pedig a külleme, a kéglije, vagy az autója extra mértékû felturbózásával takargatja.Van olyan nõ, akinek ez elég. Sokan vannak ilyenek.De az igényesebb nõknek olyan férfi kell, aki jól néz ki, igen, az fontos, de akiben az erõ és határozottság mellett van egy visszafogott, szemérmes gyengédség is, érzékenység, tisztelet a szeretett nõ iránt, valamint lelki tartalom és IQ is. Éppen úgy, mint itt a filmben. Ez a srác olyan.Csak hát ebbõl van kevés, és ezért szívjuk meg.Sajnos.

Remélem, nem aludtál el eme monológon. :)
gladiolus 2013 ápr. 04. - 22:36:56
(46/67)
És tudod mi a röhej? Hogy kirobbant ez a kis vita, feriman meg otthon, nyugodtan alszik. Lehet, hogy nem is tud az egészrõl. :)
napraforgó 2013 ápr. 04. - 17:34:33
(45/67)
Láthattad, hogy feriman hozzászólására reagáltam, nem az én véleményem volt, hogy a KR által játszott figura unalmas férjtipus, akit meg kell csalni egy macsóval.
offtopic
KittyGirl 2013 ápr. 04. - 16:10:40 Előzmény napraforgó
(44/67)
Teljesen egyetértek Napraforgóval :)))
offtopic
KittyGirl 2013 ápr. 04. - 16:08:57
(43/67)
Úgy látszik te vagy elõítéletes bárkivel, mint ahogy már többször bebizonyítottad.

Macsó, nem macsó, senki sem mondta, hogy "villantani" akar vele. De persze azt sem tudhatod, hogy ezek a színészek milyenek is a magánéletükben, ugyanis nem te élsz velük egy háztartásban!

Na szia, ne reagálj, köszi. Úgyis a nap 24 órájában az egész PORT.hu-t végigszántod, szórod nem kívánt bölcsességeidet minden másodpercben.

Csodálom, hogy ennyi idõd van! Másrészrõl szánlak is, hogy csak itt nyomod a gép elõtt :)))))))
offtopic
KittyGirl 2013 ápr. 04. - 16:03:59
(42/67)
Ismét ne beszélj a nevemben! Pontosan tudom, hogy milyen vagyok, és sosem kellene a ma "divatos" macsó típusú, számomra pont NEM férfi....
És az, hogy ki a macsó és ki nem, szintén nem egészen tisztázott, ahogy pl. tõled is olvasom. Lehet mindenkinek mást jelent, vagy némelyek kissé fogalomzavarban szenvednek.

Mindenesetre megkérlek, hogy ahol az én hsz-emet olvasod, hogy kattanj végre le rólam! Köszi!
napraforgó 2013 ápr. 04. - 06:34:10 Előzmény feriman
(41/67)
Belõlük lesznek a rendes, becsületes, családcentrikus férjek, akiket könnyû megunni és kötelezõ egy macsóval megcsalni! ---> Hát, ha ilyenek a rendes, családcentrikus férjek, mint itt Keanu Reeves, nem hiszem, hogy egy nõ másikat keresne mellette.
Ez a pasi finom, érzékenylelkû, megértõ, a nõket tisztelõ, udvarias, sõt önfeláldozó figura. Udvarias a nõ családjával, empatikus, sõt a munkától sem ijed meg. Csak egy hülye nõ keres egy ilyen mellett egy "macsót" (akitõl mindezt nem kaphatja meg, legfeljebb egy bagószagú, na gyere ide kisanyámot). Még a gondolat is elborzaszt.
KittyGirl 2013 ápr. 04. - 03:53:51 Előzmény feriman
(40/67)
Légyszíves ne húzd rá mindenkire a "lepedõt" általánosan. Köszi!!
Ui.: a macsóktól alapból is kiráz a hideg! Brrr...
gladiolus 2013 ápr. 02. - 22:17:48
(39/67)
"Belõlük lesznek a rendes, becsületes, családcentrikus férjek, akiket könnyû megunni és kötelezõ egy macsóval megcsalni"

Ez kemény. Már itt tartunk, hogy ezt ilyen evidencia kimondani? S fõként a gyakorlatba is átültetni?
_goldie_ 2013 ápr. 02. - 21:39:20 Előzmény buncow
(38/67)
köszi..és máskor ékezetek nélkül írj :)
a filmet majd megnézem..ha Kenau játssza rossz nem lehet
napraforgó 2013 ápr. 02. - 07:01:40
(37/67)
A film vége szimbolikus. Ha minden elpusztult, akkor is van remény, van újrakezdés. Mindenkinek. A zsarnoki patriarcha apának is, a házasságában csalódott ifjúnak és a megesett lánynak is....
buncow 2013 ápr. 01. - 23:27:43
(36/67)
na jó talán még csak annyit, hogy nekem szimpatikusabb lett volna ha valami csóró családnál találja meg a "mennyországot", egy olyan helyen amit nem a pénz tett széppé... persze itt sem pusztán errõl volt szó (volt minden más is ami kellett) na de mégis.
buncow 2013 ápr. 01. - 23:22:02 Előzmény _goldie_
(35/67)
:D:D telóról írtam, valamiért így küldte el :S De grat a megfejtésért, pedig még én is alig tudtam kihámozni mit írtam :D Szóval igen, (spoiler) kár a végén azért a tûzhányós részért, túl abszurd lett, végig a két fiatal közötti vonzalmon meg a srác és a lány apja közötti feszültségen volt a hangsúly, elegánsabban is "rá lehetett volna venni" faterját, hogy változzon meg, de akár nem is lett volna muszáj, hogy happy end legyen a vége, ez a film egy jobb befejezést érdemelt volna :S Az is elég vicces volt ahogy állt azzal a kis gallyal a kezében háttérben meg a 100 hektár leégett szõlõ és mégis örült mindenki mint majom a farkának, bármennyire is szép lett volna a mondanivaló túl giccses lett, még akkor is ha az egész film kicsit a giccsrõl is szólt. Azért megnézem legközelebb is, maximum az utolsó 10 percet kihagyom és kitalálok valami alternatív befejezést hehe. Amúgy lehetett volna kicsit Aranyemberesre fogni a témát, pl. olykor otthagyta volna a nõt és visszatért volna a feleségéhez, aztán megint vissza a mexikóihoz, egyfajta kettõs életet élt volna, míg végül feladott volna mindent a mexikói lányért. Igaz, akkor már más történet, stb, nem kötekedek jobban :D
feriman 2013 márc. 31. - 12:38:51
(34/67)
Számtalan "ilyen" férfi van a világon. Belõlük lesznek a rendes, becsületes, családcentrikus férjek, akiket könnyû megunni és kötelezõ egy macsóval megcsalni! Hölgyeim, nézzenek magukba!

Spoiler
A szõlõsorok gyújtózsinórszerû leégése abnormális, eszement fordulat, teljesen hiteltelenné teszi az egész filmet. A srác visszatérése bõlen elég lett volna zárásképpen...
offtopic
Ezüstliliom 2013 márc. 31. - 00:09:02
(33/67)
Oké, akkor én megtettem helyetted.:) Bár szerintem ez nem rosszmájúskodás, csupán tény.
_goldie_ 2013 márc. 30. - 23:46:24
(32/67)
én kibogarásztam..ezt írta õ:

spoiler
"Az utolsó 10 perc sztem elégé nem illett a filmhez, tiszta Dante pokla volt az egész, jót röhögtem, minden és mindenki lángolt:D nagyon össze lett csapva, sztem elég lett volna ha faterja lelövi a srácot, aztán pálfordul,
nem kellett volna egy komplett napkitörést ábrázolni, ráadásul leégett vagy 100 hektár szõlõ, de azért egy hajtásnak úgy örülnek mintha az megoldana mindent, pedig max a következõ 100 évben... Szóval nagyon jó film de a végét összecsapták úgy Hollywoodi módra..."
Ezüstliliom 2013 márc. 30. - 19:07:50 Előzmény zsouzs
(31/67)
Biztos száraz õszük volt, nem olyan, mint a mi tavaszunk most.:) :/ A másik valószerûtlen jelenet az elején van, mikor éjszaka fagyriadót fújnak, és mindenki ujjatlan trikóban/blúzban megy legyezni a szõlõtõkéket.:D

Mindezek ellenére én is csodálatos filmnek tartom. A kedvenceim (Reaves és Quinn) pedig lubickolnak a szerepükben.:) Minden nagyszerû, idõs színész megérdemelne pár ilyen szerepet, mint ebben Quinn.
Ezüstliliom 2013 márc. 30. - 19:00:49
(30/67)
És általában olyan nõ, aki nem érdemli meg az ilyen férfit.
buncow 2013 márc. 30. - 18:34:50
(29/67)
Spoiler

Az utolsĂł 10 perc sztem elĂŠggĂŠ nem illett a filmhez, tiszta Dante pokla volt az egĂŠsz, jĂłt rĂśhĂśgtem, minden ĂŠs mindenki lĂĄngolt:D nagyon Ăśssze lett csapva, sztem elĂŠg lett volna ha faterja lelĂśvi a srĂĄcot, aztĂĄn pĂĄlfordul,
nem kellett volna egy komplett napkitörést ábrázolni, ráráadásul leégett vagy 100 hektár szőlő, de azért egy hajtásnak úgy örülnek mintha az megoldana mindent, pedig max a következő 100 évben... Szóval nagyon jó film de a végét összecsapták úgy Hollywoodi módra...
KittyGirl 2013 márc. 30. - 18:14:50
(28/67)
Ó ilyen filmek még vannak, sõt olyanabbak is :), de normális férfiak már valóban nincsenek :)

:(