Luna2017 2020 febr. 21. - 10:36:41
(89/929)
Sziasztok!Hol tudom megnézni feliratosan a 35.részt? A videa-n csak 34.részig van feliratozva! Aki tud segítsen KÖSZÖNÖM...
libra26 2020 febr. 21. - 10:00:08 Előzmény suxel new
(88/929)
Szia!
Ezzel abszolút egyetértek... Gülten egyre önzőbb - gondolom így akarják érzékeltetni, hogy szerencsétlen eszét csakis a Yilmaz iránt táplált érzelmek irányítják... Arra leszek kivancsi, hogy Züleyha valaha meg tudja-e, hogy az a lány, kb az egyetlen ember, akiben megbízik a környezetében, is becsapta, elhallgatta a dolgokat? A fel nem adott levelekről nem is beszelve ugye
libra26 2020 febr. 21. - 09:56:11 Előzmény mihenike
(87/929)
Hu ezt az előzőt kifejezetten neked próbáltam címezni válaszként de úgy látom azt nem mutatja :D
libra26 2020 febr. 21. - 09:55:22
(86/929)
Sziaaa :D
Jelenleg én is le vagyok maradva 3 résszel, de a hét legelején az a jelenet, mikor Demir fegyvert fogatott Gaffurra és Saniyére Gülten játékai miatt... :)) Ott abszolút kiderült, hogy ez a Demir Yaman komolyan beteg :D a végén hogy nevetett "Gaffur, tényleg elhitted, hogy megöletnélek titeket?" Gaffur pedig retteg, de azért a pénzes borítékot közel húzza magához :D

A romoknál való lövöldözés megint nagy volt... Hünkar asszony otthon megtudja, hogy Demir és Yilmaz összecsap, a két kiskakas pedig olyan sokáig nézi egymást és veszi célba a másikat, hogy anyuka is odaér hősien a fia elé ugrani :) Nekem amúgy Hünkar minden megmozdulása tetszik, szóval ez a nagyívű jelenet is bejött

Demirt valóban sok mindennek el lehet mondani, de minden részben eszembe jut, hogy erre a szerepre jobb színészt nem választhattak volna :D jó magas, határozott kiállású, olykor kegyetlen tekintetű - amit nagyon ellensúlyoz, ha mosolyog :D valóban egy kettősséget testesít meg néha a külsejével is... De ha engem kérdezel, ő a pszichopata tökéletes ábrázolása a vásznon:D

+ Gaffur óriási volt, mikor lebzselt meg zabált a traktor mögött ülve, jött Hünkar asszony, a többiek viszont nem szóltak, hogy jön és ezért kiakadt:D
Demir&Sermin nagy "szinte testvérek vagyunk" jelenetei... Imádom ezeket, miközben utálják egymást :)
suxel new 2020 febr. 20. - 21:50:03 Előzmény Magenta99
(85/929)
Érdekes ez a Gülten. Jelzem, még csak a múlt heti részeket láttam, de az rajzolodik ki elottem, hogy akarmilyen kedves, es a legpozitivabb karakteru cselednek van beallitva, aki amugy segitokesz is sokszor, megis roppantmod onzo, amikor Yilmazrol es Zuleyharol, marmint konkretan roluk, egy parrol van szo. Hiaba igazolja magat azzal, hogy neki es Zuleyhanak vege, ha rajonnek miben mesterkednek, pl amikor Zuleyha talalkozni szeretett volna Yilmazzal. Amikor Yilmazt megkinoztak es sotet ejjelekig ott volt az agyanal Nazire kunyhojaban, akkor cseppet sem felt, sot meg szembeszallt a batyjaval is, nem erdekeltek a pofonok.
Magenta99 2020 febr. 20. - 07:20:25 Előzmény suxel new
(84/929)
Ezzel egyetértek. Demir egy igazi undormány, basáskodó "földesúr", aki azt képzeli, ő a törvények fölött áll, illetve ő maga a törvény.
Egyébként Gülten is kezd egyre ellenszenvesebbé válni. A kis rohadék hogy behazudta Yilmaznak, hogy nem is Demir, hanem Züleya kényszerítette őt a levél átadására.
Kíváncsi leszek, Züleyha hogyan fogja majd kimagyarázni magát Yilmaz előtt, amikor mindenki hazudik róla.
suxel new 2020 febr. 19. - 23:44:55
(83/929)
Yilmaz: Hünkar, a patás ördög. Sírva nevetek, ez kegyetlen :D
suxel new 2020 febr. 18. - 19:28:56 Előzmény Magenta99
(82/929)
Miutan felszantottak Yilmazzal az ugart, es sikerult kiszabadulnia, akkor mar kapott golyot a hataba, eztan zugant bele a vizbe, ahonnan Gülten mentette ki. Aki egyszer megtette, meg tudja tenni masodjara es harmadjara is.

Demir amugy egy "jo" karaktere a sorozatnak, marmint jol irtak meg a karakteret, de en abszolut a negativ kategoriaba soroltam be, amikor felegette a kunyhokat, illetve, ahogy banik az emberekjel, amikor elveszti az eszet. Nem tartom egy igazan bator embernek, marcsak a hatbalovesek miatt sem, vagy roppant gusztustalan volt, ahogy Cengavernek elferditette a Yilmaz - Zuleyha tortenetet. Alig varom, hogy Cengo megtudja az igazat, nagyon erdekelne a reakcioja.

Egyertelmuen Team Yilmaz vagyok, viszont annak ellenere, hogy Demirt fogonossza soroltam be, nagyon varom a csatarozasaikat az egy asszonyert, illetve, hogy Yilmaz megtorolja a serelmeit.

Abszolut kedvenc jelenet volt, amikor Yilmaz ragyujtotta a kunyhot Demirre, ahogy neki is csak egy hajszalon mulott az elete, ugy az ove is. Hagyott neki menekuloutat a foldbe allitott kessel. Nem pusztan a halalba kuldte.
mihenike 2020 febr. 18. - 18:42:13 Előzmény libra26
(81/929)
Szia :) ma du volt szerencsém megnézni a 28-29. részt :)
Yilmáz visszavette a gyereket/gyerekét... és ùgy suhan, hogy senki utol nem éri :)! közben földesùr lett belöle és a szegények örangyala :D!
Demïr Fiam is csillagászati sebességgel közlekedik :)
Gaffuron&Saniyen annyit röhögtem, mintha az ùtvesztöt néztem
volna :D!!!! „10x1000, az Tízezer;)“ Saniyeeeee, adj ennem! adok neked patkánymérget...khmkhm...cigányùt :)-„Barbár“ :)!!!!!!
Elfogy a pùder és a popsikenöcs és Gaffur éhesen lohol ismét :) Majd meglátja Yilmazt és bekerül a nemzetközi hírfolyamba, hogy „Yilmaz uraság Ziza bácsinál eszi a kebapot“ haha :)
De Yilmaz ismét meglógott!
Zühleyának kezd kinyilni a szeme és lázadozik az anyósa meg a férje ellen. Ùgy tartják ott bezárva mint egy állatot...
Magenta99 2020 febr. 18. - 09:39:32
(80/929)
Demir most aztán végképp kimutatta a gonoszságát.
Képes lett volna hátbalőni Yilmazt. Gondolom, emiatt nem ordítja szét teli torokból mindenfelé, hogy Yilmaz lelőtte az anyját.
Amúgy nem értem, azokban az években nem létezett a törököknél rendőrség vagy csak mindenki a földesúr zsebében volt?
suxel new 2020 febr. 17. - 20:01:43
(79/929)
Zsenialis, ahogy a passziv agressziv Saniye mindig lerendezi a ferjet. Azt hiszem Bogdanyi Titanillanak feludules Saniye borebe bujni a sirdogalos Azra utan. Tehat elkezdtem a mult hetet potolni. Gaffur meg mindig lohol a 10000 petakert, de Yilmaz ujfent gyorsabb volt, igy Gaffurnak nem lett semmi dicsosege az Ur elott, hogy megtalalja a gyermeket. Saniye legszivesebben patkanymerget adna neki ennivalo helyett. Gaffur mar koszoruli is a torkat, Saniye kozli ez a mereg, Gaffur odaszol: ciganyut. Szenzaciosak.

Nagyon tetszett az a resz, amikor a kis Adnan megfogta Yilmaz kezet. Yilmazt azert eleg alaposan kikupaltak a kezdetekhez kepest. Az is jo volt, ahogy "visszavitte" a gyereket a birtokra

Es itt is megjelent egy orult, gyermeket elvesztett no, mint a Fogd a kezemben, igaz itt csak egy epizod erejeig, na meg kozveszelyesnek sem tunt.

Yilmazt megint okolhattak volna a gyermekrablasert, erre a nagymama leleplezte magat, hogy o hagyta el, hat Yilmaz meg sem olyan kegyetlenkedo, ugy latszik. Es azt latom keszul Yilmaz a visszateresre hivatalosan is.

Fekeli aga haza taja egyebkent nekem jobban tetszik, mint a Cukurova birtok, megha sotetebbek es markansabbak, eroteljesebbek a szinek, akkor is.
mihenike 2020 febr. 16. - 22:30:29 Előzmény libra26
(78/929)
folytköv. *Én szerintem Sabhi/Asim, a színész, elkeverte a 2 sorozat szövegkönyvét mert ugyanazokat a negatívumokat mondja a felesegere mintt anno Hülyára :) - ezen szétröhögöm magam mindig-
mihenike 2020 febr. 16. - 22:28:09 Előzmény libra26
(77/929)
Szia :)ma még a vasárnapi ebéd fözése közben becsempésztem a 27. részt :) ebben megintcsak kiborított a szenilis mama, ahogy elindult a gyerekkel sétàlni... aztán az egész részben Z. sírását kellett hallgatni és egy rejtélyes alak tologatta a babakocsit. Demír ismét fénysebességgel otthon termett, ahogy megtudta a hírt a gyerek eltünéséröl.
libra26 2020 febr. 16. - 20:24:31 Előzmény mihenike
(76/929)
Sziaa :D én is imádom ezt, hogy "Demir, fiam gyere haza beszélnünk kell" és bent van az irodájában... következő jelenet *Demir parkol a birtokon* :D nem lehet rájuk fogni, hogy üresjáratokkal töltik ki a perceket! :)

És igeeen feltűnt bizony Demir úr szétesett külseje, amikor kijön a fürdőből :D :D egészen más hatást kelt, legalább is akkor úgy néz ki, mint aki nem akar a következő pillanatban a levegőbe lövöldözni ;)
A beteg mama valóban egy fárasztó karakter:D bár 1-2 alkalommal jót nevettem, pl mikor a szobában lévők rendes hangnemben beszélgetnek, ő meg bekiabál, hogy "elfogtátok már a viperát???"
Személy szerint én már nagyon várom Hünkar és Fekeli aga találkozását...
malvinkicska 2020 febr. 16. - 11:43:06 Előzmény mihenike
(75/929)
Izgalomban nem lesz hiány én a SB-on követem jól felépített, a színészek ragyogóak, szerintem és sokat nézek de ez az egyik legjobb sorozat, nemsarkos még eddig csak jó és rossz adok kapok van benne, meg olyan fordulatok az ember csak pislog.
mihenike 2020 febr. 15. - 23:25:41 Előzmény malvinkicska
(74/929)
Köszi az infót :) én nem bànom, ha hosszù, ha végig ilyen pörgös marad a történet :D csak tudjam tartani a lépést, mert mostanában kevés idöm van rájuk.
mihenike 2020 febr. 15. - 16:11:05 Előzmény libra26
(73/929)
szia :) ma neztem a 25-26. reszt :)
nagyon birom, ahogy Yilmaz ki-be mäszkäl a Yaman birtokra, mint Batman :) senki eszre sem veszi :) de ennek a "kunyhos-Demirt gyujtsuk fel"cimü törtenetnek mi ertelme volt, ha közben segitett neki kimenekülni? :) Ma Veli is visszatert rosszalkodni, remelem Serminnel összejönnek, annyira illenenek egymäshoz :) Ebben a reszben Sermin rämondta az "äment" a väläsra-lehet, hogy mär idegesitette, hogy "Asimom"=Sabhi mindennap megkerdezi töle, hogy "miert nem välunk el?" :) Ezzel a szlogennel olyan mint Gaffur, aki mindennap elmondja, hogy "Saniye ehezem, adj ennem" :) erre az asszony mindennap elmondja, hogy "büzlesz es tünj ki a konyhämbol" :)

Az is nagy szäm volt, amikor Hünkar es Demir szetidegeletek magukät, hogy Zühleya ki ne mozduljon a villäbol, mert akkor megtudja, hogy Yilmaz eletben van - erre Gaffur beszolt az urasägnak, hogy "persze, hogy meg fogja tudni, hiszen maga ordibält a kunyhoknäl, hogy adjäk elö Yilmazt" - haha :) de valahogy az info-äramläs megsem müködik, mert se Sabhi bäcsi se Gülten länyom nem mondjäk el Zühleyänak, hogy Yilmazom eletben van :) -pedig szegeny kis Zühleya azt hiszi, hogy legaläbb bennük megbizhat.
Azert megint megirigyeltem Zühleya ruhäit, amit a fotozäson viselt :) De Yilmaz is gondolkozhatna egy kicsit, hogy vajon kitöl van Z. gyereke :) - persze, ha leesne neki hamarabb, akkor rövidebb lenne a sorozat :)

Ma ott fejeztem be, hogy Fekeli Aga el kezdte meselni, hogy honnan ismeri a Yaman familiat, szoval a reszleteket meg nem tudom :)

Juj gyerekek nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de engem ez a szenilis-mama rettentöen idegesit ... mär elnezest... tudom, hogy beteg, de nekem az agyamra megy- bocsäss meg nekem Allah :)

Neked mär feltünt, hogy Demir urasäg fürdes utän, amikor nincs belöve a haja, milyen normälisnak nez ki? :) napközben mindig olyan mint egy duhvad :) Cengo barätom is gyanaszik, hogy valami nincs rendben a kedves barätjänäl :) Velit is jol megfenyegette ... annyira megijedt Veli,hogy fel nap mulva mär Serminnel es egy barätnöjevel ebedelgetett :)

Mi lett Isztambulban a mesterrel es felesegevel, aki annak idejen felkarolta Yilmazt es Zühleyat?

Az is nagyon tetszik, hogy ezek is fenysebesseggel közlekednek Isztambul-Cukurova-Adana bermudahäromszögeben :) Demir a legjobb autokkal, Yilmaz pedig gyalog, de mindig ott van mindenhol :)beolvad mint egy kameleon :)

Kellemes hetveget :)
libra26 2020 febr. 15. - 13:53:30 Előzmény mihenike
(72/929)
Sziaa :)
Haha mondjuk az szép lenne, ha a doki és Gülten összejönnének :D lehet nálunk már bejátszik az is, ahogyan Asimom a másik sorozatban a fiatalabb nőt választotta... Egy időre :))
Veli visszataszító egy alak amúgy :D bár Serminnek méltó társa lehetne:D Sermin is nagy karakter, úgy hajtogatja állandóan, hogy tőle nem lehet elválni, "mert én egy Yaman lány vagyok", mintha csak Hülya Atahant idézné vissza... Mert az Atahanoktól sem lehetett válni!!! :D
A Hünkar&Sermin csipkelődések tök jók, bár inkább csak az asszonyság szúr oda, amin saját maga jókat kacag :)
Lilit2017 2020 febr. 15. - 13:12:22 Előzmény malvinkicska
(71/929)
Nagyon szèpen köszönöm
malvinkicska 2020 febr. 15. - 13:10:40
(70/929)
az első évad 35 részes a másodikat forgatják utána néztem 56-nak van előzetese, és nem írnak sehol befejezésről.