perry 2012 nov. 16. - 19:14:56
(259/1599)
De komolyan, visszatérve néhány megjegyzésre. Van azért igazán jó kisugárzása a csúnya embereknek is, ismerjük a belsõ szépség fogalmát, ezt megtámogatva szellemességgel emberi tartással. Ráadásul a hendikeppel indulók az esetek többségében rokonszenvet ébresztenek, persze mindig lesz olyan ember aki a szépség bûvöletében él. Érdekes volt régebbi jelentkezõk között látni egy "bombázó" leányzót akinek torkából eszeveszett rossz hang tört ki és ez a csodás szépség és a csúnya hang darabokra törte az illúziót.
Talán ebben a mûsorban több lesz a jól elõadott szám és szerethetõ elõadó, valamint kevesebb a show és több a karon "felálló szõr" vagy a "borsózás". :)
perry 2012 nov. 16. - 19:01:26
(258/1599)
:) Ez koránt sem bizarr:) Viszont ki tudja kinek mi a csúnya és kinek mi a szép?:)
olahmiki1959 2012 nov. 16. - 18:58:20
(257/1599)
Nagyon bizarr dolog lesz, amit mondok, és elõre is elnézést kérek mindenkitõl a butácska poénért..:))

Egy megoldás lehet a csúnya férfiak, vagy fiúk számára: gyengénlátó lányt kell választani partnernek..:)))
perry 2012 nov. 16. - 18:42:44
(256/1599)
:)
"Álltam a ház elõtt három éjjel és egy délelõtt.
Küldtem a virágot, s a kertész jól megvágott.
Szólt a nagy szerenád, rámküldte a kutyáját.
Mer a lányok olyan buták, a szívemig egyik se lát.

Írtam egy áriát, olyan szépet, a szív elállt.
A versem-ó nagy ég- azzal tömte ki a cipõjét.
Egy zsák levél és benne a szívem, s a könnyeim a bélyegen.
De a lányok olyan buták, a szívemig egyik se lát.

Mert a csúnya fiúknak is van szíve, szíve senkinek nincs ennyire.
ÓÓ a csúnya fiúknak is van szíve, így a csúnya fiú mind jó,
S jó vele.

Hidd el ha esõ esett, félretoltam a felleget.
Kicsi lába, hogy ne fázzon, földre dobtam a kabátom.
ÓÓ a hold ragyogott, arra vártam, hogy meghalok.
De a lányok olyan buták, a szívemig egyik se lát.

Mert a csúnya fiúknak is van szíve, szíve senkinek nincs ennyire.
ÓÓ a csúnya fiúknak is van szíve, így a csúnya fiú mind jó,
S jó vele.

A csúnya fiúknak is van szíve, szíve senkinek nincs, nincs, nincs ennyire."
olahmiki1959 2012 nov. 16. - 17:47:27
(255/1599)
És most egy másikat. Nem hasonlítanak?
Szerintem mindketten nagyon édik.
olahmiki1959 2012 nov. 16. - 17:46:13
(254/1599)
Belinkelek ide egy képet, a mûsorral összefüggésben.
10/10
offtopic
-csengõzoli-- 2012 nov. 16. - 14:35:20 10/10
(253/1599)
A balzsamot!
Ezt nyugodtan leírhattad volna.
olahmiki1959 2012 nov. 16. - 12:53:44
(252/1599)
"kijelentem hogy nekem az egyik kedvencem a vietnámi srác."

Persze, mert õ szerzi be neked a... De nem is folytatom...
olahmiki1959 2012 nov. 16. - 06:09:32
(251/1599)
Remélem, a mai adással véget ér a mûsor kissé "rétestészta" jellege, és most már elkezdõdik az érdemi munka, élõ adásokkal, valódi feladatokkal, helytállásokkal, igazi megmérettetésekkel.
fo.ma 2012 nov. 13. - 16:35:42
(250/1599)
Még most sem tudom, kirõl nyilatkoztam visszatetszõen? Világosíts már fel légyszives :)
offtopic
Ezüstliliom 2012 nov. 13. - 01:17:25 Előzmény fo.ma
(249/1599)
A hozzászólásodból - még abból, ami miatt indult a párbeszéd köztünk - igenis úgy tûnt, hogy Neked is a külsõ a fontos. De erre nem mentség, hogy ilyen a világ.

Nem arra hoztam fel példának Krisztiánt és Dávidot, hogy a szépségük miatt szavaztak volna rájuk (habár Dávidnál ki tudja?), hanem arra, hogy a többség viselkedése még nem lesz automatikusan a helyes viselkedés. Azt meg erõsen vitatom, hogy azért nem estek még ki, mert voltak náluk rosszabbak is.

Amúgy engem nem zavar, hogy "kakukktojás" vagyok. Ezt már régesrég megszoktam, és még csak nem is szégyellem. Így legalább bele tudok nézni a tükörbe. De azt sehol nem írtam, hogy egyet kellene érteni velem, csak azt, hogy az, ahogy megnyilatkoztál, számomra visszatetszõ. És úgy tûnik, nem csak számomra volt az.
Ezüstliliom 2012 nov. 13. - 01:06:00 Előzmény olahmiki1959
(248/1599)
Be kell vallanom, hogy nem csak a Te hozzászólásaidat olvastam el, hanem az egész topikot szeretném. Talán nem baj.:) Szoktam én évekkel ezelõtti hozzászólásokra is reagálni. Ilyen elvetemült vagyok.;)
fo.ma 2012 nov. 12. - 20:21:31
(247/1599)
Egyáltalán nem személyeskedtem, én általánosságban beszéltem és még az sem biztos, h egyetértek azzal, h egy szép külsejû ember élete értékesebb egy rondáénál. De ettõl a tény még tény marad, h a kellemes külsejû emberek könnyebben érvényesülnek.
Az hogy te nem mész a tömeggel egy dolog, de másoknak sem kell veled egyetértenie. És ha többen vannak azok, akik egymással értenek egyet és nem veled, akkor nem õk a kakukktojások. Nyugodj meg, Zámbó K. és Szabó D. is ki fognak esni, ha nem e héten, akkor a következõn. Eddig sem a szépségük miatt maradtak bent, hanem mert voltak náluk xarabbak is. Bár Szabó Dávid éneklésével szerintem semmi baj nincs, maga az ember unalmas baromira.
olahmiki1959 2012 nov. 12. - 13:50:47
(246/1599)
Az megtisztelõ a számomra, hogy egy hónappal ezelõtti, általam már régen elfelejtett írásomra is reagálsz. de annyira talán nem kellene visszamenned az idõben, hogy hallatlanul szórakoztató, nagy tanulságokkal és szívet melengetõ mozzanatokkal teli, "annyira szórakoztató, hogy egy szuszra el kell olvasnom, nem tehetek róla" jellegû írásokat találj tõlem, gyakorlatilag bárhová kattints.:)))

(A kezem most már kezd ráállni - hála istennek - a kis jelek odabiggyesztésére..:)))
Ezüstliliom 2012 nov. 12. - 12:57:12
(245/1599)
Neked. Nekem nem. Fõleg egy énekesversenyen. És bizony visszatetszõ, ha az alapján mondasz valakirõl véleményt, hogy milyen a külseje, még ha az a mûsorvezetõ is. Az meg egyáltalán nem érv nálam, hogy a tömeg hogyan viselkedik. A tömeg Zámbó Krisztiánt és Szabó Dávidot is hétrõl hétre továbbjuttatja az X-faktorban, holott az éneklésük alapján már rég ki kellett volna esniük.
Ezüstliliom 2012 nov. 12. - 12:50:20
(244/1599)
Oké, én is így gondolom. Csak abból a hozzászólásból nem így tûnt. Biztos félreértettem.

Különben már írtam: a hozzászólás fölött ott van az "elõzmény" link. Ha arra rákattintasz, megnézheted, mire válaszolt a hozzászóló.
fo.ma 2012 nov. 12. - 12:45:40
(243/1599)
Azért ne legyünk már álszentek, az egész világ arról szól, h a jó külsejû emberek sokkal könnyebben érvényesülnek az életben. Még csak különlegesen tehetségesnek sem kell lenni ahhoz, h befussanak, ha szépek. De legalább is két egyforma kvalitású -mondjuk- énekes közül az egyik szép, a másik csúnya, ne mondd már, h a csúnya fog érvényesülni.
Ilyen a világ, a külsõ NAGYON is számít!
olahmiki1959 2012 nov. 12. - 12:14:38
(242/1599)
"De Miki! Most a külsejük meg a nemi identitásuk a lényeg, vagy hogy hogy tudnak énekelni???"

Ezt most kivételesen nem nagyon értem, hogy hogy jött ide.
Valami nagyon régi hsz-emre reagálhattál ezzel a kérdéssel, mert nem emlékszem, hogy mostanában például a nemi identitásról írtam volna.
Régebben megtörtént, de azt hiszem, akkor is csak azért, mert úgy vettem észre, hogy a különbözõ tehetségkutató mûsorok zsûritagjainak a döntéseiben, idõnként mintha nagyobb szerepet játszott volna a versenyzõ nemi identitásának a pozitív megítélése, mint kellett volna.
És ez néha az illetõ - szerintem - jogtalan elõnyökhöz juttatásával, a versenyben való továbbengedésével járt.

A külsõ megjelenésrõl az ember általában nem tehet, de arról igen, hogy ápolt legyen, lehetõleg ne hízzon el, vagy ha olyan alkat, akkor az egyéniségéhez illõ, okosan megválasztott ruhadarabokkal segítsen a megjelenésén, amennyire csak lehet.
A tisztaság, ápoltság, elegáns megjelenés az testalkattól független dolog, és nagyon árulkodó lehet abból a szempontból, hogy az illetõ mennyire törõdik magával, és mennyire tiszteli meg a zsûrit, vagy a közönséget, akik elõtt megjelenik.
A legfontosabb dolog számomra is - természetesen - az, hogy ki mennyire tud énekelni. Minden más szempont csak ezután következik.
Ezüstliliom 2012 nov. 12. - 11:52:26 Előzmény olahmiki1959
(241/1599)
De Miki! Most a külsejük meg a nemi identitásuk a lényeg, vagy hogy hogy tudnak énekelni???
Ezüstliliom 2012 nov. 12. - 11:43:08
(240/1599)
A fórum valóban azért van, hogy elmondd a véleményedet, csak az nem mindegy, hogy milyen stílusban teszed. És az is sokat elmond Rólad, "kedves ismeretlen", hogy valakit az alapján ítélsz meg, hogy szép-e vagy csúnya a külseje.