pillangókisasszony 2012 nov. 02. - 23:25:47
(219/1599)
Elég unalmasak az adások.Hátha késõbb majd beindul,pl az élõ show-val.
zgabor121 2012 nov. 02. - 22:13:51
(218/1599)
Mármint teljes nevét és hogy kicsoda.
zgabor121 2012 nov. 02. - 22:13:05
(217/1599)
Megnéztem pár adást. Egy valamit nem értek: miért nem tudhatjuk meg néhány versenyzõ nevét, mielõtt min. egy mentor megfordul?
Mr. Taifel 2012 nov. 02. - 20:18:04
(216/1599)
Utólag miért nem lehet megnézni a neten az adást? A voice.hu annyit ér, mint halottnak a csók. Nem csak a produkciókra vagyok kiváncsi, hanem a teljes cuccra. NB1es focimeccs megy a másikon. Faxba. Ezt az adást sem fogom látni.
olahmiki1959 2012 nov. 02. - 17:03:15
(215/1599)
"az XF annyival látványosabb szórakozást nyújt."

Hát persze, miután az élõ show jellegébõl adódóan, itt már kész produkciókkal kell elõállni. Éppen ezért érdekel, hogy a selejtezõk után a Voice mivel tud majd elõállni, hogy érdekes legyen a mûsor.
Tibag05 2012 nov. 02. - 15:20:38 Előzmény olahmiki1959
(214/1599)
"A mezõny egyértelmûen sokkal erõsebb, mint az X faktorban, .."
LEHET, de az XF annyival látványosabb szórakozást nyújt.
1/10
offtopic
Kistupac 2012 nov. 01. - 22:47:59 1/10 Előzmény dodo1994
(213/1599)
sziasztok,kedves dodo,egyetlen kérdésem lenne ( nem rossz indulat,öszinte érdeklödés ) te tényleg elhiszed ezt a nem látják fldolgot? lehet hogy én leszek megintcsak a közutálat tárgya,de komoly kételyeim vannak ezzel kapcsolatban.szerinted egy ennyire profit orientált média áru hazai jogtulajdonosa hagyná hogy "csak" hallás a alapján menjen a busines? kétséges,szerintem azért némi beleszólása van a vezetöségnek is pld :- gyertek hátra kicsit légyszi. ott ö ezt és ezt énekli az a másik ezt és ezt,rendkivül örömteli lenne a továbbjutásuk ( jó igaz nem ennyire direkt módon,de azért az a négy balek ott a forgó fotelükben igen erös presszió alatt állhat,mondjuk annyiért / akkora zenei tudással,jártasságal / én is vállalnám ) Persze ez csak az én véleményem,a müsorról nem nyilatkoznék,egy részt láttam az alapján nevetséges,M.M. üvöltözése,M.A. Müvésznö eröltetett diva tartása,M.F.K. úr kissé háttérbe huzódása ,és S.T. úr szinte komikus pózai sokat rontanak az amugyis kétes szinvonalon,szeretném hangsúlyozni ez az én véleményem.
Kockás 2012 nov. 01. - 21:55:51 Előzmény olahmiki1959
(212/1599)
A vietnami srácot, - a neve nem is olyan egyszerû, Nguyen Anh Quan - színikritikákban úgy írnák le, mint "szereposztási tévedés"-t, abszolút nem illik ide, egy bizonyos mûfajra alkalmas hangszínnel rendelkezik, de általános énekesként szerintem nem lehet hosszútávon gondolkozni benne.
Nem tudom, a zsûri mit hallott ki a hangjából, én még most, utólag visszahallgatva a netrõl a számát, sem találtam benne semmi különöset.
Legközelebb talán a "Fürge rókalábak" címû örökzöld dal felturbósított változatával kellene színesítenie a magyar könnyûzenei élet palettáját, amely számból egyúttal el is készülhetne egy új videoklip.
(Jól rá lehetne ijeszteni Fluor Tomira, meg SP-re...)
A következõ mondatot vele kapcsolatban találtam a neten.

"Õ egyébként a Magyarországon megrendezett Asian Voice 3.helyezettje."

Mi van???
Hallott valaki közületek arról, hogy Magyarországon, - gondolom, az itt élõ ázsiaiaknak - már rendeztek egy Asian Voice nevû tehetségkutató versenyt?
Mert én nem hallottam róla. (Jézusom, már annyian vannak nálunk, hogy külön versenyt lehet nekik rendezni???)

....hát ezen behaltam! Köszi, hogy jó estét okoztál nekem :))))

Szerintetek nem gyanús, hogy csak azokat látjuk szinte, akik tovább jutottak? Kb. ötre jut egy kiesõ.És engem pl, zavar a sok profi.Tudom, sokaknak ez kiugrási lehetõség lehet (vagy visszatérés !) , de akkor csináljanak nekik külön versenyt.Így elég gáz. Azt meg külön nem hiszem,hogy pl. a Berkes Gabriella hangját nem ismerték fel azonnal.

Nekem Caramel legnagyobb pozitív csalódás. Hihetetlenül természetes, kedves jelenség. Malek régen is folyton vigyorgott, ha kellett, ha nem, úgy látszik nem nõtte ki.Ettõl olyan mû nõ az egész.Én mondjuk régen se voltam oda érte, jól énekel, de ilyenbõl van egy zsákra való.A Somlót csípem, de még nagyon flegmának tûnik, a Mezõ kifejezetten idegesít, olyan mint egy túlmozgásos kamasz.A kinézete kifejezetten ízléstelen, bár a zenekarát meg nagyon szeretem.

A Szabó Kimmel egyszerûen katasztrofális !!
tompika74 2012 okt. 28. - 06:00:55
(211/1599)
Szabó Kimmel Tamás annyira szürke és érdektelen, hogy ha nem reklámozták volna már negyed éve, hogy "na ki lesz a Voice mûsorvezetõje?", akkor fel sem tûnne, hogy ott van. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Claudia vagy fõleg a Tilla jobb lenne nála :) A Clau a maga faragatlan, parasztos humorával - ami nekem bejön, de valakinek nem - meg tudná fûszerezni a mûsort, ez kétségtelen, és a Mezõ Misi hasonló stílusával jól passzolnának :)

A légzsákos csaj szerintem is rossz volt.

A Majka klón pedig amikor ült a barátnõje mellett, olyan szélesre tárta a lábait, hogy alig hagyott helyet a leánykának. Ezzel rögtön kapott tõlem egy negatív elõítéletet - mekkora tahó lehet ez! :) A hangja viszont tényleg nagyon jó.
olahmiki1959 2012 okt. 27. - 15:25:34
(210/1599)
A mezõny egyértelmûen sokkal erõsebb, mint az X faktorban, itt szinte mindenki nagyon jó, sõt, egyik jobb, mint a másik.
Azon már túltettem magam, hogy itt gyakorlatilag szinte mindenki évtizedes, vagy még régebbi énekes múlttal rendelkezik, mint ahogy azon is, hogy tízbõl kilencen valamelyik ismert embernek, zenésznek, színésznek, énekesnek a gyermekei. Ez nem baj, ha nem elõfeltétel az amatõrség, akkor oké. A jelentkezõk színvonala talán azért is ilyen magas.
Nekem is tetszett a mai adás, jobban mondva, a tegnapi, mert szombaton írok róla.
Volt egy-két emlékezetes figura, például a kövérkés cigánysrác, a 17 éves Farkas Sándor Lajos, aki úgy énekelt, úgy mozgott, és olyan volt az arca, hogy amíg ki nem írták a nevét, addig azt hittem, hogy egy molett lány énekel.
Meg sem fordult a fejemben, hogy fiúról van szó. (Én azt hiszem, hogy ez a testalkat, és ez a személyiség olyan születési adottság, amirõl az illetõ nem tehet, és amiért bántani sem kell. Ezt nem fejtem ki részletesebben, szerintem mindenki érti.)
Nagyon érdekes, magas hangszíne van, tehetséges, bár még - életkorából fakadóan - kiforratlan. Ha jövõre, vagy késõbb visszajön, van benne lehetõség.
Pákai Petra esetében - õ a molett, "nagy légzsákokkal érkezõ" szõke lány, - szerintem a zsûri nagyon melléfogott, mert hiába van dögös hangszíne, nekem már tegnap is feltûnt, hogy mennyi bizonytalan, ide-oda csúszkáló hanggal énekelt. Ma ismét meghallgattam a produkciót a netrõl, és még inkább meggyõzõdtem róla, hogy nem üti meg azt a szintet, hogy bent legyen a legjobbak között.
Ha esetleg nagyon sokat dolgoznak vele, akkor javulhat, bár tapasztalatom szerint, ha valaki hamisan énekel, azt nem nagyon lehet helyrehozni, mert a zenei hallás az születési adottság, az vagy van, vagy nincs.
Egy jól megválasztott dal nagyon sokszor elfedi a produkció hibáit, mert a zsûri az eredeti számot hallja magában önkéntelenül, és nem veszi észre a hiányosságokat.
A tegnapi adásból nekem egyértelmûen Weisz Viktor, a "Majka-fejû" srác tetszett a legjobban, nagyon érzékenyen, ugyanakkor dögösen, rekedtes, macsós, erõteljes hangszínnel, nagyon jól felépítve énekelte a Balázs Fecó-nótát.

Nem tudom, hány selejtezõ van még, de már most is baromi erõs mezõny gyûlt össze, egyelõre megtippelni sem tudom, hogy a végén ki fog nyerni.
10/10
offtopic
-csengõzoli-- 2012 okt. 26. - 22:54:56 10/10
(209/1599)
:D pedig egyébként tuti írna!
grace08 2012 okt. 26. - 22:32:02
(208/1599)
Hát amíg így hívod, hogy nagyorrú lány, elképzelhetõ, hogy nem fog írni.:D
10/10
danton-b 2012 okt. 26. - 22:28:57 10/10
(207/1599)
Ezt vitatom,de tegyük fel hogy olyan jó mint Malek,ha még nem is sikerült ezt bizonyítania,de akkor sem egy Callas de még csak nem is Tina Turner.Namármost mégha az is lenne ,akkor sem lenne mentség arra ,amit zsüritagként csinál ,mert az maga a borzalom,nem beszélve az irritáló egyéniségérõl és szakmai hülyeségeirõl .Elég ha csak a Norbi féle ámokfutására utalok,akibõl szerinte világsztár lesz pl,de soroplhatnám estig.
Aki ezt modta annál csak az volt hülyébb ,aki behívta a zsüribe.De õszintén szólva az Xfaktor zsürijének leghozzáértõbb tagja sem ér fel ezek legindiszponáltabb zsüritagjához.
10/10
-csengõzoli-- 2012 okt. 26. - 22:27:30 10/10
(206/1599)
Nekem a mai adás is nagyon tetszett!
Lehet én öregedtem meg,de számomra ezek a mûsorok értékelhetõk,ahol tehetségek, teljesítmények vannak!
Kicsit kíváncsi is vagyok,hogy mi kell a népnek, csupán a show középszr énekesekkel vagy van igény a jó hangokra is.
Kicsit félek az eredménytõl,de mindenképpen tanulságos lesz.
A nagyorrú lány (nem tudom e nevét :( ) nyugodtan írhat nekem privátot! :)

Szabó Kimmel Tamás egyelõre elég gyenge és a boríték nyitó kisfilmekrõl is ordít,hogy kamuk.
olahmiki1959 2012 okt. 26. - 22:20:53
(205/1599)
Keresztes Ildikó legalább olyan jó énekesnõ, mint Malek Andrea, ha nem jobb.
Mint zsûritag, nekem sem tetszik.
10/10
danton-b 2012 okt. 26. - 22:16:47 10/10 Előzmény CsizmásPandúr
(204/1599)
És ami a fõ: ért is ahhoz ,amit elvállalt.
10/10
danton-b 2012 okt. 26. - 22:13:58 10/10
(203/1599)
Elkövettem egy nagy hibát,csak most néztem elõször ezt amûsort ,miközben a sokkal gyengébb X-faktort néztem többször is.Itt jobb a mezõny,a zsüri fényévekkel jobb mint az ottani.Kb úgy aránylik mint Malek Andrea egyénisége Kereszteséhez .Nem beszélnek hülyeségeket mint ott,és csak a hang számít.Nem olyan mûvi az egész,sokkal emberibb.
fo.ma 2012 okt. 26. - 22:01:40
(202/1599)
Tényleg! MAJKA!!! :D
fo.ma 2012 okt. 26. - 21:58:27
(201/1599)
Ismerõs ez a hapsi.
fo.ma 2012 okt. 26. - 21:57:07
(200/1599)
Mondjuk engem késõbb sem érdekel a magánéletük és tényleg sok a szöveg, de nekem pont azzal a momentummal nincs bajom, h mutatják a levélbontást. :)