Téma: Tóth János

Glacess2 2018 jún. 10. - 18:56:56 Előzmény zolf
(66/86)
Igazat adok neked mindenben. Nagyon-nagyon gáz lett ez a sorozat, bár sejteni lehetett amúgy is, hogy semmi egetverő sztori nem fog kikerekedni. Engem nagyon zavar, hogy folyton borzasztó ronda szereplőket hoznak fel benne, és szinte mindenki unszimpatikus. (Ahogy írtad, Valika, Reman és Kálmán voltak a kivételek... én Balázst is ide sorolnám). Annyira örültem, mikor a végtelenül ronda és rossz színésznő, Jordán Adél (hiába a híres szülők!), végre eltűnt a színről. Komolyan mondom, hányinger kerülgetett, valahányszor felbukkant... legfeljebb vasorrú bábának való ezzel a külsővel. Idióta dialógusok, színvonal alatti párbeszédek, nulla értékű történet, ripacskodás az egész. Egy amatőr társulat jobbat tudna összehozni. Csenge és Máté: katasztrófa mindkettő. És akkor jön egy "Cica-atya"! Honnan a fenéből jött ehhez az agyament névhez az ötlet! Az első Szilvi is okádék karakter volt, és ez a második is borzalom. Kadosa karaktere is erőltetett, nagyon hülye ötlet volt ezt a szálat belefűzni az amúgy is borzalmas történetbe.
Rábi Rab 2018 máj. 17. - 21:38:47 Előzmény zolf
(65/86)
Gratulálok, felmondtad a mostanában némely körökben kötelező polkorrektkedő szöveget. Tudom, én is Tóth János vagyok, ne fáradj ezzel.
zolf 2018 máj. 16. - 14:19:00
(64/86)
Ha a sorozat tényleg az átlag magyar proli életmódról és viselkedésről készült szappanopera - amelyben a szereplők az az átlag magyar proli mentalitást mutatják be - akkor a szereplők közül talán Reman, Kálmán és Valika a legemberibb, és egyben legszerethetőbb szereplők.

Nekem talán Valika az egyik legszimpatikusabb karakter, hiszen hihetetlenül szeretni való, nincs a karakterében semmilyen gyűlölet, rosszindulat vagy megvetésre méltó - még akkor sem, ha kissé "együgyű" a természete. Mintha Jánosnak (a legrohadtabb, legaljasabb, legutálatraméltóbb, leggusztustalanabb, azaz az átlag magyar proli ember megtestesülésének) a szöges ellentéte volna. Valika az egyetlen személy az egész sorozatból, akit szívesen elfogadnék bármilyen rokonnak vagy akár élettársnak is (mondom ezt 27 évesen).

Viszont számomra az a vicces, hogy ezek a személyiségjegyek a valóságban is fellelhetők. Pontosan ezért nézem a sorozatot, mert sajnos nagyon is ráismerek az összes, gusztustalan, utálatra és megvetésre méltó magyar emberi megnyilvánulásra a szereplők viselkedéséből. A fent említett három szereplőn kívül egyetlen szerethető karakter sincs a sorozatban.
A Többiek mind töketlenek, életképtelenek, utálatra méltók, szociopaták, gyűlöletesek és deviánsak.

Érdekes, hogy egy színesbőrű ember adott esetben több emberséggel is rendelkezhet, mint egy fehérbőrű ember, aki mondjuk "mélymagyarnak" is titulálja magát. Azért mondom ezt, mert én élőben is megtapasztaltam az ilyen "Tóth János félék", és a Kálmánhoz és Remanhoz hasonlatos emberek mentalitását.
(Emiatt döbbentem rá, hogy nem a bőrszín határozza meg magát az EMBERT, hanem maga a viselkedés és az érzések, amiket maga az ember tanúsít önmaga és más emberek felé.)
Azt kell hogy mondjam, a sorozat ilyen szempontból nagyon életszerűen adja vissza a valóságot.
Ugyanis a magyarok 90%-a manapság "Tóth Jánosokból" áll. Ez lehet hogy durván hangzik, de sajnos igaz. (A saját bőrömön tapasztaltam meg.)
Rábi Rab 2018 máj. 10. - 23:16:36
(63/86)
Azt nem bírom felfogni, hogy a második évad hogy lehet ennyire hullámzó. A 2/7-es résznél majdnem végleg szakítottam az egész sorozattal, egyetlen esélyt kapott még tőlem, a 2/8-ast. Ami viszont jó lett. Miért kell erőltetni ezt a Balázska-Cica atya-Szilvike dolgot? Idétlen, ötlettelen hülyeség. János legalább jó.
1/10
Andrew9619 2018 máj. 05. - 22:53:46 1/10
(62/86)
Vállalhatatlanul kínos ez a sorozat. Csodálom, hogy 2 résznél többet megért.
zolf 2018 máj. 02. - 12:34:44
(61/86)
Idáig csak jeleneteket láttam a sorozatból, de úgy döntöttem, hogy megnézek egy-két részt is.
Én nem is viccesnek, hanem sokkal inkább szánalmasnak mondanám ezt az egész produkciót.
Miről is szól maga a sorozat? Az átlag magyar proli mentalitás elé állít görbe tükröt?
Esetleg Mucsi Zoltán igazi arcát ismerhetjük meg a sorozaton belül? Ugyanis ez a színész általában soha nem volt képes idáig emberi módon megnyilvánulni, teljesen mindegy hogy milyen szerepben vagy helyzetben találkoztunk vele.
Adott egy kiöregedett, megkeseredett, agresszív, gonosz, aljas és gyűlölködő ember, aki mindig eléri hogy a környezete megutálja őt a gusztustalan, bicskanyitogató stílusa miatt. Nagyjából így lehetne összefoglalni a sorozat lényegét.
Én csak egyetlen dolgot szűrtem le a sorozatból idáig:
Ha ilyen Tóth János féle emberekkel hoz össze téged a balsors, akkor lehetőleg menekülj az ilyenek negatív környezetéből, ha kedves az életed. Esetleg csak zárd ki őket az életedből, ne hagyd, hogy téged is lehúzzanak a saját szintjükre.
(Én amúgy Balázs helyében egy ilyen Tóth János féle undorító férget át sem engedtem volna a küszöbön - lesz@arnám hogy családtag. Mivel a mi családunkban is fordultak elő ilyen negatív elemek, ezért megtanultam, hogy időnként el kell felejteni a "családi kötelékeket".)
zolf 2018 ápr. 29. - 20:30:43
(60/86)
Engem csak egy kérdés foglalkoztat. Mucsi Zoltán a való életben is ilyen neurotikus idegbeteg állat? Ugyanis bárhol is láttam őt szerepelni idáig, csak annyit láttam hogy egy mérhetetlenül agresszív, gyűlölködő és közönséges ember, akitől mindenki lejön az életről. Ritkán van olyan megnyilvánulása amiben nem viselkedik úgy, mint egy utolsó, suttyó, mucsöröcsögei tirpák.
Attól tartok, hogy a való életben sem viselkedik különbül. Azt olvastam, hogy felesége van és négy gyereke. Bele sem merek gondolni, hogy milyen lehet a családi élete (főleg a felesége és a gyerekei részéről). És egy ilyen idegbeteg ember trágár megnyilvánulásai jelentik ma Magyarországon a nívót? Csakis erre van kereset? Szégyen!
Bruce Robertson 2018 ápr. 26. - 22:58:23 Előzmény luci87
(59/86)
Ja, wiki szerint 55 éves Tóth János. Hát akkor az anyja legalább 73. 8 év szerintem túl sok, nem igaz, hogy nem volt korban megfelelő színésznő a szerepre...
Bruce Robertson 2018 ápr. 26. - 22:55:33 Előzmény luci87
(58/86)
Mucsi Zoltán 60 éves, Csoma Judit pedig 65. Na most az a kérdés, hogy a sorozatban Mucsi játszik-e magánál cirka 15 évvel fiatalabb karaktert, vagy Csoma Judit magánál cirka 15 évvel idősebbet. Szerintem Mucsi nem tartja olyan jól magát, hogy ennyit letagadhasson, a színésznő pedig azért nem tartja annyira rosszul magát, hogy olyan öregnek nézzük.
8/10
luci87 2018 ápr. 08. - 13:41:48 8/10 Előzmény Quinn Mallory
(57/86)
Ez nekem is feltunt rogton..; Janos 56 v 58 az anyja elvileg husszal kb.tobb,de uannyinak nez ki o is...;)
Pityu83 2018 febr. 20. - 12:15:16
(56/86)
Tetszik a sorozat,de minél jobban nézem annál jobban elszomorodom a valós magyarországi helyzet mutatja be egy görbe tükrön keresztül.
offtopic
Filmgusztália 2018 febr. 18. - 16:42:23
(55/86)
Te elmebeteg vagy...tök hihetõ, h 17 évesen magadnak termeled a kaját és se az égbõl, se a földbõl nem jut bele szennyezõ anyag...ahha. Hülyeségeket beszélsz és természetesen a privát leveleinket akkor sem raknám ki, ha még meglennének, de mivel törölted a regedet azok is veled haltak...
offtopic
Filmgusztália 2018 febr. 18. - 15:53:47
(54/86)
Nem eszel ilyeneket, hanem mit eszel te szerencsétlen agyhalott, csak ilyenekhez jutsz hozzá, hacsak nem biocuccokat eszel nyersen te szerencsétlen.
Lehet, h neked ez a virtuális világ, mert annyira ostoba geci vagy, h nem fogod fel, h a nickek mögött valódi emberek vannak, ez a tér ugyanolyan tér a kommunikációra, mint egy terem, egy disco vagy egy pályaudvar, ha ezt nem vagy képes bevésni a borsószemnyi agyadba és a béka segge alatt lévõ érzelmi intelligenciádba, akkor így jártál.
Én viszont úgy gondolom, hogy itt is és az életben is adom önmagam és akinek ez nem tetszik az nyasgem.
Te egy valódi netes troll vagy, a legrosszabbik fajtából, nem átallsz mások érzelmeivel játszani, arra hivatkozva, h itt bármit lehet, csak mert te nem veszed komolyan...silány, gyenge szar vagy és ezt te is tudod magadról, azt hiszed ez a színjáték kompenzálja, amit itt lemûvelsz, hát nem.
offtopic
Filmgusztália 2018 febr. 18. - 15:48:58 Előzmény Rábi Rab
(53/86)
Azért ahhoz is pofa kell, h te bassz el valamit és a másikat hibáztasd érte.
Rábi Rab 2018 febr. 11. - 16:45:00
(52/86)
Nem kellett volna sokat gondolkodnod azon, hogy rájöjj, a hozzászólásom nem neked szólt, hanem béluskának, csak félrenyomtam. De látom sikerült felbõszítened magad egy félreküldött hozzászóláson. Ez azért már eredmény.
Rábi Rab 2018 febr. 11. - 16:41:56
(51/86)
Ja õ ilyen virtuális szabadságharcos? Akkor mindent értek. A dagadt nõk mindig ilyen hülyeségekben élik ki magukat.
offtopic
Filmgusztália 2018 febr. 10. - 22:54:44
(50/86)
Ezeket nem tudom honnan veszed, de semmi valóságalapja, ráadásul azok után, h privát levélben puncsoltál végképp nem értem, kedvesen köszöntél el és azóta konkrétan nem váltottunk párbeszédet, csak filmekhez szóltam hozzá. Te így hajlamos vagy elfelejteni a múlt nemrégiben megtörtént eseményeit és újra és újra elõvenni a korábbi rögeszméidet. Azt mondanám fura vagy, de ez inkább skizofrénia, viszont ezen nem lepõdnék meg, kezdik pedzegetni, h a sok táplálékban fellelhetõ adalékanyag, tartósítószer és egyéb gyógyszerek okoznak ilyen mellékhatásokat, azért egyre gyakoribb az emberek között a skizofrének száma. Jobbulást, bár ilyen állapotban már csak a nyugtatók "segítenek"!
offtopic
Filmgusztália 2018 febr. 09. - 22:02:42
(49/86)
Ha két sorral lejjebb olvasol nem égsz így be te idióta féreg. Sok sikert az olvasgatáshoz és a szövegértelmezéshez!!!
Rábi Rab 2018 febr. 08. - 21:15:34 Előzmény Filmgusztália
(48/86)
Hülyeségeket beszélsz. Ha tényleg a szép emberek a jók akkor te iszonyat rossz ember lehetsz így kinézet alapján.
offtopic
Filmgusztália 2018 jan. 14. - 09:36:44
(47/86)
Az utolsó mondatoddal 100%-ig egyetértek, azonban ha egy arc csúnya az nem feltétlenül a viselkedésére válasz, hanem lehet az életmódjára is, ivás, dohányzás, rossz táplálkozás, kevés víz fogyasztása bizony, bizony nyomot hagy.