9/10
grosz_i 2023 febr. 06. - 20:55:41 9/10
(1/1)
A félénk, nincstelen író, Paulnak már voltak szebb napjai is. Felesége Rosalind a gazdag hulladék vas kereskedő Konrad miatt válik tőle, aztán a regényével sem halad úgy mint szeretné, a kiadója meg nyomást gyakorol rá - még a kislánya, Lizzie is már aggódik az apjáért. Paul úgy dönt, hogy a nőknek egyszer és mindenkorra vége az életében, és visszavonul magányos hegyi kunyhójába.

Ott igyekszik leküzdeni, hogy teljen leblokkolt, képtelen bármit is papírra vetni, és végre folytatni a megkezdett romantikus regényét. Mivel a saját élete jelenleg kevés ihletet ad e tekintetben, nem is halad túl jól.

De minden megváltozik, amikor a zivatarban rekedt Steffi bekopogtat az ajtaján. Először csak a házában ad menedéket, de hamarosan a szívében is. Ez viszont kiváltja azt, hogy a felesége, Rosalind hirtelen ismét nagyon ragaszkodni kezd hozzá. Együtt a közös lányukkal ott áll bőröndökkel a férfi ajtaja előtt, hogy a női praktika minden szabálya szerint elűzze a válófélben lévő férjétől a riválisát. Amikor pedig a kiadója tinédzser lánya beleszeret Paulba, a férfinak mindenképp ki kell találnia valamit...