A somlói borok nagy extrakt- és alkohol-tartalmuk, robosztus savai miatt, nem a mindennapi, gyors fogyasztás borai. Nem túloz a régi hagyomány, amely szerint ebben a borban gyógyító erő rejlik.
A hegyoldal kizárólag fehér borszőlőfajtákat nevel. Olaszrizling, furmint és a különleges ízű, illatú bort adó juhfark.
2003-ban az 50 éves fennállását ünneplő családi pincészet jelentős szőlőültetvénnyel és saját palackozóval rendelkezik.
A juhfark szőlő az egyik legősibb magyar fajta, amely ezen a vulkáni talajon díszlik legcsodálatosabban. A "juhfark" fajta őrzésében a családi pincészet komoly szerepet vállal.
"... Én a hagyományos bor-készítési eljárással, különleges minőségű bort kívánok előállítani. A modern eljárásokkal készült borokkal nem lesz versenyképes Somló..."
Szolgáltatások, ajánlatok
Egyéni és társas utazáskor borkóstolót a pincében, hozzá harapnivalót a vadászteremben szolgálunk fel.
Ételeink: Fatányéros, Kemencés csülök, Gulyás, és egyedi kérésre, különleges grill ételek.