TV-csatornák

Újabb magyar Oscar és egy kínos baki az Oscar-gálán

A tavalyi után idén újabb magyar Oscar-díjat ünnepelhetünk. Deák Kristóf a Mindenki című rövidfilmjével elnyerte a kategória legjobbjának járó Oscart. A legjobb film a Holdfény lett, mint utóbb kiderült. Elmondjuk.

Minden, ami mozi

Minden, ami tv

Aranyélet

A magyar HBO frappáns válasza a Maffiózókra, olyan sztárokkal, mint Ónodi Eszter, Anger Zsolt és Thuróczy Szabolcs.

Nincs kettő négy nélkül

Mi lehet jobb Bud Spencernél és Terence Hillnél? Ha két Bud Spencer és két Terence Hill pofozza le a riói gengsztereket!

Heti mozipremierek Összes premier

 • John Wick: 2. felvonás
  John Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon.
  Időpontok
 • A régi város
  Régi nő, régi barátok, régi titkok. És a feladat: túllendülni a gyászon, és talán belekezdeni egy másik életbe - amit a bátyja, a rábízott kamaszsrác apja választott számára.
  Időpontok
 • Szép álmokat!
  Massimo idilli gyerekkora egy csapásra összeomlik, mikor anyja meghal. Évekkel később sikeres újságíróként Szarajevóban tudósít a délszláv háborúból, de pánikrohamai miatt haza kell térnie.
  Időpontok
 • Tékasztorik
  Bihari Viktória "Tékasztorik" című blogja alapján készülő vígjáték/romkom, amiben Viku próbálja megtalálni élete (nagy) egyik szerelmét.
  Időpontok

Blog.hu

kulturális ajánló

Lee Se Yong: Agyag, Tűz és Természet

Budapest, Budapesti Koreai Kulturális Központ - március 15-ig látogatható
A művész gazdag színvilágú kerámiái Chunghwa festékkel készültek, melyek a nagyközönség körében modern, ugyanakkor hagyományokon alapuló stílusukról ismertek. Ez alkalommal 50 különböző alkotás lesz megtekinthető, köztük kerámiaszobrok egyszerű és tréfás rajzokkal, illetve grafikák és más kerámiák.

Budapesti Fesztiválzenekar

Budapest, Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - február 27., 19.45
A hangverseny Wagner Lohengrinjének előjátékával kezdődik, majd két olyan szerző egy-egy művével folytatódik, akiknek életművére Wagner döntő hatással volt.

Bocs, félrement!

Budapest, Belvárosi Színház -
február 27., 20.00

Kinek ne ment volna már félre valamije? Levele? Házassága? Élete? Vagy más egyebe? Szmájli. Aztán annyit sem tud mondani, hogy BOCS, FÉLREMENT?

„Nem a nyomort akarjuk látványossággá tenni”

Mit szólna, ha a nyaralásból hazatérve egy idegen család lakna az otthonában? Vagy a főbérlője hetente emelné a lakbért? A Kassák Múzeum kiállítása végigtekinti, mit tettek a lakhatási kérdések megoldásáért az elmúlt bő száz évben