TV-csatornák

Meghalt Roger Moore

Az Angyal, a Minden lében két kanál és a Bond-filmek sztárja 89 éves volt.

A legbutábbtól a legbetegebb valóságshow-kig

Összegyűjtöttük kilenc valóságshow-t Amerikától Japánig, amik túlmennek egy bizonyos határon, a legbetegebb reality-ben még a Truman show is valósággá válik. Hátborzongató listánk következik.

A Múmia után mindent elárasztanak a szörnyek

A Tom Cruise főszereplésével készült Múmia bevallottan egy sorozat kezdő darabja, a Universal a Marvelhez hasonlóan össze akarja terelni klasszikus szörnyeit, Frankenstein teremtményétől kezdve a láthatatlan emberig.

Minden, ami mozi

Itt a Film Farm!

A Mindenki sikerén felbátorodva szép csendben a mozikba lopakodott egy izgalmas magyar rövidfilm-válogatás furcsa autómosókkal, világháborús sztorival, városi legendával és három nagymamával.

Minden, ami tv

Életben maradni

6 év telt el, mióta Tony Manhattan utcáit járta a Szombat esti lázban. Tony most egy olcsó hotelben lakik, pincérként és tánctanárként dolgozik. Egy fiatal táncos lánnyal, Cynthiával randevúzgat.

Ízek, imák, szerelmek

Liz Gilbert egy csúnya válás után egy váratlan döntéssel elhagyja addigi élete biztonságos kereteit. Hosszú útra indul, hogy teste és lelke is megkapja azt, amire igazán vágyik.

Notre Dame-i toronyőr

Quasimodo, a Notre Dame púpos toronyőre beleszeret Esmeraldába, a gyönyörű cigány táncosnőbe. Amikor a felbőszült csőcselék boszorkánynak bélyegzi a lányt, Quasimodo nyújt menedéket neki.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Alien: Covenant
  A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes.
  Időpontok
 • Film Farm
  A Film Farm az első hazai egész estés rövidfilm válogatás, amiben az elmúlt évek legizgalmasabb magyar kisfilmjeiből szerepel 9 alkotás.
  Időpontok
 • Frantz
  A német Anna vőlegényét, Frantzot gyászolja, aki a fronton vesztette el az életét. Egy nap titokzatos férfi jelenik meg Frantz sírjánál, akit rejtélyes kapcsolat köt a halott katonához.
  Időpontok
 • Gemenc - Az árterek világa
  Gemenc Közép-Európa legnagyobb ártéri erdeje, ahol a víz folyamatosan alakítja a tájat. A Duna határozza meg az ott élő növények és állatok mindennapjait.
  Időpontok

Kulturális ajánló

Zea (NL), King Ayisoba (GH)

A38 Hajó, 20:00
King Ayisoba a kologo, a ghánai kéthúros lant egyik legnagyobb virtuóza, mellesleg a kurrens világzenei színtér hatalmas ígérete. Első slágere, a 2006-os "I Want To See You, My Father" illetve a debütalbum Modern Ghanaians kisebb forradalmat indított el az országban.

Budapest Folk Fest

május 24-től 28-ig
A Fonó nyolcadik alkalommal rendezi meg a Budapest Folk Festet. Idén a Fonó Sztregova utcai épülete és a Várkert Bazár Öntőház udvara ad otthont az autentikus népzenei és a világzenei nagykoncerteket egyaránt felvonultató programsorozatnak.

Szabad polc

MOM Kulturális Központ, 15:00
Könyvcserebere szabadon a Sirály sétányon. Ha elhozza régi, megunt, esetleg több példányban meglévő szépirodalmi vagy ismeretterjesztő könyvét, becserélheti a a Szabadpolcon található könyvek bármelyikére.

Blog.hu

Így vegyél mosógépet!

Újra itt a támogatott mosógépcsere-program, de hogyan válassz olyan gépet, ami hosszú évekig segít tisztán tartani a ruháidat?