TV-csatornák

Tényleg minden marhaságra emlékszünk a '90-es évekből?

Tényleg! Péntek este 8000 Rapülők-rajongó kántálta Gesztiékkel együtt, hogy „felváltja a melót a szex, mint gulyáslevest a Pilóta keksz”. Ironikus időutazás egy olyan sulidiszkóba, ahol Tóth Gabiék miatt ütősebb lett a show, mint egy X-Faktor fináléban!

Éjfél utáni mesék

Néha megéri fennmaradni, vagy csak felvételre állítani a tévét, mert a legizgalmasabb filmeket gyakran éjfél után adják, mint Michael Mann lányának rendezését és két nagyon fekete vígjátékot.

Minden, ami mozi

Mit hoz a március a mozikba?

A Loganen és az új King Kongon túl is lesz élet a mozikban, igazán sűrűnek érkezik a március, remek filmekkel egymás hegyén hátán.

Minden, ami tv

Furcsa pár

A Neil Simon világsikerű színdarabjából készült filmben Jack Lemmon és Walter Matthau, a halhatatlan komikus-páros két elvált férfit alakít, akiket az élet viharai egy fedél alá sodornak.

Dolgozó lány

Tess átlagos nő, nem mindennapi vágyakkal. A jóhiszemű lány élete nagy lehetőségét látja saját ötletében, ám főnöke eltöri a lábát és úgy tűnik vége mindennek.

Még drágább az életed!

A terroristák elfoglalnak egy nemzetközi repülőteret, hogy kiszabadíthassák az ott fogva tartott maffiózó-főnököt. Tervük szinte tökéletes, mindenre felkészültek. Egyedül John McClane-re nem.

Heti mozipremierek Összes premier

 • John Wick: 2. felvonás
  John Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon.
  Időpontok
 • A régi város
  Régi nő, régi barátok, régi titkok. És a feladat: túllendülni a gyászon, és talán belekezdeni egy másik életbe - amit a bátyja, a rábízott kamaszsrác apja választott számára.
  Időpontok
 • Szép álmokat!
  Massimo idilli gyerekkora egy csapásra összeomlik, mikor anyja meghal. Évekkel később sikeres újságíróként Szarajevóban tudósít a délszláv háborúból, de pánikrohamai miatt haza kell térnie.
  Időpontok
 • Tékasztorik
  Bihari Viktória "Tékasztorik" című blogja alapján készülő vígjáték/romkom, amiben Viku próbálja megtalálni élete (nagy) egyik szerelmét.
  Időpontok

Blog.hu

kulturális ajánló

Rapülők - Áj Lav Jú!

Papp László Budapest Sportarén, 18:30
Ember nem volt a Földön, de Magyarországon biztosan, aki a 90-es években ne a Rapülők slágereiket dúdolta volna reggeltől estig. Félmillió eladott lemez, megannyi őrületes koncert és szakmai elismerés után Geszti Péter (MC Gesztenye), Berkes Gábor (T-Boy) és Szentmihályi Gábor (Michel de Lux) mégis úgy döntött: a csúcson hagyják abba. Így lett a játéknak szánt, őrületes sikerű bandából az évtized ikonikus popegyüttese, amely egy nagyszabású show erejéig ismét összeáll! 2017. február 25-én "Áj láv jú" című koncertjükkel töltik meg a Papp László Budapest Sportarénát, hogy megidézzék a kilencvenes évek felhőtlen jókedvét, és megkérdezzék: Mi kéne, ha volna?

Mentés másként?- "Mi marad az újmédia-művészetből?"

Ludwig Múzeum, március 26-ig
A kiállítás a médiaművészet magyarországi kezdeteitől napjainkig tartó időszakot, a folyamatosan megújuló technológiákat alkalmazó művészek munkásságát mutatja be a Ludwig-gyűjteményben található műalkotásokon keresztül.

Négy fal között

Jurányi Ház, 19:00
Dr. Fritz Kahn A szerelem iskolája című kézikönyve 1957-ben jelent meg, és akkor forradalmi szemléletével nem egy szemérmes házaspárt indított el a boldog párkapcsolat és az érzéki örömök felé.

„Nem a nyomort akarjuk látványossággá tenni”

Mit szólna, ha a nyaralásból hazatérve egy idegen család lakna az otthonában? Vagy a főbérlője hetente emelné a lakbért? A Kassák Múzeum kiállítása végigtekinti, mit tettek a lakhatási kérdések megoldásáért az elmúlt bő száz évben