TV-csatornák

a legfontosabbak

Kritika

Aranyos, de bealudtam rajta – Gru 3

A Minyonokkal együtt inkább már a negyedik rész hoz ugyan pár kellemes és vicces fordulatot, de sokszor ül le a sztori, az eredetisége kezd is megkopni, a kicsi sárga végbélkúpok pedig már idegesítőek.

Program

Szabadtéri- és vízi színházi előadások júliusban!

Nyaralás közben sem kell lemondani a színházrajongóknak szenvedélyükről, jobbnál-jobb előadásokkal várják a vízi színházak és szabadtéri színpadok az érdeklődőket országszerte. A júliusi műsorból szemezgettünk.

ezeket már láttad?

20 érdekesség a 20 éves Harry Potterről

Veszettül öregszünk: 20 éve jelent meg a Harry Potter és a bölcsek köve. Összeszedtünk néhány kevésbé ismert érdekességet a sorozatról, a regényekről és a filmekről egyaránt.

Kiosztották a 13. KAFF díjait

A 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál nagydíját Wunder Judit Kötelék című rövidfilmje kapta, Bucsi Réka LOVE című alkotása pedig a legjobb rövidfilm kategóriában nyert. A 10. Európai Animációs Játékfilm és Tv-film Fesztivál legjobb egészestés animációja A vörös teknős lett. A közönségdíjat az Életem Cukkiniként vihette haza.

Ezt nézd a tévében!

Heti mozipremierek Összes premier

 • Élesítve
  Alice Racine, az egykori legjobb CIA kihallgató az idővel versenyt futva próbál megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.
  Időpontok
 • Transformers: Az utolsó lovag
  Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe.
  Időpontok
 • Vuk
  Vuk, a kis róka története, akinek családját az ember kiirtja, így egyedül kénytelen vándorolni egészen addig, míg Karak be nem fogadja. Mikor felcseperedik, elindul megkeresni szülei gyilkosát.
  Időpontok
Cinemax

Neil Gaiman hihető meséi

A négyrészes sorozat a népszerű fantasy író, Neil Gaiman történeteit dolgozza fel. A fantáziadús mesék Londonban játszanak, és jellemzően sötétek és szürreálisak, teli vannak gótikus karakterekkel és váratlan fordulatokkal, ami mágikus hatást kölcsönöz a valóságnak.

Apokalipszis: Sztálin

Bolsevik, forradalmár, gengszter, terrorista, tömeggyilkos... A háromrészes dokumentumfilm utólag színessé tett, a nagyközönség által eddig még nem látott felvételek segítségével rajzolja meg a történelem egyik legsötétebb alakja portréját.

AMC

Machete gyilkol

Az amerikai elnök alkut ajánl Machete-nek: ha sikerrel teljesít egy veszélyes küldetést, cserébe megkapja az amerikai államporgárságot. Ehhez el kell fognia Mexikóban az egyik drogkartell főnökét, aki Washingtont fenyegeti.

PROGRAMOK, AMIKET NE HAGYJ KI!

PIM Nyári Fesztivál

A Károlyi-palota udvarán a kert gesztenyefái szolgálnak a tizenötödik PIM Nyári Fesztivál díszletéül. Június 25. és július 14. között a könnyed nyári estéken a zene, a képzőművészet és a színház lesz az irodalom társa.

Dürer - Fénybe metszett vonalak

Nyitvatartás: 10.00-19.00
A Bibliamúzeum Dürer - Fénybe metszett vonalak című időszaki kiállítása Albrecht Dürer metszeteiből mutat be válogatást.A kiállítótérben elhelyezett képek túlnyomó része bibliai ihletésű műalkotás, láthatjuk Ádámot és Évát, megelevenednek a Krisztus életéhez kapcsolódó történetek, de felbukkannak világi témák is.

ketrec

Mi a fene az az opusz 69?

Biztos ön is találkozott már azzal a furcsa számmal a zeneművek címe után: ez az opusz szám. De mi ez? És miért van rá szükség?

Magyar rajzfilmeket díjaztak Kecskeméten

A 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál nagydíját Wunder Judit Kötelék című rövidfilmje kapta, Bucsi Réka LOVE című alkotása pedig a legjobb rövidfilm kategóriában nyert. A 10. Európai Animációs Játékfilm és Tv-film Fesztivál legjobb egészestés animációja A vörös teknős lett. A közönségdíjat az Életem Cukkiniként vihette haza.