Személy

Stohl András

Született: 1967. február 23. (Magyarország, Budapest)


Értékelés:

309 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

1989-től a Katona József Színház tagja.
1990-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát.
2001-től szabadúszó.
2003-tól a Nemzeti Színházban játszik.

2000 óta az RTL-Klub műsorvezetője. A nagysikerű Való Világ és Survivor valóság-showk műsorának vezetése is a nevéhez fűződik.

Díjai
Jászai Mari-díj - 2000
Az Országos Színházi Találkozó különdíja (A kezdet vége)
Puck-díj (A nevető ember)
Vastaps-díj (Szeget Szeggel)
Farkas-Raskó-díj - 2007

Linkek:
Vélemény:


2016. július 14. 21:32
Off

Miért ne írhatnál negatív dolgot is, ha igaz? Mindennek két oldala van. :)
Nem hiszem, h külön rád mentek volna... inkább csak annyi, h egy az egybe törölnek mindent, mert lusták elolvasni... lásd focitopik, kétszer is. :)

2016. július 14. 20:54
off
Nem vállalkozom rá h összeszámoljam pláne h összehasonlítsam egymással azokat a nickeket, akik uazt a nótát bírják évek óta fújni Stohlról, minden egyebet pl szakmai kiválóságát mellőzve.

on
Inkább arra vállalkoztam és vállalkozom h olykor megírom Stohlról friss-aktuális színházi élményeimet, ha s amikor vannak. Itt vagy a színház topikban az adott darabnál. Szerencsére vannak ilyen élmények számosak. Mindenkiről mindent megírni persze nem áll módomban, ne is várja el senki :) de ha vkit egyesek kipécéznek és az a vki a magyar szín- (és film)játszás egyik legformátumosabb alakja, őt megilleti a pozitív diszkrimináció, ha a róla-többet-írás annak számít.

itt off
Vagy inkább pl. P á g e r Antalról kellene többet írnom? Szívesen megteszem, de ha nem csupán kimagasló, makulátlan színészi kvalitásait emlegetem, hanem netán életének árnyasabb, hogy úgy mondjam "makulás" (vö. makulátlan) eseményeit is, akkor az tilos lenne? Merthogy nemrég úgy kimoderálták egy hszomat mintha anyáztam volna...pedig engem anyáztak...nem Páger.

on
Röviden: csúnyákat írni Stohlról szabad, teszem azt Págerről meg nem? Hogy is van ez?

2016. július 14. 18:14
OFF

Nagy valószínűség szerint, a foci topikot is trollkodó (egyik) idiótáról lehet szó, aki azóta 20 néven írkált már kb. Kész röhej. Vagy a másik, mert az is detto. E két bohóc közül valamelyik. :)))

Összes hozzászólás