Hatalmas sztárparádéval érkezik a fenyegető jövő

Március 17-én debütál az Apple TV+-on az a 8 részes sci-fi sorozat, az Extrapolations, amelyben Marion Cotillard a legkisebb sztár és Meryl Streep a legnagyobb.

A Scott Z. Burns (a Plutónium író-rendezője, Az informátor!, a Fertőzés, a Mellékhatások és a Pénzmosó forgatókönyvírója) által jegyzett drámai széria a közeli jövőben játszódik, és azt mutatja be, hogy

a klímaváltozás hatására igazi káosz uralkodik az egész világban, az emberek mindennapjaiban.

Mindezt a Föld különböző részein élő nyolc különféle ember szerelmi, munkahelyi és/vagy családi történetén keresztül illusztrálják, amely sztorik gyakran egymásba is kapcsolódnak. Mindegyik sztori más és más, de az érintetteknek mindegyikben küzdeniük kell a jövőjükért, és életre szóló döntések meghozatalára kényszerülnek. Bátorság és öntelt elégedettség, változás és romlás vív csatát egymással, miközben az emberiség órája egyre csak ketyeg.


Habár valószínűleg elég helyigényes lesz, megpróbáljuk összeszedni a sorozat legnagyobb sztárjait. Az Extrapolationsben (a cím jelentése: becslések, következtetések) szerepel

Eiza González (Fontos vagy nekem), Marion Cotillard, Tobey Maguire, Forest Whitaker, Murray Bartlett (A Fehér Lótusz, The Last of Us) és Keri Russell.

De játszik még a szériában Edward Norton, Meryl Streep, Heather Graham, Diane Lane, Kit Harington, Sienna Miller, Gemma Chan (Örökkévalók), Indira Varma (Trónok harca), Matthew Rhys (Foglalkozásuk: amerikai), Judd Hirsch, David Schwimmer, Michael Gandolfini (Fülledt utcák, Cherry, A maffia szentjei) és Tahar Rahim (A próféta) is.


(via Apple TV+, IMDb)