TV-csatornák

gratulálunk!

Vasúttörténeti Park Húsvéti Nyuszikeresés - Nyereményjáték

Tavasszal újra kinyitja kapuit Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja, a Vasúttörténeti Park. Szezonnyitás alkalmából április 17-én megrendezésre kerül a Húsvéti Nyuszikeresés, ami számos izgalmas és különleges hagyományőrző programmal várja a látogatókat.

Heti mozipremierek Összes premier

 • 1945
  1945 augusztus 12, 11 óra. Titokzatos szállítmányukkal két fekete ruhás, fekete kalapos idegen jelenik meg egy magyar falu vasútállomásán. Néhány óra alatt minden megváltozik.
  Időpontok
 • Alibi.com
  Néha minden pénzt megér egy alibi, amivel sikeresen leplezhetjük kettős életünket. Greg alibigyáros startupja óriási siker. És a cégnek hála, még álmai nőjét is megismeri.
  Időpontok
 • Desierto - Az ördög országútja
  Egy csapat bevándorló megpróbál átkelni a mexikói határon, hogy eljusson az Egyesült Államokba, azonban útjukat állja egy távcsöves puskával felszerelt, önjelölt "igazságosztó".
  Időpontok
 • Öldöklő szerelem
  Nem könnyű elegánsan szakítani. Tessa még alig heverte ki, hogy véget ért a házassága, amikor volt férje eljegyzi új szerelmét, és hazaviszi abba a házba, ahol valaha Tessával élt.
  Időpontok
 • Szívvel-lélekkel
  Három fiatal szörfözik a francia óceánon. Később a hazaúton baleset történik. A tizenéves Simont kórházba szállítják, de hamar kiderül, hogy élete már csak illúzió: szüleinek döntést kell hoznia.
  Időpontok