LEGFONTOSABBAK

Tévé

Családi filmek szombatra

Hallottatok már gonosz koaláról? Mi még nem, de hát a fantázia határtalan, így szombat délelőtt a tévéképernyőkön bárki találkozhat eggyel a Dzsungel-mentőakció című animációs filmben. És ha nagyon megijednétek tőle, majd megvigasztal a Jégvarázs 2. vagy a Toy Story vidám kis csapata.

Mozi / Évforduló Pasolini öt legbotrányosabb filmje

1922. március 5-én született Pier Paolo Pasolini olasz író, költő, teoretikus, nyelvész és filmrendező, aki műveiben a mennyet és a poklot is megjárta – és erre kényszerítette közönségét is. Legellentmondásosabb alkotásaiból válogattunk.

Tévé

Itt vannak a legjobb filmek szombatra reggeltől estig

Már reggel 10-kor elkezdődik a filmdömping.

Programajánló

Szombati aktuális

Programkínálat tekintetében ez a nap a sokszínűség jegyében telik. Válogass hát te is kedvedre a gyerekprogramok, koncertek, színházi előadások közül.

Mozi

Két magyar film is Ezüst Medvét nyert a Berlinálén

Nagy Dénes lett a legjobb rendező a Természetes fény című háborús filmmel, a legjobb mellékszereplőnek járó díjat Kizlinger Lilla kapta Fliegauf Bence Rengeteg - Mindenhol látlak című alkotásában nyújtott alakításáért.

Születésnap

Nem csak egy szexbomba – Ezért hiányzik Eva Mendes

Március 5-én lett 47 éves, és 2014 óta, azaz hét éve nem láthattuk a vásznon a csodálatos Eva Mendest, aki a közhiedelemmel ellentétben nem csak egy szexbomba, és amíg játszott, kifejezetten mély alakításai is voltak. Ezekből válogattunk.

Most a TV-ben Teljes tv műsor

szombati programok

tévéajánló

TV2

Kéjjel-nappal

Amikor June találkozik a rejtélyes Roy-jal , aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja, talán ő álmai pasija. Ám hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nem stimmel, és rájön, hogy a férfi nem más, mit egy profi ügynök. Nincs sok választása, vele kell tartania, és egyszer csak egy árulásokkal, átverésekkel teli helyzetben találja magát.

Film+

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

Az újabb elsöprő erejű kalandban a hányatott sorsú Jack Sparrow-t erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik.

RTL Klub

A Hangya

A Marvel Moziuniverzum következő epizódjában a nézők megismerkedhetnek az eredeti Bosszúállók egyik alapítójával, aki első alkalommal látható a mozivásznon. A Hangya szuperképessége, hogy rendkívül kis méretűre tud zsugorodni, miközben ereje megsokszorozódik. A Scott Lang polgári névre hallgató, rendkívül sikeres tolvaj sorsa úgy alakul, hogy akarva-akaratlanul hőssé válik.

VIASAT3

A titánok harca

Hádés, az alvilág ura elpusztítja a félisten Perszeusz családját. Ráadásul azt követeli az emberektől, hogy áldozzák fel Argosz hercegnőjét, Andromédát, és vessék a szörnyszülött fia, Kráken elé. Perszeusz vállalja, hogy szembeszáll a szörnnyel. Egy csapat harcossal, köztük a veterán Drakóval és Andromédával az oldalán.

Pénz beszél

A jószívű, mindenki kedvence Brandon Lang egy év leforgása alatt milliomosok vagyonával játszó John Anthonyvá válik, aki nyolcvan százalékos biztonsággal tippel bármilyen meccsre. Arra persze csak később döbben rá, hogy mentora, Walter Abrams csúnyán átverte, és a játék nem csak pénzre megy. A milliós fogadásoknál már az élete is tét.

Filmcafe

Nő a baj

Darren nagy csalódása után meg van győződve róla, hogy soha többé nem lesz szerelmes. Gyerekkori barátaival, J.D.-vel és Wayne-nel alakít egy zenekart, és Neil Diamond feldolgozásait játszák. Egy nap megismerkedik a gyönyörű Judith-tal, aki eléri, hogy a fiú ne találkozzon a barátaival. Mi több, már esküvőről szólnak a pletykák!

CIKKEK

Videó

'90-es évekbeli, fergeteges sitcomot csináltak a Ragyogásból

Nevess te is együtt a joviális apukával és a bűbájos Torrance család többi tagjával, akik egy gyönyörű házban élnek!

Tévé 8 dolog, amit a South Park előre megjósolt

A Pokémon Go sikere és Oszama bin Laden likvidálása után a jövőbe látó South Park-stáb márciusban egy Oltásügyi különkiadással jelentkezik, hadat üzenve a vírusszkeptikusoknak és a QAnon-konteósoknak.

Filmajánló Amikor a szamurájokat elsöpörték a föld színéről

A terjeszkedni vágyó középkori Japán első igazi hódító hadjáratát Korea ellen indította, és bár a szárazföldön sikereket arattak, a vesztüket egy tengeri csata okozta: erről szól az Admirális – Aki legyőzte Japánt.

Mozi Újabb Harry Potter-filmek készülnek a Warner boszorkánykonyháján?

A WarnerMedia vezérigazgatója utalt ilyesmire egy befektetői konferencián. Lesz Harry Potter-videójáték, sőt, talán tévésorozat is!

Tévé Már South Parkba is megérkezett a vakcina

Új különkiadással jelentkezik a rajzfilmsorozat.

Streaming Melissa McCarthy és Octavia Spencer szuperhősruhát ölt

Megérkezett az új szuperhős-vígjáték, A lecsap csapat előzetese.

Tévékritika Nagy szám – Nem értjük, hogy miért született meg ez a műsor

Aki a cím alapján egy zenés produkcióra vagy mondjuk Kovács Patríciára számít, az csalódni fog, itt az életükről mesélnek ismert emberek, majd egy picit, de tényleg csak nagyon picit énekelnek.

Streaming / Kritika

Laurie éjszakái - Jegyezzük meg a Cosmo Jarvis nevet

A sikeres énekesből lett színész színes, remek humorú egyéniségét általában az öltözőben hagyja, és most is egy brutális, artikulálatlan karaktert hoz, akit egy tinilánnyal hoz össze a sors - vagy valami más.

Mozi

A fekete nőket már pozitívabb szerepekben mutatja Hollywood, de még mindig számít a bőrszín

Egy felmérés alapján inkább a világosabb bőrű fekete nők kapnak fontosabb szerepeket.

Streaming

Megszólaltak a botrányos Allen kontra Farrow készítői

A négy részes dokumentumsorozat egyoldalúan mutatja be a szexuális zaklatás krónikáját, de az alkotók kiálltak a hitelesség mellett.

ketrec

Az évtized legjobb filmjei #8 - 2018

Az év, amikor Viggo Mortensen sofőrnek, az ifjabb Washington KKK-tagnak állt, Natalie Portman expedícióra indult, Christian Bale alelnök, Chadwick Boseman párduc lett. Folytatjuk évtizedösszegző sorozatunk, amelyben szembesítjük magunkat a korabeli toplistáinkkal, és újranézzük a kedvenc filmjeinket.

WandaVision, 1. évad, 8. rész

Pszichoterápia boszorkány módra. Spoileres kibeszélő!

Vadonatúj Terminátor-sorozatot tervezget a Netflix

De nem Schwarzeneggerrel, hanem a Ghost in the Shellt készítő anime stúdióval

Retro Gyerekkorunk játékai

Ma ismét egy kicsit a nosztalgiáé lesz a főszerep. A mai felgyorsult és kicsit digitális világban már egy kicsit furcsának is tűnik, de mi nagyszerűeket játszottunk a szabadban, a friss levegőn egykoron.

Játékok a Polcról Japán Star Wars érdekességek: a Popy-figurák

Ritkaságnak számítanak, meglehetősen drágák, a különlegességekre hajtó gyűjtők minden álma ez!

Szakértő Így készült a Blade Runner

A nyolcadik utas: a Halál befejezése után Ridley Scott kijelentette: Egyhamar nem szeretne sci-fi filmet forgatni.

Szégyen és gyalázat, de a rendszert csak a nevelőszülők embersége tartja egyben

Illúziók, sallang és masni nélkül, saját tapasztalatai alapján írt könyvet a nevelőszülőségről Stájn Emma szociális szakember.

Így lettem tudatosan táplálkozó húszévesből Mentes Anyu

Amikor valaki a szükségből erényt kovácsol, és receptjei nemcsak az ételérzékenységre adnak megoldást, hanem a válogatós ízlés próbáját is kiállják.

Mészáros Lőrincről neveztek el teret Budapesten, a nyolcadik kerületben

Az aprócska tér csak 70 éve viseli Dózsa György alvezérének nevét, aki a felkelésben betöltött szerepe miatt máglyán végezte.