Személy

Járai Máté

színész, ének, előadó
Született: 1978. október 15. (45 éves) (Magyarország, Budapest)
  • 2021
    El a kezekkel a Papámtól! 5.7 színész színész (magyar játékfilm, 97 perc, 2021)
    • SuperTV2:
      • péntek (márc. 29.) 10:45,
      • szombat (márc. 30.) 05:25
    • Prime:
      • vasárnap (márc. 31.) 14:00
  • 2021
    Csoportterápia 5.1 színész színész (magyar musical, 98 perc, 2021)
  • 2018
    200 első randi 6.6 színész színész (magyar filmsorozat, 60 perc, 2018)
    • VIASAT2:
      • kedd (márc. 19.) 05:00,
      • szerda (márc. 20.) 04:50,
      • csütörtök (márc. 21.) 04:45,
      • péntek (márc. 22.) 04:50,
      • szombat (márc. 23.) 05:00,
      • szombat (márc. 23.) 06:20,
      • vasárnap (márc. 24.) 06:35,
      • kedd (márc. 26.) 04:40,
      • szerda (márc. 27.) 04:55,
      • csütörtök (márc. 28.) 04:45,
      • péntek (márc. 29.) 04:40
  • 2015
    Egynyári kaland 8.3 színész színész (magyar tévéfilmsorozat, 52 perc, 2015)
  • 2014
    Fapad 6.7 színész színész (magyar vígjátéksorozat, 26 perc, 2014)
  • 2004
    Alice Csodaországban 2.0 színész színész (magyar színházi közvetítés, 63 perc, 2004)
  • 2000
    Morális bypass 9.0 színész színész (magyar kisjátékfilm, 19 perc, 2000)

Hozzászólások

varpeter 2022 nov. 21. - 20:11:00
Szívesen meglepnélek egy tükörrel, hogy magad lásd, milyen egy nyomoronc patkány vagy valójában.
Petvarad 2022 máj. 20. - 20:05:46
Máté gyerek! Túl nagy neked az a mellény, amit viselsz. Ideje lenne elmenned egy férfi szabóhoz. Netán nőihez?
Bonitó 2022 máj. 20. - 00:05:16
Járai Mátéval kapcsolatban lentebb leírtam már a véleményemet.
A Nyerő párosban, a Survivorban, a Reggeli műsorban való szerepléséről is írtam, mert az első kettőben való szereplése, viselkedése miatt lett antipatikus számomra, de nagyon.
Egyébként megvan a véleményem az egész Reggeli adás műsorvezetőiről is. Akik közül - talán két fő kivételével - a Nyerő páros c, adásban szereplők közül kerültek be a csatorna műsorába.
A műsor, sokkal rátermettebb, képzettebb magukra igényesebb embereket kíván a képernyőre műsorvezetőnek, mint akik most vannak, Járai Mátéval az élen?! Akik végig vihogják az egész műsoridőt. Ezért is örültem az alábbi hírnek, és egyben remélem, hogy szép sorban kipotyognak majd a műsorból?!
https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/rtl-klub-reggeli-jarai-mate-racz-jeno-istenes-bence-feluggesztes/vcfvyls
törökbálint 2022 ápr. 16. - 08:12:00
Illés B. a dédapja kellett, h legyen, mert az anyai nagyapja Maár Gyula volt, még az első házasságából.
Rojita 2022 ápr. 15. - 23:16:56 Előzmény kovimari
Valóban Ő is (feleségestől) mindent megtesz, h ellenszenves legyen mindenki szemében. Az ilyen embereket messziről el kell kerülni, aki kénytelen velük dolgozni, az a köszönésen kívül jobb, ha nem is szól hozzá(juk). Viszont, a viselkedésük már gyanús. Mi van, ha utolérhetetlen szemétségükkel akarnak kitűnni? (Saját ötlet, vagy műsor-rendezői utasítást követve.) Mint látjuk, így is ki lehet tűnni. Ha nincs színházi főszerep, akkor a kamera előtt eljátszani a legvisszataszítóbb színészt, (házaspárt).
Megérné a témát, h egy bulvár-újságíró nyomozzon a múltjuk után, első sorban J.M után. (Milyen volt tizenévesként, aztán a színházban, milyen most a kollégáival? Mindig összeférhetetlen volt, vagy tudott alkalmazkodni?) Persze, nem lesz szimpatikusabb, ha kiderül, h csak mostanában hajt a leggecibb színész címre. Csak talán, kicsit megmagyarázná viselkedését. Ha elterjed, h mindenkit leszól és ezért minden celeb, színész, tévés kolléga, de legfőképpen a közönség utálja, - akkor lehet olyan film-színház-tévés-rendező, aki vmi főgonosz szerephez őt hívja.
Lehet, h ez nála egy munkakeresési csali.
Aki egy híres családban nőtt fel, az nem tud elmerülni egy szürke hétköznapi munkában. Ennyiben súlyos teher is lehet a többgenerációs Kossuth-díjas család. (Lehet, h évtizedeken keresztül otthon "Mi művészek vagyunk, mi mások vagyunk" - szólamokat hallott. )
Olvasom, h anyai nagyapja Illés Béla szocialista író is Kossuth-díjas volt.)

(Az említett realityket csak a résztvevők családtagjainak szabad nézni).
kovimari 2022 ápr. 15. - 21:06:36 Előzmény Rojita
Na ami az eszembe jut róla először, csúszómászó.
Miért: mert amiket leírtál, ő pont fordítva gondolja. Nyerő párost néha néztem, na ez túlzás, háttérműsorként ment néha konyhában, vasaláskor, stb, úgy, hogy nem figyeltem oda és ottmaradt a TV. Ott kifejtette, hogy igen is nehezményezi, hogy ő csak egy vidéki színész, a felesége, talán szinkronrendező, és igen is be akar kerülni a köztudatba, és azért jelentkezett ide, hogy felfigyeljenek rá. Most kicsit félek, nehogy valamire ne jól emlékezzek, mert nem igazán figyeltem oda, meg meg pláne nem jegyeztem ami ott folyt, de ezen felháborodtam. Díszes társaság volt, igazi sz..keverő társaság. Állandóan azt beszélték ki, aki nem volt ott, klikkesedtek, undorító volt, és a szót ők ketten vitték, mert szerepelni akartak. Már a hangjától feláll a szőr a hátamon. Akkor Győrben játszott, bent volt a csapatban a Puskás-Dalos házaspár, akkor még nem házaspárként. Őket nyíltan alul öltözöttnek nevezték, és kibeszélték, mert otthon többnyire melegítőben voltak, ők így érezték jól, magukat . A Bogi győri, ki volt akadva, hogy ő eddig hogy tisztelte, művész úrnak tartotta, és ilyen. Azt, hogy ő biszex, többször kifejtette, a feleségével nyitott házasságban élnek, és nekik az a jó, azért nem féltékenyek, mert másnap a másik elmeséli mi történt, és ezt megbeszélik. Ezt ők nyíltan, büszkén hangoztatták, mert aki em így gondolja, hát az vessen magára. A neje, az egy öntelt, agresszív, az van amit én akarok nő, ez meg egy nyálas senki. De mindenben nekik van igazuk. Ha látnám valahol, most már biztos elkapcsolnék. "„A szüleimben nem volt kötelességtudat. Legtöbbször nem is dolgoztak, az őseik hagyatékát élték fel, és tették pénzzé az értékes festményeket, drága ékszereket és ezüsttárgyakat. Hosszú éveken át csak a mának és a bulizásnak éltek, és arra nem is gondoltak, hogy gyerekként én hogyan élem meg velük az életet. (…) Önpusztító emberek, akiknek ez a sorsuk, ez a karmájuk”– vallotta be a pszichiátriát is megjárt színész." A szüleiről így beszélt. Egyébként édesanyja Maár Gyula lánya , így amikor Maár Gyula és Törőcsik Mari összeházasodtak, akkor lett ő Törőcsik Mari fogadott unokája. Szóval ilyen, akkor már érted, miért van minden jó érzésű emberben vele szemben zsigeri ellenszenv.
Rojita 2022 ápr. 15. - 18:43:32 Előzmény Bonitó
Milyen tulajdonságai miatt találod antipatikusnak?

Kérdezem ezt, mert nekem se szimpatikus, de véleményemet csupán néhány újság-interjúja alapján hoztam meg. Az említett reality-műsorokat nem láttam, (csak hírhedtségükről hallottam), műsorvezetőként talán kétszer láttam, színpadon pedig egyáltalán nem. Pedig a Wikipedia szerint, ugyan nem vették fel a Színművészetire, de érettségi után 3 évet magániskolában tanult énekelni és utána kapott szerződést vidéki színházakban. Éveken keresztül játszott musicalekben, főszerepeket is sikerrel. Díjakat kapott.
Akkor miért hagyta ott a színházat? Ha anyagi, vagy eü-i problémák miatt elvállalta a pesti műsor-vezetői állást, miért vállalt el alja, reality -szerepléseket is nulla senkikkel?
Főleg, miért teregeti ki saját és családja szennyesét a sajtóban? Mert ha ezek a visszaemlékezések még a színházi évei idején történtek volna, akkor rendben van, minden színész szereti a reklámot, többen fogják így megnézni az általa játszott darabokban. De most, miért? Írjon egy könyvet, emlékezzen a felmenőiről, de mostani silány, elcelebesedett életét tartsa titokban. Ne vállaljon el gusztustalan, beteg, mocsárban dagonyázó realityket, hanem próbáljon visszakerülni a tisztes, de szegény színészek világába. (Előadókörút, zenei fellépések, nyilvános műsorok házigazdája, tanítás, óraadás,...) Így is írnának róla a sajtóban, de akkor valós munkája eredményéről. Mert nem az a fontos, h mindenáron sűrűn olvassanak róla akármi bődületest, hanem a lényeg a saját élete, hogy egyenes tudjon maradni a gerince.
Bonitó 2022 ápr. 15. - 14:13:55
Járai Máté színészt, a "Nyerő páros "c. reality műsorban (2020) ismertem meg. Párjával Járai Kirával együtt. Előtte, ismeretlen volt számomra, azt sem tudtam, hogy létezik?!
A Nyerő páros után az Rtl csatorna reggeli műsorának műsorvezetője lett. Kollégái, szintén a Nyerő párosból kerültek elő. Járai 2021 őszén szerepelt a Dominikán forgatott "Survivor" c. valóságshowban.

Járai Máté antipatikus számomra! Próbáltam megkedvelni a fent említett műsorokban, de nem hogy megkedvelni nem tudtam, de egyre ellenszenvesebb lett számomra! Feleségével Kirával együtt!
És nem azért lett antipatikus, mert felvállalta másságát, vagy a mindig hangoztatott nyitott házasságuk miatt! Emberileg nem jött be nekem! Ergo, nem tudtam megkedvelni, ugyanúgy, mint a nagymamáját a sok Kossuth-díjas Törőcsik Marit sem. Pedig próbáltam, de Őt sem tudtam megkedvelni!
Petvarad 2022 ápr. 14. - 18:48:59
Kis hülye buzeráns
omama2 2021 okt. 10. - 19:19:13 Előzmény Petvarad
egyetértek ! Van baj nála
Petvarad 2021 okt. 07. - 14:41:23
Szánalmas, gerinctelen, jellemtelen.
Bruce Robertson 2021 aug. 29. - 19:31:39 Előzmény ccaty
Ezt a kommentet válaszra se méltatom.
ccaty 2021 máj. 04. - 09:48:04
Szólj hozzá!

Nem szólok hozzá.....