A halálkártya

Bakancslistához adom
Horrorscope / Tarot
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 92 perc, 2024

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Egy pakli tarot kártya nemcsak néhány színes lap. Sokkal több annál: van, akinek az élete van benne. És van, akinek a halála. Néhány jó barát talált egy régi kártyapaklit, amelynek 78 lapján furcsa minták vannak. Mágus. Remete. Akasztott ember. Ördög. Torony… És végül: a Végítélet.

Nem tudják, mi ez, és nem ismerik az alapszabályt: nem szabad olyan lapokhoz nyúlni, amelyet másnak osztottak. Szörnyű hibát követnek el, amelynek szörnyű következményei vannak: az átkozott lapok közül kiszabadul egy nem evilági gonosz lény, és a társaság tagjai egyenként kénytelenek szembetalálkozni sorsuk legborzasztóbb változatával. Aki még él közülük, az a halállal fut versenyt, hogy kiszabadítsa a jövőt abból a rettentő lehetőségből, amelyet a jóskártya ígér.

A fiatal színészekkel készült misztikus horror a tarot kártya – valóban létező – titkain alapul. Látványos és hátborzongató: kihagyhatatlan mindazoknak, akik szeretnek félni a moziban.
Bemutató dátuma: 2024. május 9. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Dewsee5 máj. 19. 23:10:28 8/10
Én nagyon élveztem a filmet szerintem elég szórakoztató volt bár ehez hozzá tartozhat az is hogy mostanában rémes filmeket láttam mozikban. Hogy öszinte legyek kevesebbet vártam és többet kaptam pont elég benne a szórakoztató humoros elem és az ilyesztgetés is maga az alap már sokszor meg lett valósítva de mégis kicsit úgy éreztem mint ha más lenne nálam ez egy 10/8 tudom ajánlani aki egy kicsit nyugodtabb bambulos filmet szeretne nézni.
5/10
KriszXD56 máj. 19. 16:43:09 5/10
Szokványos tucathorror.
Azon a klisén alapul hogy, tinik valami random helyen szórakoznak. Találnak valami dolgot, most épp ennél a filmnél jóskártyát. Komolytalanul játszadoznak vele, ám mikor sorra húllanak kiderül hogy megpiszkáltak valami gonosz természetfelettit. És most viselik a következményeket... Jumpscarek jók benne és a megvalósítás sem rossz. Nálam ez egyszernézős.
3/10
Kidlacee máj. 13. 22:29:15 3/10
Majdnem bealudtam rajta :(
frenchbullie máj. 13. 07:08:59
Üdv! Klisés, de a maga nemében szórakoztató jumpscare. Se több, se kevesebb. A látvány és a hanghatások a moziban érvényesülnek.
3/10
Halley Comet máj. 09. 21:59:12 3/10
Sokkal jobbra számítottam a trailer alapja , egyszer nézhető
danek87 máj. 05. 15:45:43 Előzmény itsme1
Megvolt! :)
itsme1 máj. 05. 14:03:57
Ki a bánat kíváncsi a te véleményedre?
Hát én!

Ha olvasod ezt a bejegyzést, és téged is érdekel, hogy egy rendszeres Port- (Mafab, IMdB, stb.) kommentelőt mi motivál, amikor egy filmet értékel, vagy odaírja a véleményét, akkor szavazz az alábbi linken elérhető válaszokra!
https://forms.gle/k2yXpfNoH8VzDQZo6

Jó móka, ne hagy ki!