A megtorlás útján

Bakancslistához adom
Avengement
18 éven aluliak számára nem ajánlott angol akcióthriller, krimi, 90 perc, 2019

Értékelés:

34 szavazatból
Szerinted?

Egy jószándékú, kisstílű bűnözőből igazi hidegvérű gyilkos válik börtönbüntetése során. Szállítása közben sikeresen legyűri az őreit, és szabadlábon véres bosszúhadjáratba kezd azok ellen, akik szörnyeteget csináltak belőle…

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
doktormacko1 máj. 08. 23:10:23 6/10
6 / 10 Egyszemélyes kommandó némi csavarral.
6/10
LanyUs máj. 01. 07:19:52 6/10
A rokoni száltól eltekintve egy közepes egyszemélyes kommandó.
8/10
InteriorLulu ápr. 25. 02:09:02 8/10
Meglepően jó film. Érződik, hogy az írója és a rendezője egy és ugyanaz, mert ahogy ennek a kitűnő ritmusú, feszes bosszútörténetnek az egyes elemei lassanként a helyükre kerülnek, az egy nagyon szépen összerakott forgatókönyvet sejtet. Az idősíkok gyakori váltakozása, hogy minden egyes visszaugrás pontosan a helyén van, nagyon jót tesz ennek az amúgy nem igazán bonyolult, szikár sztorinak. A film nagy hányadát kitevő, jól koreografált bunyók pedig nem finomkodnak: törnek a csontok és állkapcsok, spriccel a vér, amolyan tipikusan angol realista, kegyetlen és naturalista módra.
A zenéje durván nyúlja Morricone veszettül jó A profi-ját, viszont legalább nagyon is illik egy olyan sztorihoz, ahol a már veszítenivaló híján lévő főhős megszökve visszatér, hogy bosszút álljon az őt elárulók mindegyikén...
8/10
nefefe ápr. 24. 16:51:36 8/10
Adkinsnak volt más rosszabb filmje is. Néhány gyengébb megoldástól eltekintve jó film volt.
5/10
sexykex ápr. 20. 00:29:30 5/10
A film azon alapszik, hogy a barátait megválogathatja az ember, a rokonait azonban nem. Vannak még további okosságok is. Például a test fizikai fejlesztésének vannak korlátai, ám az agy hülyítésének nincsenek. Szeretem a bosszúállós, véres, verekedős filmeket. Elméletben én is ilyen vagyok. Gyakorlatilag azonban a túlfejlesztett (elhülyített) agyhoz egy fejlesztetlen (felpuhított) test társult. Bezzeg, ha lecsuktak volna!
8/10
antdomi ápr. 17. 16:29:45 8/10
Igen, Steven Seagal is egyedül vert szét mindenkit, annyi különbséggel, hogy rajta még egy karcolás sem szokott esni. Ez utóbbi ok miatt egyetlen filmjére sem vagyok kíváncsi, hiszen semmi izgalom, ami leköthetne (előre lehet tudni, hogy mi fog történni). Ez a film viszont teljesen más, minden szempontból.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu