Az öcsém dinoszauruszokat kerget

Bakancslistához adom
Mio fratello rincorre i dinosauri
olasz-spanyol családi vígjáték, 102 perc, 2019

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Jacknek két nővére van, ezért repes a hírtől, hogy kisöccse születik, attól pedig még inkább, hogy a kis Gio extra kromoszómával rendelkezik – szülei magyarázatát félreértve azt hiszi, hogy az öccsének szuperképességei vannak. Jack később rájön, hogy Gio valójában egész másképp különleges, mint gondolta: a kisfiú Down-kóros. Az idő teltével Jack kamaszodni kezd, és egyre jobban unja, hogy foglalkoznia kell Gioval. Gimibe megy, ahol megismerkedik egy lánnyal, a szociális ügyekért nagy lelkesedéssel küzdő Ariannával.

A fiú szeretné lenyűgözni az suli menői közé tartozó lányt, így még egy rockzenekarba is belép dobosként – Gio létezését viszont megpróbálja eltitkolni előle, ezért hazudik az egész iskolának is. De az igazság nem maradhat örökre rejtve, Jack pedig idővel megtanulja, hogy a dinoszauruszokért és a szintetizátorért is rajongó Gio energikus, életteli személyisége és különleges látásmódja tényleg megváltoztathatja a világot – pont úgy, mintha szuperhős lenne.

Az öcsém dinoszauruszokat kerget kedves humorral és rengeteg optimizmussal ábrázolja egy különleges család életét, valamint egy kamasz fiú ráébredését arra, hogy nem az számít, mit gondolnak rólunk mások, hanem az, hogyan cselekszünk velük szemben.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?