Babaváró

Bakancslistához adom
Baby Done
16 éven aluliak számára nem ajánlott új-zélandi vígjáték, 91 perc, 2020

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Amikor Zoe (Rose Matafeo) és Tim (Matthew Lewis) megtudják, hogy hamarosan szülők lesznek, elhatározzák, hogy a gyermek születése nem változtathatja meg sem őket sem a kapcsolatukat. Tim lelkesen szalad az apaság felé, míg Zoe valósággal menekül az anyasággal járó felelősség elől. Rettegve attól, hogy eddigi élete teljesen megváltozik, a kismama eltökélt szándéka, hogy még a baba érkezése előtt kipipálja a legvadabb bakancslistás teendőit.
Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
sexykex 2021 okt. 15. - 12:29:55

Ismeretlen színész és rendező első filmje a Port szerint, ami persze nem igaz. Könnyed és kiismerhető történet kevés humorral és némi izgalommal, ami viszont igaz. Otthonra való film: nem nyer és nem veszít túl sokat az ember, ha megnézi. Hat, mert félhat nem lehet.
9/10
Rojita 2021 szept. 23. - 16:23:25 9/10
Első új-zélandi film, amit láttam. Kicsit tartottam is tőle, mert pld. ausztál filmmel már nem is kísérletezem. De kellemes meglepetés volt, - főleg, h nem egy hollywoodi műbáj film. A legfőbb érdeme, h a film, valóban vígjáték. A fsz. Rose Matafeo, született komika, - úgy látom Melissa McCarthy nyomában halad. Ráadásul, a hölgy fk-eket is ír és máris többéves ismertsége van egy helyi tv-komédia vezetőjeként. A mostani filmben is Ő viszi a prímet, bár lényegében egy fiatal pár története arról a bizonyos 9 hónap alatti életükről. Ez a pár azért is különleges, mert itt tk. fordított a pár felállása. A nő egy vad, fiús lány. Foglalkozása favágó, fametsző, természetvédő. Együtt iszik a kocsmában a ffi-akkal, benne van a famászó olimpiai csapatban és mindenféle extrém sportokat kipróbált már, bár érzése szerint még nem eleget. És ez adja a film alaphangulatát. A váratlan terhességre, (amit kicsit érthetetlen módon a 4-5. hónapban vesz csak észre), nincs felkészülve a pár. A ffi elég hamar beleéli magát a kisapaságba, de a kismama az utolsó pillanatig ellenáll.
Nagyon jó, pergő a fk. Felidézik a várandóság és készülődés minden fontosabb pontját a humor szemüvegén át. Természetesen, nem maradnak ki a hozzájuk kapcsolódó barátok, sőt, az egészségügyi hálózat sem.
A film szigorúan fele-fele arányban felvonultatja Új-Zéland maori őslakosságának színészeit is.
10/10
fancsa70 2021 szept. 22. - 21:40:52 10/10 Előzmény alien1976
Pont ez a véleményem
9/10
alien1976 2021 szept. 16. - 04:21:22 9/10
Nagyon tetszett ez a film. Kedves, néha vicces, idétlen volt. A film két oldalról mutatta be a babavárást. Anyuka,aki görcsösen kapaszkodik a régi életéhez, s az apuka, aki napról napra jobban várja a babát. Jót nevettem a konfettin, s az is tetszett, mikor apuka látni akarta a tesztet. Pár nap elteltével is eszembe jut pár jelenet, amin mosolyognom kell. Simán vállalható film, ami persze kiszámítható, s a vége is előre kitalálható, de ennek ellenére szerethető kis filmecske.