Bajnokok

Bakancslistához adom
Campeones
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott spanyol vígjáték, dráma, sportfilm, 124 perc, 2018

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Marco Spanyolország legjobb kosárlabdacsapatának segédedzője. Egy nap ittasan vezet, és frusztrált viselkedése és kezelhetetlen indulatai miatt balesetet okoz. Bíróság elé kerül, elveszíti a munkáját, és még a barátnője is elhagyja. A bíró a lehető legkellemetlenebb büntetést szabja ki a végtelenül önző, minden empátiától mentes férfira: egy értelmi fogyatékossággal élő férfiakból álló csapatot kell edzenie, akik eddig még sohasem láttak kosárlabdát. Ártatlanságuk, érzékenységük és humoruk azonban nem várt módon változtatják meg Marco életét: általuk lassanként megtanulja, mi az igazán fontos az életben.
Bemutató dátuma: 2019. június 27. Forgalmazó: Cirko Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
funfun aug. 02. 20:15:10 7/10
Kissé szájbarágós tanmese, de vannak benne jó poénok. A szereplők kevésbé kidolgozottak, nehezen megfejthető például, az edző anyjának miért kell titkolóznia, hogy SPOILER a szeretője a gyakorlatilag arctalan háziszolga. Szélsőségesen negatív mellékszereplő az étterem tulajdonosa, aki csak úgy kifizet egy Kanári szigeteki utat, szállodástól, csak hogy ne jelentsék fel - a büntetés valószínűleg olcsóbb lett volna. De, mint írtam, tanmese. 7 pont.
10/10
Prjsi Attila júl. 28. 19:20:54 10/10
Már a bemutató is nagyon tetszett, de a film minden elvárásomat felülmúlta. Hibátlan alkotás, 10/10
10/10
marusz jún. 30. 22:10:13 10/10
Nem ismerem a rendezőt, a főszereplőt. Beültünk az urammal és nagyon jó filmet láttunk. Másfél óra vihogás, én néha pityeregtem is. Elbűvöl, hogy a sérült embereknek mindig hátsó szándék nélküli, őszinte gondolataik vannak, soha nem alakoskodnak. Nagyon jó film. Nem lehet 11 pontot adni?
Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás