Beteg

Bakancslistához adom
Sick
18 éven aluliak számára nem ajánlott 83 perc, 2022

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A súlyosbodó egészségügyi válság közepette Parker és legjobb barátnője, Miri úgy döntenek, hogy elszigeteltségbe vonulnak a család tóparti házába, mérföldekre a legközelebbi szomszédtól. A karanténvakáció azonban a túlélésért vívott harccá válik.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Ildikó Nóra jan. 16. 17:16:26 10/10
A film tetszett, végig érdekes, izgalmas, meglepő, ajánlom, érdemes megnézni. Szép helyszín, hatásos filmzene, jelenetek, operatőri munka. A szinkron nem tetszett.
8/10
nefefe jan. 13. 11:51:59 8/10
Ez egy erős thriller. Magában a történetben nem lenne semmi különleges, ha az egész nem a Covid-ról illetve annak hatásairól szólna. Az eleje nagyon erősen kezdődik, abból azt lehetett csak levonni, hogy talán egy sorozatgyilkosról lehet szó. Aztán jön egy kisebb, lazább rész, ahol folytatódik a felvezetés – és utána bontakozik ki az igazi cselekmény, de még mindig nem lehet tudni, mi a lényeg. Ez csak a film utolsó negyedében derül ki. Azt lehet mondani, hogy végig izgalmas, mozgalmas film, bár azért voltak benne olyan dolgok, amit talán másképp is meg lehetett volna oldani – de akkor az egy másik film lett volna… Végig azon gondolkodtam, honnan tudta meg a tettes a telefonszámokat, de persze ez is kiderült az utolsó negyedből. Csattanós vége lett, ahol is kiderült ki, mit és miért tett, bár ha a magyarázatot elfogadjuk, akkor ilyen eset számtalan megeshetett volna. Nekem tetszett, érdemes megnézni.