Bonus Trip

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott akció-vígjáték, 113 perc, 2024

Értékelés:

38 szavazatból
Szerinted?

Sikeres lehet-e egy komoly FBI pozícióra pályázó fiatal ügynök, ha társul kap egy rap-influencer babérokra törő
kollégát? Marshall és Demetrius két teljesen eltérő karakter, akiket mégis együtt küldenek Magyarországra, hogy
göngyölítsenek fel egy pitinek tűnő szellemi jogsértési ügyet. Segítségül kapnak egy magyar tolmácsot, a lengyel
származású Mayát, aki profi céllövő ugyan, viszont magyarul már kevésbé beszél jól. A valószerűtlen hármas
borozgatás, gulyásozás, és kalózkodó egyetemisták helyett egy helyi hajléktalanokból programozott bérgyilkosokat
képző kripto bűnszervezet nyomába ered. A jutalomútnak álcázott egyszerű kiküldetés így hamarosan egy jól
“lájvozható”, kontinenseken átívelő akciódús tartalmat hoz Demetrius csatornájára.
Bemutató dátuma: 2024. április 18. Forgalmazó: Orpheus Pictures

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
olvetihobo ápr. 30. 11:38:17 8/10
Tegnap néztük a filmet párommal finoman szólva nem volt teltház. Az első nagy poén nekem az volt, amikor mondja a filmben egy producer nő, hogy kelet Euban konganak a mozik mert majd megnézik torrentről. Nekem is ez volt az első gondolatom, hogy majd leszedjük ha kijön, de mivel nem volt más ami érdekelt minket ezt választottuk.
Nem szabad a 10 pontos értékeléseket figyelembe venni mert az gondolom a marketing csapat házi feladata. De ugyanígy az 1 pontos értékeléseket se, mert azok abszolút alaptalanok. Ebben a filmben sok minden szerethető, ez egy végülis aranyos film. Jópofa főszereplők, pár egész jó poén, jól használt klisék, meglepő apróságok (a kegyetlen főgonosz női nevet kapott. Először a fejem fogtam, hogy transgender propaganda, de aztán mentették a helyzetet, amikor kiderült, hogy olasz és ott az Andrea egy férfinév. )
Ami fontos!!!! Nagyon meglepődtem, amikor éjszaka utánaolvastam a filmnek és rájöttem, hogy ez egy független magyar film, nem amerikai stúdiófilm!!!! Ezzel jobban megvezettek, mint a női nevű főgonosszal.
Ami az óriási szenzáció ebben a filmben, az az, hogy akárki akármit mond, ez úgy néz ki és úgy szól, mint egy amerikai stúdiófilm. Nekem itt ott leült a sztori, de mégis legszívesebben 10 pontot adnék neki a hihetetlen hazai teljesítmény miatt. De nem akartam mert akkor a komolyan vehetetlen kategóriába kerülök a pontozással. Szerintem ez a film, amerikai mércével olyan 6.3 de én most adok rá egy 8at.
Nem értem, hogy miért nincs a tévében, hírportálokon több interjú, cikk, mert ez itthon mérföldkő!!! A film hirdetését se láttam sehol, csak a Sugárban egy másik film előtt.
A barátnőmnek is tetszett, bár ő kiment pisilni és kicsit elvesztette a fonalat a sztoriban. Neki az tetszett a legjobban, ahogy az amerikai férfi főhős és a lengyel főhősnő cicáznak egymással, és a végén derül ki, hogy ki is játszik igazán kivel.
nagyon szeretném tudni, hogy mi váltja ki az emberekből egy ilyen filmnél, hogy "a világ megérett a pusztulásra " (ld 2 kommentel lejebb)
1/10
Pucusvadász ápr. 29. 10:40:30 1/10
Egy fájdalmas, stílustalan Guy Richie koppintás, a poénok nem ütöttek, 40 percet bírtam a filmből
1/10
tyrichie ápr. 28. 09:01:32 1/10
Megérett a világ a pusztulásra ☹
10/10
Levente19880312 ápr. 27. 10:42:22 10/10 Előzmény Paluci
Elfogadom a te véleményedet,de én 5-6 nagyon jó poénon is nevettem és a moziban még sokan és hangosan.De szivesen megnézem a te filmedet is ha csinálsz és hidd el,én jólérezni magam fogok bemenni arra is!Te ilyen ember vagy,én olyan.De ezzel a hozzá állásoddal miért degradàlod azokat,akik nem kritizàlni mennek be,csak jólérezni magunkat??Ezt kérem ki magamnak a többiek nevében is.További szép napot és pozitívabb hozzá állást az élethez.
2/10
Paluci ápr. 27. 08:44:57 2/10 Előzmény Levente19880312
Valóban bajom van a filmkészítőkkel. Bár nem ismerem őket de mégis elvettek az életemből majdnem két órát.
Hidd el, sajnos végignéztem a filmet. Van egy ilyen mániám, hogy nem megyek ki a filmről, hátha jobb lesz, meg már ki van fizetve. Talán ideje változtatnom ezen a rossz szokáson.
Nagyon örülök, hogy neked tetszett a film, tényleg, csak számomra ez nehezen felfogható.
Ami nem tetszett (számomra): nem volt vicces, habár sokszor annak akart tűnni. Nem volt izgalmas (habár akciófilm is), a párbeszédek teljesen bénák voltak, mintha AI generálta volna őket.
Egyszerűen semmi sem fogott meg a filmben, amire azt mondtam volna, hogy jó.
Az olyan jeleneteknél, ahol a kamera gyorsan mozgott oldalra, szörnyen laggolt az egész, kb mintha 10 képkockát látnál másodpercenként. Tanulság: ha nem tudsz 60 fps-el filmet felvenni (vagy a moziba 60fps-el levetíteni), akkor ne mozgasd azt a kamerát így, maximum rohadt lassan.
10/10
Levente19880312 ápr. 26. 22:46:28 10/10 Előzmény Paluci
Te nyomorúlt,én egy székely srác vagyok,aki végignézte a filmet,nem egy fizetett pontozó!!De az látszik,hogy neked valami komoly bajod van a filmkészítökkel!!De ezt nem ilyen parasztmódon kellene intézned,hogy olyanokat írsz,ami nem valós!!Szerintem meg se nézted a filmet,csak ártani és szartkavarni vagy itt.Engem meg ne kostolgass itt,mert megtudod milyen a székely virtus!!Hagyd meg nekem azt,ha nekem tetszik a film!!Én tiszteletben tartottam,amiket te írtál és ekkora paraszt vagy,te is tartsd tiszteletbe,hogy nekem tetszik!!Vagy vitassuk meg,neked mi nem tetszett??De mivel meg se nézted biztos nehéz lenne.Úgyhogy megkérlek ne engem kostolgass!
2/10
Paluci ápr. 26. 14:54:44 2/10
JA ÉS AKI AZT HISZI HAZUDOK A FIZETETT "JÓ" KOMMENTEKRŐL, nézze már vissza, hogy "Levente19880312" hányszor kommentelt és milyet :)
IMDB-n is tele van kamu értékelésekkel. SZÉGYEN EZ A FILM!
2/10
Paluci ápr. 26. 14:42:04 2/10
Minősíthetetlen rossz film, kénytelen vagyok újból leírni hogy ez borzalmasan SZAR FILM. Aki valamire is értékeli az idejét, KÉRLEK NE NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!!!!!!. TELE VAN FIZETETT KOMMENTEKKEL A PORT.hu
Aki ezt a filmet 2 csillagnál jobbra értékeli az hazudik, nem normális.
Hála az ilyen hulladék "alkotásoknak", nem megyek újból moziba legalább 5 évig. GRATULÁLOK Cinema City, hogy képesek vagytok egy ilyen mocsok SZART levetíteni. Emiatt engem biztosan nem láttok jó ideig, ha ilyen a felhozatal...
6/10
Lili_90 ápr. 24. 14:45:02 6/10
Ez egy teljesen kikapcsolós film, nekünk tetszett. Fura, hogy azt írják páran, hogy az elején kiementek a moziból, mert szerintem a film eleje kifejezetten izgalmas és látványos, inkább onnan ül le valamennyire a dinamika, hogy megérkeznek Magyarországra. Viszont a két főszereplő és a dumák elviszik a sztorit, mi jól szórakoztunk. Tipikus 'buddy-cop' zsánerfilm, amit már rég láttam, de szerintem most is működik.
A film összességében sokkal viccesebb volt, mint amit vártam, de sokkal-sokkal kevésbé akció, mint amit vártam.
10/10
Levente19880312 ápr. 24. 12:48:48 10/10
Hatalmas egy film csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon jól sikerült!mi már másodjára néztük meg a barátaimnak is nagyon tetszett egy jó kis kikapcsolódás !várjuk és reméljük a következő részt 😀
7/10
PerryBaby ápr. 24. 09:57:08 7/10
Nem volt ez rossz. Tetszett, hogy Debrecent nem egy poszkommunista Kádár-kocka lakótelepként mutatták be. A szereplők közti kémia teljesen működött. Egy százmillió dolláros amerikai produkciótól még messze van, de az átlag magyar filmeket kenterbe veri. Mintha nem is magyar lett volna. Magyar ízt csak a szinkron miatt lehetett max érezni.
1/10
Midwood ápr. 24. 07:20:13 1/10
Ez valami bődületesen ostoba és rossz film. Erőltetett párbeszédek, értelmetlen és következetlen történet, hiteltelen szereplők. Mintha egy krimiparódiát láttam volna.
1/10
User123456789123456789123 ápr. 23. 23:15:21 1/10 Előzmény Paluci
Ugyanígy jártam.
10 percel kezdés előtt döntöttük el párommal, hogy kéne valamit csinálni. Egyből mentem Cinemacity.hu -> IMDb, Port.hu és irány a kocsi. Olvasd végig ha érdekel a véleményem a filmről: Minősíthetetlen! Végig néztem, hogy senki másnak ne kelljen. Mindenkit aki mégis be ülne erre a valamire amit filmnek nem lehet nevezni arra kérem, hogy ha úgy érzi az első 15 percben, hogy kicsit gyengén kezdődik a film ne nézze tovább hanem sétáljon ki a mozi teremből és töltse mással az idejét mert ha bent marad a filmen azzal csak veszít. A film az első 15 percben a film hátralevő részéhez képest minden kategóriában Oscart érdemel, viszont egy arany málna díjas évszázad legroszabb filmjének kinyilvánított szarkupachoz képest meg egy borzalmas (ismétlem magam) valami (filmnek nem nevezhető) ami minden várakozását felül múlja az embernek.
Igen, aki eddig el olvasta az sejtheti, hogy nem jó értelemben múlja felül. Miközben néztem a filmet csak az lepett meg egyedül és csak azon tudtam nevetni, hogy amikor már azt hittem ennél rosszabb nem lehet akkor két percre rá Martin Csaba rendező és író bebizonyította, hogy tudja űberelni a szart és egyből odavág a nézőnek egyet, hogy tessék látod mindig van lejjebb. Ami végkép felháborít és amiért ezt az egész kommentet írom az pedig a fizetett kamu fiókok amik pozitív értékelést küldenek minden létező oldalon erre az értékelhetetlen mocsokra. Már sehol, semmiben nincs tisztesség és ez most vált számomra is teljesen nyilvánvalóvá. A Magyar filmipar halott. Oscar díjra egyhamar senki ne számítson. Sajnálom, hogy idáig jutottunk. Kérlek ne nézzétek meg, ne beszéljünk róla, inkább csak vesszen a feledés homályába ez az akármi mert kis idő elteltével talán majd nem emlékszik rá senki, hogy létezik ez a film és nem kell szégyellnünk magunkat (mint Magyar nemzetnek) azért, hogy pénzért mindent képesek vagyunk megtenni.
1/10
User123456789123456789123 ápr. 23. 23:04:55 1/10
Minősíthetetlen! Végig néztem, hogy senki másnak ne kelljen. Mindenkit aki mégis be ülne erre a valamire amit filmnek nem lehet nevezni arra kérem, hogy ha úgy érzi az első 15 percben, hogy kicsit gyengén kezdődik a film ne nézze tovább hanem sétáljon ki a mozi teremből és töltse mással az idejét mert ha bent marad a filmen azzal csak veszít. A film az első 15 percben a film hátralevő részéhez képest minden kategóriában Oscart érdemel, viszont egy arany málna díjas évszázad legroszabb filmjének kinyilvánított szarkupachoz képest meg egy borzalmas (ismétlem magam) valami (filmnek nem nevezhető) ami minden várakozását felül múlja az embernek.
Igen, aki eddig el olvasta az sejtheti, hogy nem jó értelemben múlja felül. Miközben néztem a filmet csak az lepett meg egyedül és csak azon tudtam nevetni, hogy amikor már azt hittem ennél rosszabb nem lehet akkor két percre rá Martin Csaba rendező és író bebizonyította, hogy tudja űberelni a szart és egyből odavág a nézőnek egyet, hogy tessék látod mindig van lejjebb. Ami végkép felháborít és amiért ezt az egész kommentet írom az pedig a fizetett kamu fiókok amik pozitív értékelést küldenek minden létező oldalon erre az értékelhetetlen mocsokra. Már sehol, semmiben nincs tisztesség és ez most vált számomra is teljesen nyilvánvalóvá. A Magyar filmipar halott. Oscar díjra egyhamar senki ne számítson. Sajnálom, hogy idáig jutottunk. Kérlek ne nézzétek meg, ne beszéljünk róla, inkább csak vesszen a feledés homályába ez az akármi mert kis idő elteltével talán majd nem emlékszik rá senki, hogy létezik ez a film és nem kell szégyellnünk magunkat (mint Magyar nemzetnek) azért, hogy pénzért mindent képesek vagyunk megtenni.
3/10
szelezsandenes ápr. 23. 19:26:33 3/10
Sajnos rendkívül unalmas, vontatott filmre sikeredett. Mi szerettünk volna làtni egy jó kis akció-vígjàtèkot de ez se nem volt akció de vígjàtèk meg plàne nem! Olyan szörnyen hosszú, unalmas monológok, pàrbeszèdek voltak benne, hogy azt mèg a Szabó csalàd is megirigyelhette volna... Hihetetlen, hogy mèg mozikba ilyen filmeket jàtszanak. Besorolàsa maximum tèvèjàtèk lehetne de arra meg nem mentünk volna be. Szóval aki szenvedni akar, nèzze de èn nem ajànlom!
10/10
Csilla Koráng ápr. 23. 10:15:34 10/10
Imádtuk a filmet a párommal!!! Nagyon jók az akciók, sokat lehet nevetni ami mind a szövegnek, mind a színészeknek is köszönhető. A történet is szuper lett, és jó kis pörgős a film. Végre egy olyan film, ahol nem csak szétlövik egymást az emberek, hanem van benne humor, és jó történet is. Mind a kölföldi mind a magyar helyszínek nagyon tetszettek, csak ajánlani tudom!!!
10/10
Nikike016 ápr. 23. 08:58:06 10/10
Hatalmas egy film csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon jól sikerült!mi már másodjára néztük meg a barátaimnak is nagyon tetszett egy jó kis kikapcsolódás !várjuk és reméljük a következő részt 😀
1/10
MLN ápr. 22. 19:35:51 1/10
Borzasztóan unalmas, erőltetett egy film. Mi moziban kezdtük el nézni, de nagyjábol 1. Óra elteltéve elaludtunk a filmen. Nem ajánlom senkinek
10/10
rakottyaiszilard07 ápr. 22. 14:42:11 10/10
Jó poénok, szép kép, kiváló színészi játék!
Én csak ajánlani tudom, kellemes kikapcsolódás volt!
7/10
Csanad ápr. 21. 18:09:31 7/10
Én az eredeti angolra voltam kíváncsi, alig adják úgy valahol, abban volt pár jó poén, nem tudom a szinkron hogy oldja meg. A film jól bevált klisékre épül, ebben van igazság, de van benne egy kis csavar mindig, valami sajátos íz, ami nekem oké volt.
Összes hozzászólás