Brahms: A fiú 2

Bakancslistához adom
Brahms: The Boy II
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror-dráma, misztikus film, 86 perc, 2020

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Antal Kellner jún. 01. 23:59:13 5/10
Az első rész nem volt rossz.
A második is elmenne, de amíg az első részben meg volt magyarázva (valójában a baba nem csinált senmit,a falban élő fiú volt a "tettes")

Ide írd a spoileres tartalmat


A másodikban nem lett meggyarázva mitől kelt életre... a baba. Ez így gáz.
7/10
Ildikó Nóra máj. 26. 22:13:26 7/10
A filmet egyszer meg lehet nézni, csak a film második fele izgalmas. Az első rész izgalmasabb volt. A főszereplőknek jól állt a szerep, tűrhetően játszottak. A helyszín, a berendezések szépek voltak, különösen a vidéki ház, vendégház tekintetében.
7/10
King Diamond máj. 22. 23:55:33 7/10
SPOILERES LEHET!!!
Nekem az első része eléggé tetszett, egyrészt a gyönyörű helyszín, a Péntek 13-utalások és a valamelyest különleges történet miatt. És a vége alapján kíváncsi is voltam, hogy ha netalán lesz folytatás (amit az ugye előrevetített), akkor merre fogják vinni a történetet. Sajnos nincsenek benne az előző rész túlélői (leginkább Lauren Cohant sajnálom, hogy nem vállalta el a folytatást), valamint kapunk egy viszonylag önálló második részt, és kevésbé folytatást. A helyszínek most is nagyon jók, vannak benne utalások az első részre, a film legalább fele olyan ütemben halad előre, mint az első rész is, csak most nem egyetlen csajszival történnek dolgok, hanem egy három fős családdal. A hangulat is hozza az első részt. Az utalások között megtudhatjuk, hogy az első rész végén ki ragasztotta újra össze a babát, és itt már csak a babát láthatjuk, illetve az ő "játszadozásait", ha lehet így mondani. Nekem pont az utolsó fele tetszett igazán az első résznek, mikor kiderült, hogy Brahms valójában él, amit itt a történtekből már nem vittek tovább (sajnos). Most is kaptunk egy valamelyest érdekes végkifejletet (bár, egy kicsit túlzásba vitték már a végén a baba "szerepét", ha lehet így mondani), amiből szintén lehet(ne) egy esetleges folytatásra gondolni, aztán, hogy ez összejön-e, az majd elválik.
A színészek elmennek, megkaptuk Katie Holmes-t Lauren Cohan "helyett", ettől nem kellenek nagyobb alakítások egy ilyen filmbe. Nincs olyan jó, mint az első rész, de egyszer simán megnézhető, még úgy is, hogy én kevésbé szeretem a nem direkt folytatásokat.
7/10
Volumatic 2020 dec. 09. - 23:55:58
Miért nincs fenn a tartalma? Valaki aki esetleg látta,megírná hogy érdemes-e időt szánni erre a filmre?
2/10
Brother Wolf 2020 aug. 09. - 21:49:18 2/10
Már az első rész sem volt egy nagy szám, de ez legalább rossz.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu