Demon Slayer: To the Hashira Training

Bakancslistához adom
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba
16 éven aluliak számára nem ajánlott japán anime, 104 perc, 2024

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Egy titkos szervezet vigyáz ránk. Ha a Kimetsu no Yaiba, a Demon Slayer nem létezne, a földet már démonok uralnák: ők viszont évszázadok óta küzdenek az egykori emberi lények ellen, akik haláluk után rendkívüli képességekre tettek szert: erősek, gyorsan gyógyulnak és szinte halhatatlanok.

Tanjiro a hegyek között él a családjával, amely a démonok támadásának az áldozata lesz. A kishúga, Nezuko túléli a támadást, de különös módon a démoni és az emberi lét között ragad. Tanjiro nem nyugszik. Vállalja a kiképzést, éveket tölt a felkészüléssel, és bármire hajlandó, hogy a rettenthetetlen démonvadászok elit egységének a tagja lehessen. De a démonvadászokra váró vizsga csak a kezdet: elképesztő kalandok várnak rá a démonok, az emberek és a démonvadászok között. És ő sosem hátrálhat meg, ha meg akarja menteni a húgát.

Végre a lehető leglátványosabb formában, mozivásznon is megcsodálhatják a legendás Demon Slayert a sorozat rajongói és mindazok, akiket lelkesít a kaland, egy távoli, egzotikus világ, a sok különleges lény – mindaz, ami az animét olyan csodálatossá teszi.
Bemutató dátuma: 2024. február 22. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

eredeti szinkronhang #1
eredeti szinkronhang #2
eredeti szinkronhang #3

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Thiatan márc. 24. 11:55:10 10/10
Végre egy jó animés moziélmény.
1/10
Quad Damage febr. 22. 22:47:24 1/10
trágya