Egy évem Salingerrel

Bakancslistához adom
My Salinger Year
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai-ír filmdráma, 101 perc, 2020

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Diploma után, úton élete legnagyobb álma felé, hogy végre igazi, elismert író legyen, Joanna asszisztensi állást vállal J. D. Salinger régimódi és rendkívül vaskalapos irodalmi ügynökénél. A nem kimondottan szórakoztató munkanapokat egy füstös irodában tölti, ahol még mindig diktafonok és írógépek uralkodnak. Joanna fő feladata Salinger terjedelmes rajongói leveleinek feldolgozása, ám amikor elolvassa a világ minden tájáról érkező szívszorító üzeneteket, vonakodik elküldeni az ügynökség szokásos, személytelen hangvételű válaszát, és lelkesen kezdi el személyre szabni azokat. Az eredmény egyszerre humoros és megindító, hiszen Joanna, miközben a nagy író hangján válaszol, kezdi felfedezni a sajátját.
Bemutató dátuma: 2021. május 13. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
dandelion83 jún. 19. 17:43:41 5/10
Nagyon sokat vártam a téma miatt, de nem tetszett. Bár nem is bírtam végignézni, sajnáltam rá az időt, és felénél nem bírtam tovább. Nem ragadott meg semmivel sem.
6/10
alien1976 jún. 17. 04:13:44 6/10
Kezdem ott, hogy a két főhős hölgy játéka fantasztikus. Uralnak mindent, s jó nézni minden pillanatot amikor őket látjuk. A film története néha kicsit lassú, de mégis jól van elénk adagolva. A főhősnő munkája, munka vonala nagyon jól be van mutatva, s jól ki van dolgozva. Ezzel szemben a szerelmi, magánéleti szál gyenge, kidolgozatlan, kicsi erőltetett. Ennek ellenére érdemes megnézni.
5/10
pihes jún. 12. 14:37:02 5/10
Jó volt látni SW-t, csak ezért néztem meg. A film lehetett volna jobb is.
Nem lehet nem unni a történteket!

5/10

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu