Emma és a fekete jaguár

Bakancslistához adom
Le Dernier Jaguar / Autumn and The Black Jaguar
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia-kanadai kalandfilm, 100 perc, 2024

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Az Amazonas esőerdejében felnövő Emmának a világ legritkább barátsága adatott meg, amikor rátalált az elveszett, bűbájos jaguárbébire, akit Hope-nak nevezett el. Egy váratlan és tragikus esemény miatt azonban Emmának el kell hagynia az erdőt és barátját, hogy az ismeretlen nagyvárosban, New Yorkban folytassa életét. Éveken át ábrándozik arról, hogy visszatér a dzsungelbe. Amikor a tinédzser Emma megtudja, hogy régi otthonát és Hope-ot vadorzók fenyegetik, elhatározza, hogy visszatér a dzsungelbe szeretett jaguárjához. Anja, Emma biológiatanára sikertelenül próbálja lebeszélni őt a vakmerő utazásról, ezért végül elkíséri, hogy a harcos tini az esőerdő és a benne élő állatok védelmére kelhessen.
Bemutató dátuma: 2024. február 8. Forgalmazó: Prorom Entertainment Kft.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Böhöm máj. 19. 21:02:05 4/10
Játékfilmnek ez nagyon-nagyon gyenge, dokumentum filmnek meg borzasztóan gyenge. Inkább egy látványos videó sorozatnak tudom ezt felfogni egy tényleg meglepő módon megszelídített vadállatról. Ilyen szempontból tényleg érdekes, de ez kb. egy maximum 10 perces videót, vagy riportot tudna megtölteni képanyaggal.
Egyébként a tanárnéni tényleg vicces volt néha, az volt az egyetlen értékelhető része a filmnek - természetesen a képeken túl, illetve azon túl, hogy egy vadállat lehet ennyire szelíd. Ez mondjuk tényleg kuriózum.
10/10
Dorci 77 febr. 24. 18:52:31 10/10
Nagyon fantasztikus film volt, és elgondolkodtató is az a része hogy a mai villágban az embereknek semmi sem számít még a barátok is egy telefonért a filmben a lány barátnője ezt majdnem eldobta bár sikerül jó útra térni e. Vicces is volt a film a tanárnő nagyon nagy forma. Az állat és az ember közötti fantasztikus kapcsolatot csodásan bemutata a jaguárral hogy hogy bíznak egymásban és védik egymást. Nem csak a gyerekekneek hanem a felnőtteknek is egyaránt ajánlom.
10/10
PJPJ febr. 17. 20:56:07 10/10
Nagyon gyenge. Komolyan. Gyerekeknek jó. Csak akkor nézd meg ha a gyerekeket elviszed a moziba. Se poén se izgalom.
Személy szerint csalódtam.
2/10
MoziZzunkma febr. 14. 17:04:44 2/10
Sajnos nagyon gyenge, leginkább kicsi gyerekeknek való film, bűn rossz forgatókönyvvel, amatőr szintű színészekkel, teljesen gagyi. Alig tudtam végigszenvedni...