Esküvő a topon

Bakancslistához adom
Top End Wedding
16 éven aluliak számára nem ajánlott ausztrál vígjáték, 113 perc, 2019

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A fiatal sydney-i szerelmesek, Lauren és Ned eljegyzik egymást, és boldogan várják a nagy napot. A lagzi előtt alig egy héttel azonban kiderül, hogy Lauren édesanyja hirtelen felkerekedett, és nyom nélkül eltűnt. Mivel örömanya nélkül szó sem lehet esküvőről, a fiatalok a gondtalan készülődés helyett az asszony keresésére indulnak. Kalandos nyomozásuk a távoli, vadregényes Északi területre vezeti őket, ahol az érintetlen, lélegzetelállító táj mellett különleges találkozások várnak rájuk, és számos múltbéli titokra is fény derül.
Bemutató dátuma: 2019. július 25. Forgalmazó: Cirko Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
funfun 2019 szept. 08. - 08:12:25 2/10
2 pont a szép tájak és a kutya miatt. A film maga egy szirupos közhely gyűjtemény, erőltetett hagyománytisztelet bemutatóval. Írnám, hogy SPOILER, de minden elemet ismer mindenki. Pipogya, arany szívű, leendő feleségéért bármire hajlandó vőlegény, szigorú, szingli, ám a végére érzelmeit elővarázsoló főnöknő, vidám barátnők leánybúcsúhoz, meleg rokon bennszülöttek kis városában, nagy csajozó, ám valójában meleg helikopter pilóta (hogy akkor mire az egész színjáték, persze nem derül ki), romantikus reggeli a természetben, dízel autóba benzin tankolása, késés után futva érkezés az esküvőre.

Már az első percekben tudható, mire számíthatunk: a főhősnő munkahelyén, fontos vendégeket várva, sötét kosztümben fog egy hatalmas, porcukorral meghintett croissant-t, és beleharap, mire tele lesz porcukorral a blézere. Természetesen a cipő sarka is kitörik, mikor a porcukrot a forgószékkel végzett párzó mozdulatokkal igyekszik eltüntetni (Mr. Bean hasonló szituációban még vicces is volt), miközben természetesen belép szigorú főnöknője...