Fagyasztás

Bakancslistához adom
Freeze
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rövidfilm, vígjáték, 25 perc, 2020

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Amikor Joy tündérmesébe illő párkapcsolatáról a 35. szülinapjának előestéjén kiderül, hogy nem volt több puszta illúziónál, egyre vadabbul ketyegő biológiai órája további romantikus tévedések sorozatába taszítja és súlyos hallucinációkat vált ki belőle. Úgy tűnik, hogy mindenkinek megvan a véleménye arról, hogy mit kellene tennie fogyatkozó petesejtjeivel. Joyban nőttön nő a feszültség, és végül egy termékenységi klinikán köt ki, ahol egy dühös tömeg küzd azért, hogy bejusson a petesejteket lefagyasztó különc orvoshoz, aki lelki nyugalmat kínál a nőknek megtakarításaikért cserébe.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Böhöm aug. 04. 21:08:17 6/10
A film kicsit groteszk módon jeleníti meg az időből éppen kicsúszni készülő, görcsösen gyereket akaró nők kálváriáját. A hangulatot végülis tényleg elég jól hozza. Csak vicceskedni nem kellett volna megpróbálni, mert az nem nagyon ment a készítőknek, inkább kínos pillanatokkal "színesítették" így a filmet. Kár volt lehúzni így a színvonalat, mert amúgy egész jó végeredmény is kisülhetett volna.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu