Haláli bábjáték

Bakancslistához adom
The Happytime Murders
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akció-vígjáték, 2018

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Egy olyan világban, ahol bábok és emberek egymás mellett élnek, – nem túl nagy harmóniában –, a levitézlett hekusból lett báb-magánnyomozó, Phil Phillips egy sorozatgyilkos nyomába ered egykori rendőrtársával, a kissé vonalas, ám nem túl áramvonalas Edwards detektívvel (Melissa McCarthy) az oldalán.  A titokzatos elkövető egy népszerű, gyerekeknek szóló televízióműsor, a „Boldog bábok bandája”  – botrányoktól nem mentes –  szereplőgárdáját veszi célba, és egyesével, brutálisan végez velük.
Embernek és bábnak együtt kell rácuppannia a kényes ügyre, miközben porzik a koko, kéjes extázisban fekszenek egymásnak a bábok, és hullanak a kitömött fejek.  Ám a gond csak az, hogy Phil és Edwards ki nem állhatják egymást. És ha ez még nem lenne elég, a gyanú éppen magára a féktelen természetéről híres Philre terelődik…

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Thorezine 2019 febr. 23. - 16:35:00 6/10
Szerintem jó kis film, siman nézhető. A poénok bár ha némlyik kissé morbid is de jók szerintem. Nem az húú de nagy film, de ajánlott kategória! :)
4/10
idõjós1010 2019 febr. 09. - 17:40:24 4/10
Nekem nem annyira jöttek át a poénok, és a finom célzás, a faji megkülönböztetésre sem igazán talált be nálam. Lényegében egy kutya közönséges, egykaptafás akció vígjáték volna az egész, megbolondítva bábokkal. Untam. Kikapcsoltam. Nézhető, de józanul ezen szerintem senki nem fog röhögni. Talán ha valami nagyon jópofa plüssökkel operáltak volna, de ezek a figurák bennem nem mozgattak meg semmit.
6/10
kinguci18k 2019 febr. 06. - 15:45:06 6/10
Egyszer meg lehet nézni,de többször nem.
Nevetni nem lehet rajta,mint Melissa McCarthy egyik fílmjén sem (leszámítva a The Heat című filmjét).
Muppet Show pedig amerika egyik legnagyobb baromsága.
De végig tudtam nézni valahogy ezt mégis.
Szóval mindenki csak saját felelősségre.
5.5/10