Film

Hazugságok mágusa /The Wizard of Lies/

amerikai filmdráma, 2016
  • eny
  • eny

Értékelés:

52 szavazatból
Szerinted?

  Az HBO saját gyártású filmje a történelem legnagyobb pénzügyi csalását dolgozza fel. Bernie Madoff üzletember és befektetési tanácsadó, a NASDAQ tőzsde elnöke volt, a hírnevét azonban nem ennek, hanem egy pilótajátéknak köszönheti. Mindezt az 1990-es évek eleje óta űzte, és rengeteg embert megkárosított. Mintegy hatvanöt millió dollárt tüntetett el az általa irányított befektetési alapból. Végül letartóztatták, és 2009-ben bűnösnek vallotta magát. A bíróság 150 év börtönre ítélte.

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Bernie Madoff
  Stephanie Madoff
  Catherine Hooper
  Frank Dipascali
  Eleanor Squillari

  Vélemény:


  január 10. 08:24
  A réteskészítés jut róla eszembe...
  Húzzák-nyúzzák, vontatott,unalmas.

  2017. október 4. 16:43
  Ahogy a médiából anno értesülni lehetett az üggyel kapcsolatban, eléggé hitelesen adta vissza a film. Jól részletezett. Robert de Niro nagyon jól hozza a szerepet/karaktert, a többi színész is jó. :-)

  2017. október 3. 11:56
  Balázs véleménye.
  Az őszinte hitről meggyőződésről szól. Akár melyik nézőpontról is vizsgáljuk ezt a filmet vagy akár a saját életünket (filmünket). Arról hogy semmi sem fehér avagy fekete.
  Ha valaki jó valamiben azt jól is csinálja és eléri a céljait legyen szó zenéről, munkáról, sikerről, családról vagy akár büncselekményről és sorolhatnám. Ha jó vagy benne sikerre viheted legyen az a társadalom szemében jó vagy rossz. Arról, hogy nehéz megbocsájtani valakinek egyáltalán nem megy vagy azt képzeli hogy nem lehetséges, mert ha maga is megbocsájtaja azt a bűnt akkor ő is ugyan olyan bűnös lesz.

  Összes hozzászólás