Film

Hozzám jössz, haver?

/Épouse-moi mon pote/
francia vígjáték, 92 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott
    • mb

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

A kis marokkói faluban mindenki beleadott a közösbe, hogy Yassint el tudják küldeni Párizsba tanulni. A fiatal fiú már fényes jövőjét tervezgeti, amikor megbukik egyetemi vizsgáján, így ugrik a tanulóvízuma. Fél csalódást okozni a családjának, és hogy továbbra is Franciaországban maradhasson, egy vészmegoldáshoz folyamodik: hozzámegy Fredhez, aki barátnőjét félretéve igaz haverként siet a segítségére. Azonban az ifjú pár nem élvezheti sokáig a mézesheteket, ugyanis a bevándorlásügyi hivatal nem hisz nekik, és nyomozni kezd utánuk. Tovább tetézi a bajt, hogy Yassin anyatigris anyja és élete szerelme, Claire is váratlanul betoppannak. Yassin tökéletes terve elkezd darabjaira szétesni…

Bemutató dátuma: 2018. december 20. (Forgalmazó: Big Bang Media)

Stáblista:

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

szavazat: 10/10 január 25. 08:08:20
január 25. 08:08:20
Végre eljutottunk moziba és láttuk. Az Alibi.com-ban is nagyon jó volt ez a páros (bár hármas,mert a vak is ide tartozik :D ), jól működnek együtt. A poénok nagyon jók, eredetiek, a karaktereket jól kitalálták és szerepükhöz képest jól ki is bontják őket. A francia vígjátékok eleve a kedvenceim, mert ha épp nem a , nekünk kicsit "blődli" humort nyomatják, akkor kifejezetten szakadok a röhögéstől. És itt van jó poén bőven. Aki látta az Alibi.com-ot és tetszett neki, annak kötelező darab. :) Ne féljetek tőle, nézzétek meg nyugodtan.
december 31. 05:24:51
december 31. 05:24:51
Üdv! Tépelődtem, hogy megnézzük-e, mert manapság sok a gusztustalanságra; hányásra, trágárságra alapozó vígjáték. Mármint amerikai vígjáték. De ez a filmecske szerencsére francia, ezért - vagy nem ezért, de akkor is:-) - kimaradtak belőle a fent említett elemek, és egy szerethető, humoros, a világot megváltani nem, pusztán szórakoztatni akaró filmecskét kaptunk. Ja, és a moziterem tele volt, ami mostanában ritkaság, egy kb. két hete műsoron lévő filmnél, azt hiszem.