Film

Hurrikán meló

/The Hurricane Heist/
amerikai akcióthriller, 100 perc, 2018 16 éven aluliak számára nem ajánlott
    • mb
    • mb
    • eny
    • mb

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Dörzsölt bűnözők eszelős tervet agyalnak ki az Egyesült Államok egyik pénzverdéjének kirablásához: az egyik legdurvább hurrikán pusztítását használnák elterelésnek arra, hogy lelépjenek 600 millió dollárral. A kincstár egyik elszánt őre és egy zűrös viharvadász eltökéli, hogy megállítják a tolvajokat és kiszabadítják túszaikat, mielőtt a vihar elsöpri az egész várost.

Bemutató dátuma: 2018. április 19. (Forgalmazó: Big Bang Media)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:


Vélemény:

május 19. 17:08:10
május 19. 17:08:10

Nagy lelkesedéssel ültem neki a filmnek a leírás és az alapötlete miatt, de sajnos egy olyan orbitális nagy emberi baromsággal indított az első néhány perc után, hogy én abba is hagytam a filmet. Ez persze nem jelenti azt, hogy a film maga nem lehet jó, de nekem a hitelét vesztette ez által, és elvette a kedvem. Talán adok neki még egy esélyt később, de egyelőre talonba teszem mindenképp... Most pedig aki még nem látta, ne olvassa tovább.

!!!----- SPOILER -----!!!!!!!

Az a rész vágta ki nálam a biztosítékot, amikor a k*rva kocsiért kiment a fiúk apja hogy biztonságba helyezze. Ez emberileg a lehető legrosszabb döntés volt. Veszélybe sodorta a saját, és közvetve a gyerekei életét is egy sz@ros autó miatt.. Én úgy gondolom semmi nem ér annyit mint az ember élete. És hát persze hogy a vihar forgatagában meg is hal.. Ez az abszurd döntés, fordulat a filmben nekem elég volt ahhoz, hogy abba hagyjam. Persze, értem én hogy a rendezők így oldották meg az apa "kiléptetését" és oldották meg azt az élethelyzetet, hogy a fiúk árván maradjanak, de ez akkor is egy baromság volt. Persze ez az én egyéni véleményem, mindenki ítélje meg saját maga a helyzet racionalitását. Nekem a magam részészéről ez elég volt ahhoz, hogy ne nézzem tovább. Talán majd idővel még egyszer neki ugrok majd.

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22., 20:00, MÜPA

Jegyvásárlás