Film

Isten hozott Németországban! /Willkommen bei den Hartmanns/

magyarul beszélő, német vígjáték, 116 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

  Angelika nemrég vonult nyugdíjba, de ahelyett, hogy élvezné a gondtalan mindennapokat, különös ötlete támad. Úgy dönt - férje kérésének ellenére - hogy befogad a családba egy menekültet. Miután Diallo, a fiatal nigériai férfi beköltözik a Hartmann családhoz, a nyugodt hétköznapoknak vége. Na nem azért, mert egy bajkeverő, ő csupán igyekszik megismerni az új kulturális közeget, amibe belecsöppent, a probléma sokkal inkább a befogadó oldallal van. A férj és a gyerekek nem látják szívesen az idegent otthonukban, ám hamar rájönnek, hogy nem is különböznek olyan sok mindenben, és sokat tanulhatnak egymástól.

  Bemutató dátuma: 2017. szeptember 21. (Forgalmazó: ADS Service Kft.)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Angelika Hartmann
  Dr. Richard Hartmann
  Sofie Hartmann
  Dr. Tarek Berger
  Philipp Hartmann
  Dr. Sascha Heinrich
  Heike Broscher

  Vélemény:  január 21. 22:03
  A film rendezője a Férfiszívek c remek komédiát jegyzi. Ez a kellemes, limonádé kategória. A napokban nézem meg ezt a filmet, esetleg majd jelzem, milyen volt.

  január 21. 17:56
  A filmről lehet tudni valamit, vagy továbbra is csak a magukat hazafinak hazudó fasiszta csürhe agonizálását lehet itt olvasni ?

  Összes hozzászólás